Makaralar dönüyordu burda noldu medcezir e böyleteyzenin veresi geldi artık tarlada ateş etmeler falan kurumuştu oda haklı
![]()
Yalnız son bölümde gece mert ile yaman sağlam söyledi. şahsen ben beğendim kerpeten ali bozmasaydı daha da dinlenirdi![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
yeni bölüm gelmiş.. heyecan artıyor..
bu arada dizi bu sene 12 haziranda 77. bölüm ile final yapacakmış...
bir dizi daha bitiyor![]()
Valla evlilik mevlilik doktor hasta bagirma kapışma cocuktu bebekti derken final erken gelmiş bakıyorduk valla 1.bölümden beri uzatabilirlerdi coluklu çocuklu yokluklu bölümlerle![]()
dizinin miyadı doldu işleyecek konu kalmadı senarist başarısızlığımı bilemiyorumben bile 10 -20 bölümdür izlemiyorum heralde
valla orjinal hikayenin anasını bellediler en başta orkunun babası ve ender ölünce belliydi sacmalayacakları. oc nin 4 sezonunda olanı 2 sezona yayıp bölümler 2şer saat yaparsan hikayede kalmaz hiç bişeyde kalmaz![]()
1881 - 193∞
hiç final gibi değildi çoğu şey havada kaldı mira ameliattan nası çıktı yaman kurşun yedi bıçaklandı ona naptılar bilen yok hoppp 3 ay sonrası diyip işi kestirip attılar...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
ben sezon finali diye izlerken adamlar diziyi bitirdiler.
yine bir yaz ve yine izlenicek dizi kalmadı.
Aynen öyle final cok fos oldu ,bence biri ölmeliydi daha etkili son olurdu detaylandırma olmadı bnde begenmedim son bölümü ama genel anlamda son yıllarda izlediğim diziydi ilk sezonda ki insanlık vurguları sınıf ayrımları falan ck yerindeydi sonra sosyeteye bağladılar
doktorlardan sonra bide medcezir başımıza bela olacak gibi , euro starda falan medceziri veriyolardı dün gördüm gliba![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)