Zk vtec hazır
Seyyar Tayyar
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Zk vtec hazır ZB mi diyecektin
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
BlackGetz Nickli Üyeden Alıntı İnşallah yarın bizim ki çıkıcak ne alemdesiniz Yarina fabrikadan boru'm geliyor İvir zivir isler icin ustaya birakcam evladi V2'yi takiyorum sonunda Son olarak yetisirse cumartesi aksami vafc2 yi baglatip vuruntu sensorununde kalibrayonunu ayarlatirsam benden iyisi yok
KDVTI Nickli Üyeden Alıntı ZB mi diyecektin Yok abi zk
Cumartesi muayeneye giriyorum kısmetse 1 hafta daha sarktı
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Yok abi zk mavi hb olan zk mi yunus? ara sıra denk geliyorm bizim oralrada böyle bi arabaya tanıdıkmıdır
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı mavi hb olan zk mi yunus? ara sıra denk geliyorm bizim oralrada böyle bi arabaya tanıdıkmıdır bende küçükyalıda çok görüyorum o aracı...e-5 küçükyalı petrol ofisinin yan sokağına hep park ediyor...
Bu son olaylar Harun taştan falan ortalık karışık zaten dumanlı
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı mavi hb olan zk mi yunus? ara sıra denk geliyorm bizim oralrada böyle bi arabaya tanıdıkmıdır Ruhsatta yunus grisi diye geçiyor başkan hb 5 kapı
KDVTI Nickli Üyeden Alıntı bende küçükyalıda çok görüyorum o aracı...e-5 küçükyalı petrol ofisinin yan sokağına hep park ediyor... aynen bende oralardayım ara ara denk geliyorz ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Ruhsatta yunus grisi diye geçiyor başkan hb 5 kapı :
Aksam yagmur olmaz ise ufak biseyler yapalim isterseniz ?
04' Red RR TypeR ..
Emre turgut Nickli Üyeden Alıntı Aksam yagmur olmaz ise ufak biseyler yapalim isterseniz ? Bu akşam bekar spec))
Emre turgut Nickli Üyeden Alıntı Aksam yagmur olmaz ise ufak biseyler yapalim isterseniz ? Akşam fulya p.o ya gel kahve içelim tanışırız yıkama cila şekli roll haftaya kalsın muayene yok
Emre turgut Nickli Üyeden Alıntı Aksam yagmur olmaz ise ufak biseyler yapalim isterseniz ? tuncay başkanın dediği doğru acele etmeyelim bencede...
Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Akşam fulya p.o ya gel kahve içelim tanışırız yıkama cila şekli roll haftaya kalsın muayene yok Haftaya bursa da olacagim buyuk ihtimal o yuzden haftaya aranizda olamayabilirim Aksam icinde arasalim abi
Emre turgut Nickli Üyeden Alıntı Haftaya bursa da olacagim buyuk ihtimal o yuzden haftaya aranizda olamayabilirim Aksam icinde arasalim abi beklerimm
PROSTOCK GARAGE SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Emre turgut Nickli Üyeden Alıntı Haftaya bursa da olacagim buyuk ihtimal o yuzden haftaya aranizda olamayabilirim Aksam icinde arasalim abi Ok aricam seni saat 21 civarları
İzmit Draga gelmiyormusunuz abilerim???
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı İzmit Draga gelmiyormusunuz abilerim??? Düğün var su an atlatmaya çalışıyorum bakalım kısmet
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları