Alienware 17 Gaming Laptop | Dell
Şuda kafama yattı şimdi ortadaki 1999usd olan ama Türkiye fiyatı önemli. Tamamen aynı özellikler 4liraya geliyor 300tl daha ucuz Monster'dan ve kasa tasarımı daha güzel. Tr de nerde buluruz acaba
Alienware 17 Gaming Laptop | Dell
Şuda kafama yattı şimdi ortadaki 1999usd olan ama Türkiye fiyatı önemli. Tamamen aynı özellikler 4liraya geliyor 300tl daha ucuz Monster'dan ve kasa tasarımı daha güzel. Tr de nerde buluruz acaba
Instagram : WideBodySixty
ayırdığın bütçe çok düşük değil tavsiyem kampanya doneminde
VATAN COMPUTER - ASUS - G750JH NOTEBOOK CORE İ7 2.40GHZ-16 GB-756+256-17.3-4GB-W8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR - Notebook
bu cihazı tercih etmen şuana kadar hiçbir müşterimden şikayet almadım 3d ekran ve gozluğu ile geliyor
ortalama 5600tl civarına satıyoruz 780m ekran kartı var 256 bit 1 haftadır test ediyorum ciddi başarılı cihaz
açıkcası bu tarz cihazlarda asus dışındaki markalara pek güvenemiyorum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Benim alacağımdada 770 var 4300tl ye geliyor paylaştığınla alıcağımı karşılaştırdım bi 780 faktörü birde ssd faktörü var ekstra olarak..onları benimkine ekleyince 6200tl ye çıktı fiyatı..780 son nokta şimdilik 770m bize yeter ilerde kesmezse takarız bi 780 upgrade e açık zatenyanlız o makinada o kampanyalı fiyata iyiymiş cidden biraz daha bütçem olsa onu alırdım
![]()
Instagram : WideBodySixty
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)