ahauh ben biriyle tanıştım sanırım en iyi sucuk manda etindne oluyormuş adam kendi kesiyor mandayı sucuk yapıyor sipariş üstüne, ben 3 kangal almıştım verdim dağıttım, yiyen böyle sucuk yemedik diyordu![]()
ayakkabıyı bul olm boşver sucuğufotoğraflarını afişe ederim foruma bak
![]()
körler sağırlar
dur dur şimdi bulurum ben Google amcaya sorayım " zincir püsküllü kurukafalı nubuk bayan ayakkabısı " diye![]()
![]()
Uploaded with ImageShack.us
Buna skull eklediğimizde elde edilebilir sanırım.. Bootie diye geçiyor bileğe kadar olan modeller..
Markası Alexander McQueen dir. Kuru kafa ve püskül onlarda var. Kız arkadaşım sağolsun..
haute couture üretim olabilir ayrıca..
Şimdi ben evdeki modacının dediklerini yazıyorum kızmak etmek yok
Onların hepsi birlikte olursa çok şey olur dedi anla oradanNeyse marka olarak söylediklerini yazıyorum.
Bunlar normaller
- Nursace
- Hotiç
- Derimod
- Beymen
- İnci
- Prada
Anormaller
- Christian Louboutin
- Giuseppe Zanotti
- Nine west
- Jimmy Choo Beymen
- Azzedine Alaia
Ayrıca şunu da kolay kolay hiç bir marka herşeyi birlikte yapmaz dedi. Hani biri olur diğeri olmaz dedi belki pazarda olabilir falan dedi.
Benim şahsi görüşüm kuru kafa taşlı olsun kalanı sade olsun inan daha çok göz doldururNursace'te direkt bulabilirsin bu tarz model.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
yalnız bişi diyimmi, kız arkadaşına hedıye alma konusunda sıkıntı cekenler ıcın ıdeal bı konu olmus bune guzel cesıtler varmıs
![]()
Bir kiz arkadasima bahsettim bu konuda baya master yapmisvetrina ya baksin sanirim orda vardi dedi
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)