Var mı Bişeyler![]()
Var mı Bişeyler![]()
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
Sağolun arkadaşlar.
MAŞALLAH fiteklerinizevideo yayınlıyacakmısınız?
maşALLAH başkanımses korkutucusende orhan gibimi oldun kendi kendine 3 korna basıp yürümüşsün
![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Yunusun posta espirili cevap vermek için öle dedim erkenliğini bende biliorum![]()
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
Dun gece Allah tan 3 arabaydik 4-5 olsa dun ki mevzu on sayfa uzardi sanirim bu kadar polemik bos yere bende dahil 3 arabanin giderini ederini eksigini hepimiz gorduk ettik boc - kg suyla 4 un ortasina kadar tutunuyor iki aracta da gerisi geliyor zaten uzatmayin gitsin.
04' Red RR TypeR ..
(.) diyelim o zaman
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
Pilotajim kotu kadranda bi sorun var yunus da tam anlamiyla suremedi bocun klimali iptalini cok dert etme kardesim headrsini da sakin soylemefacede de motor resmini cekip gectik havalarina burundun yine sustum ama madem benim eksimi soyluyosun kendi artinida soyleceksin. ben bilerek kafa kafaya olan koydumki altimİZdakinler hurda yigini onemli olan dostukluk
yunusla denemeleri sordugumda 200e kadar arkada oldugunu soylemisti !!!
Hurda yigini icin tartismicam Eger bu konu uzayacaksa dun geceki denemeler icin yorum yapmicam bidaha sen gectin pasam kingsin..
1. Pilotajin kotuyse kadranin bozuksa niye denemeye cikiyorsun?
2. Evet headers im var bunuda basinda soyledim ,kliman sokuk ,aliminyum radyotor yag su ponpan var stock mu oldun simdi sende ?
3. Motorumun resmini cekip koyarim kimene bundan hem arabamla sevisiyorum hem skisiyorum kim karisir buna ?
4.200 e kadar arkada oldugumu soyleyen yunus ise onada soyleyecek lafim yok !
O kadar iddalisin ego pesindesin madem niye otobanda denenmedi de 2-3-4 u bile bitiremedigimiz yolda denendi ,denendi ve zaten gectim havaya burunmeye gerek yok !
Kendin koyuyorsun videoyu polemik yaratiyorsun sonra ahkam kesiyorsun agasin pasasin diye king sin diye ben arabamin pirimi pesinde degilim yorum yapip yapmamak ta senin kendi fikrin su saatten sonra
Hadi ben yalanciyim duzenbazim KK ile denerken adamin onune araba cikiyor birakiyor sonra videonun altina bos muhabbet yapiyorsun bu kadar onemli mi gecmissin gecilmissin onemli olan saygiydi kalmadi sayende simdi adalet neyse herkes baksin isine yarasi olan varsada buyursun gelsin .
04' Red RR TypeR ..
cuma mı c.tesi mi?
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
Beyler bir açıklık getirelim olaya.
Galiba 1-1 deneme durduğumuz yerde oldu, Boc a ilk geçtiğimde kadranda hata olduğunu duydum, boşta gaz verince 8000 devir döndü, denemeye çıkınca 7800 de redline a düştüm ve geçildim( erdemin çektiği video).
Daha sonraki 2 denemede de 4 sonu kapıma aldım.
Fakat son denemede rampa vardı ve gp tekrar geçti.
Sizede dedim Boc rampayı sevmedi Gp daha iştahlı gidiyor diye.
Sonuçluk bir rolling değildi bence, yolda saçmaydı.
5 i görmek lzm ama gp öne çıkar tahminimce headers etkisiyle
Seyyar Tayyar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)