Valla burada birisini bıçaklamışlardı demekki ölmüş :) ( yeni model lüks bir arabanın çürüyen biyerine çekiç vurmasıymış sebebide, valla ne kadar inandırıcı bilemicem :) ) Darkness eski sistemdeyse faiz almadan yapıyorlardı bildiğim kadarı ile.
Printable View
Valla burada birisini bıçaklamışlardı demekki ölmüş :) ( yeni model lüks bir arabanın çürüyen biyerine çekiç vurmasıymış sebebide, valla ne kadar inandırıcı bilemicem :) ) Darkness eski sistemdeyse faiz almadan yapıyorlardı bildiğim kadarı ile.
Evet tonavida iLe arabanin bazi yerlerine bastiriyoLarmiş çürük fLn mi diye. Bikaç kişi öLür sağLam dayak yerLerse akıLLarı başina geLir.
ölüm değil ama bende izmirde kıl tüy sebeplerden ötürü aracı vizeden kalan birinin akrabalarını toplayıp görevliyi adam akıllı dövdüğünü duymuştum.. gaziemir sarnıçdaki istasyonda olmuş sanırım olay...
ne öldürmesi ne dövmesi dağ başımı burası veya o insanlar dağdan mı inmiş!!!!!
adamlar işini yapıyor kendi ceplerine giren bişey yok tamamen işlerini yapıyorlar ve allah razı olsun trafik canavarlarını temizliyecekler inşallah.
Hangi Allahın kuLu benim arabama tonavida iLe bastirabiLir ??
Bu düşünceyLe giderLerse çok dayak yerLer. Ayrıca sen yoLLarı düzgün yapmadan arabaLarı kusursuz istiyorsun burasi awrupa mi
2008 Model arabalar gecemiyor abuk subuk nedenLerden
2007 2008 model araçlar vizeye girmez. Sıfır km alınan araçlar 3 yıl sonra vizeye girer. Sonra takip eden yıllarda 2 yılda bir vizeye girerler
bi yerdede sıfır alınan bi astra debriyajı yukarda kavradığı için zorluk çıkarmuşlar servis müdürü falan araya girmiş öle geçmiş
Anlatamıyorum galiba sıfır alınan araçlar örneğin bugün trafiğe çıktı araç 31-07-2008 ilk vizesini 31-07-2011 yaptıracak
bu iş artık şehir efsaneleriyle dolu her yerde abuk subuk şeyler söyleniyor
aynen öle oldu yok öle yok böle ben agustos aynın sonunda gidicem vizeye görücez gerçek yüzünü ama anlatıldıgı kadar sıkıysa mutlaka bi kaçak nokta oluşacaktır daha önceden takipçilerimizin geçirdiği gibi mutlaka bi şekilde araçlarımız geçecektir diye düşünüyorum.Yoksa 2 senede bir arabayı orjinale çevirmeye kalkarsak yandık.
Aslında sistem düşünüldüğünde güzel ve olması gerektiği gibi ama birazcık abartı bence bu arabaları bu kadar kontrol edeceklerini ehliyet verecekleri insanları kontrol etsinler her önüne gelene ehliyet vermesinler inanın ozmn trafik daha güzel olur kimsede durduk yere size gelip vurmaz :)
2008 modeL aracLar 3 yıL sonra vizeye girecek
kim dio 2008 model arac kaldı diye yaw.
abi senin arabana adam gelip gözüne çürükmüş gibi gelen yeri tornavidayla kanırtsa sen ne yaparsın tepkisiz mi kalırsın? tamam dövmezsin ama illa ki karışırsın..
fren hortumlarına asılıyorlar yerinden çıkarmı acaba diye her arabanın orjinal mekanik dayanımı farklıdır mercedes e asılırsın çıkmaz belki hortum yerinden ama hondaya asılırsın çıkar ve bu asılmaya göre normal bişeydir?
bu tip şeyler sürekli duyuyorum benim de kafam karışmış durumda, şehir efsanesi mi gerçek mi diye...
buna da katılıyorum avrupa standartı getiriyolar iyi hoş ama ne yollarımız avrupa standartında ne de gelir düzeyimiz ;)
bi denge kurulması şart..
çürümüş bitmiş arabalar gezio trafikte tamam onları trafikten men et , ön düzeninde frenlerinde tehlikeli bişey görürsen vizeden kalsın araba ama ufak tefek şeylerden kalan çok var.. farının bi tanesinin ayarı %15 bozuk olduğu için vizeden geçemeyen arkadaşım var, onu hafif kusur yazıp yaptırmasını sağlayabilirsin mesela , direk bırakmazsın... yada madem tam teşekkül bi yer kurdun bu tip ufak şeyleri ücret karşılığında yapsınlar muayene srasında yok lastik havasıydı yok far ayarıydı.. bunlar 2 dakikada yapılan şeyler bu tip ufak işler için insanların koca bi günü gidiyor. en iyisi baştan herşeyi yaptırıp gitmek..
aynı şekilde arkadaşın başına gelen bişey :
muayene için aracı almışlar 5 dakka sonra adam gelmiş silecek suyun eksik demiş, tamam demiş arkadaş hemen koyayım su var yanımda git sıranın sonuna demiş adam.. sıranın sonu da kuyruk zaten :)
valla geçen gün opel combo götürdük 2005 model kesinlikle ne kazsı vardı ne aşka bişi bakımlarını zamanından öne yapardık.Karteli sökmüştük.Ordan akan yağlar kartelin dış yüzeynde kalmış.Birde sudan camurdan geçerken bi tabaka haline gelmiş.Bu arac burdan kacırıor hiç mi görmediniz falan dedi yapmadı vieyi git yaptırda gel dedi 5 araçkadar önümüzde peugeot 106 vardı arabanın içindeki devir saatine taktı kafayı adam o sinirle cocuk oturttu yumruğu saate problem haleldildimi dedi çocuğu ole görünce hemen yaptılar