Benim birader geçen hafta bakmış bu araca. Pakolara nikelaj kaplanmış ve geri sökülmüş. Komple delik diyor. Motorda sarsıntılı çalışıyormuş. 24 altına alınabilir. Masrafı mevcut. Fotoğraflardaki kadar diri bir araç değilmiş.
Kenan abi sen bunu alacaksın komple soyup siyah yapacaksın makyajlı kaputu alacaksın makyajlı bagaj alacaksın makyajlı far alacaksın makyajlı stop alacaksın 10.000 lira net harcamış olacaksın sadece fotoğrafta temiz duruyor diye döşemeleri diri diye o para verilmez 27.000 vereceğim W124 te nokta hatası olmaması lazım km ' nin 150.000 km yi geçmemiş olması lazım![]()
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
(Favorim fiyat doluluk ve harcanacaklar olarak budur)
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
(Tabi bide bu var)
Bunlar içinden en hoşuna gideni daha cazip fiyata alıp içine sinecek şekilde toparlamak daha mantıklı olur abi![]()
benim pek bi bilgim olmasada amcam hastası bu kasaların 4 tane değiştirdi şmdi 250D 5 silindirli olanına biniyo gösterdim çok güzel duruo fakat en fazla eder 27/28 dir ederi dedi benzinlisi güzel fakat bu kasa alıcaksam dizel 5 silindirli olanına binerim hem sorunsuz hemde yakıt olarak çok iyi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)