dun yaptırdım eski sistemde.komısyoncu harç vs dahıl 250 kagıda.isteyen kısa zamnda ulaşsın.
Printable View
dun yaptırdım eski sistemde.komısyoncu harç vs dahıl 250 kagıda.isteyen kısa zamnda ulaşsın.
Yeni modeL jaguarin sadece bi farı 15 derece yuKarı bakiyor diye geçirmediLer :)
efsane diceksiniz ama 2007 sorento cip şöför kapısındaki 5 cm lik çizikten dolayı muayeneden kalmış buna ne diceksiniz...askerdeki acemilik günlerim aklıma geldi 1 kere s...in sonra sende rahat etcen onlarda bu mantık güdülüyor sanırım tam bir cinnet vakası.bi arkadaşımız birinin aracını yaktıgını söylemiş bu da doğru...madem bu kadar kıllandırıyolar araçtaki işlemleri ruhsatımıza işlenebilme kolaylıgı sağlansın bizde rahat edelim onlarda bu iş şuna benziyor...korsan cd yasak ama boş cd satışı ve cdrw-dvdrw satışı serbest...yurtdışından parça getirttirirz gümrükte çatlatırlar paşalar gibi %8.5 vergiyi alırsın takarsın sonra vay efendim neden taktın derler e kusura bakmasınlar ama bunun adı resmen ihanet...bnm babam yılda 100 milyar kazanamıyor gidipte 2009 model araç alıp vizeye sokamam.şaka gibi bi olay ama inş bahsedilenlerin hepsi birer efsane olmakla kalır ve hepimiz birer rahat nefes alırız ya da nefes aldırmayız ! bu kadar basit...inş bu kadar basit olur :D araç katalogu olacakmış vize işlemlerini yapan servis elemanlarında peki ya buldugu katalog 10 senelikse ve katalogtaki araç rengine ait kod aynı ancak renk solgunsa o zaman naapcaz ya da katalogta 0-100:8 sn ise kalkıpta 0-100 mi ölçücekler o kadarda değildir sanırım inş hepsi birer abartıdır ve geçmişe baktıgımızda gülüp geçeceğimiz efsaneler olarka kalırlar...
yoLLar çok düzgünde bu üLkede kusursuz araç istiyorLar , iLginç..
bişe sorcam muayeneden gecti sende daha sonra tekrar parçlarını taktın bir cevirmede bağlandın ne anlamı kaldı muayenin yani polis muayenen gecmiş die bağlamıcakmı:)
bırde ynı sıstemde harcı yatırıp muayne gırıyorsun aracta kusur cıktı yaptırıp tekrar gırdın ıkıncıye baska bır kusur daha bulurlarsa yatan harc parasıda yanıyor dıye duydum.sonrası ıcın tekrar harc yatırmak gereklı gıbısınden dogruluk derecesı nedır??
vay güzel ülkem vay ...
valla bugun gıttım yaptırdım.. dedemlerın aracını 2005 model kalos 1.2 34000 km de her seyıyle orj. sadece onceden kat. tıkanmıstı gıttım ıptal ettırmıstım sanayıde.. ondan bı aksılık cıkar dıye dusunmustum ama hıc bısı olmadı ole cok ta abartı degıl muayene.her seyıne bakıyolar o ayrı konu ama orda dökuntu arabalarda vardı kaldılar mesela. bi bakımdan temızlenmede oluyo trafıkten.. 110,90 ytl harc yatırılıo bırde muayene tarıhı gecmısse her ay için yuzde 5 faız alıyolar okadar.. demek ıstegıdım oncekı solentıler yok adamın arabası sıfırmıs yeterlı yalıtım yokmus kalmıs falan onlara cok bakmıo.. zaten cogu gecen aracta hafıf kusurlu olarak gecıyor. kusursuz olmaya gerek yok :)
birde su var muamele kısıden kısıye degısıyo.. yanı bakan eleman bı arabanın camlarını yan aynalarını falan kontrol ederken dıer eleman hıc onlara bakmıo bıle dırek gırıyo ıcerı.. yalnız ozellıkle far ayarı, frenler ve alt takıma cok onem verıyolar...
Bende ağustos sonu götürcem bakalım neler olucak bilgilendirme için sağol mertcm
Memleketteyken yapılıyordu, aptal gibi yaptırmadım.
Eski sistemde, 5 dakika sürüyordu aracın girmesi cıkması...
Olmadı basar gider kücük bi ilcede yaptırır dönerim napiyim :D
ben her yer özelleşecek diye biliyorum.özel kuruluşlar dışında devlete ait yerler kalıcakmı?
ya benim aldığım crx de orjinal dışı sadece filtre jant egzos kafası indiglow kadran ve karbonfiber sunroof sacı var emin değilim ama kat iptali de yapılmış yaştan ötürü... geçemicem mi ben şimdi ?
ayrıca aracın vizesi ocakta dolmuş geçmiş aldığım adam asker olduğu için uzun dönem yaptıramamış.. ceza mı ödicez şimdi? aracın cezası yok halbuki? temiz kağıdı ile noter satışı yapılamasdı yoksa... izmirlilerden özellikle fikir ve yer tavsiyesi bekliyorum vize ile ilgili..
valla uydurmamı gerçekmi bilmiyorum ama denizlide ve trabzonda 2-3 kişi ölmüş bu yüzden bide trabzonda iktidar partisinin oy potansiyeli anketlerde ciddi anlamda düşmüş sebebide vize alınamasıymış o yüzden kıla yüne o kadar dikkat edilmeden far-stop,yürüyen akşam,lastik,emniyetkemeri motorve şase numarasını kontrol edip geçiriyorlarmış
2-3 kisi neden ölmüş??
biri bi forumda 2007 model porş gecmedi demisti ne gülmüstüm