Bakın hala devam ediyorsunuz siz kendi görüşünüzü beyan ettiniz ben kendi görüşümü ama ben size baskı uygulamıyorum siz hala bana olmamalı diye baskı uyguluyorsunuz Burası Türkiye Cumhuruyeti düşünce özgürlüğü var kişisel özgürlük alanlarına karışılamazdı hani bak karışıyosun bana ??
!!!!!!!!!FARKIMIZ TARZIMIZDIR!!!!!!!!!!!!
Herkes özgürdür içen içer içmeyen içmez.İçipte birine salça oluyosa bununda cezası vardır kimse içemezsin içirtmem diyemez adabıyla içen içer içmeyende cezasını çeker.Bitek alkol alanlarmı laf atıyo salça oluyo?
Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşıdakinin anladığı kadardır
!!!!!!!!!FARKIMIZ TARZIMIZDIR!!!!!!!!!!!!
Rahatsızlığı olan yada rahatsız edilen gider şikayet eder. Kanunda yeri varsa cezasını çeker yoksa gene içer
ne kadar saçmalamışsınız. ayrıca entryleri okuyun bir çoğunun palavra olduğunu yazmışlar. bir çok arkadaşım work&travel, interrail, ab projelerine katıldılar hiç biri böyle bir şey yaşadığı belirtmedi ki sudan ucuz diye bol bol alkol tüketmişler..
hatta şöyle bir durum var ki adamlarda alkol tüketimi kişi başına 10 litreleri aşmış durumdaki bu bir tehdit oluşturuyor Türkiye'de bu sadece 1.5 lt kadar demek ki neymiş alkolle problemimiz yokmuş..
gelelim diğer mevzuya bu işler alkolle bağlantılıdır doğru ama sanki öyle bir konuşmuşsunuz ki alkol almayan insanlar sütten çıkmış ak kaşık her alkol alan suçlu. alkolden çok önemli olan eğitim seviyesidir. gündüz gözü sanayiden geçsin bakalım dişi sineğe bile laf atarlar, taciz ederler..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Şimdi Ayran içip bisiklete binebilecekmiyiz ben onu anlamadım ?
Edeple gelen, lütufla gider.
Türkiye Cumhuriyeti'nin, yabancılara verdiği 'nişan'larda TC ve Atatürk silüeti kaldırıldı, bence daha büyük haber...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)