User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Bank Asya Sınavı Hakkında

Vtec21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sinav ales tarzi olur.Cumaya gitmiyorsaniz oruc tutmuyorsaniz katilim bankasinda mutsuz olursunuz.O kullandiginiz tabir hic hos degil.Bosuna yormayin kendinizi,
    Cumaya gidiyorum. Orucumu da tutuyorum.

Dini inancım ve ibadetim, benim ve Allahım ile aramda olan birşey.

Farklı insanların islam ile olan bağlılığı hiçkimsenin olmadığı gibi beni de ilgilendirmiyor ama kula kulluk ettirmeleri hiç cazip değil.

Hayır yani yanlış anlamayın ama cemaat kısmında olmayanlara farklı gözle bakmaları veya dışlamaları etik bir durum mudur sizce?

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar dallandırıp budaklandırmaya gerek yok, bu tarz ortamlar size göre değil ise başka bankalarda denersiniz şansınızı yok eğer ben ekmeğimin peşindeyim diyorsanız o ayrı, herkes gönlünce bir iş ver iş ortamı olsun ister ama olmuyor bazen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rahmi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar dallandırıp budaklandırmaya gerek yok, bu tarz ortamlar size göre değil ise başka bankalarda denersiniz şansınızı yok eğer ben ekmeğimin peşindeyim diyorsanız o ayrı, herkes gönlünce bir iş ver iş ortamı olsun ister ama olmuyor bazen.
    Haklısınız. Bende bundan bahsediyorum işte. Deneyip göreceğiz.

Her neyse, gerekli sorularımın gerekli cevaplarını almış bulunmaktayım.
    Yorum yazan, fikirlerini ve görüşlerini paylaşan forum arkadaşlarıma teşekkür ediyorum tekrar.

Forum moderatörlerimden ricam, konuyu kapatabilir veya silebilirler.

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben daha oncesinde Hsbc Denizbank ve Garantinin sinavlarina katilmistim anlattigim sekildeydi ama mulakatlarda telefon bankaciliginin yaninda sunu saticaksiniz sunu yapicaksiniz falan maas + prim seklinde maas olucak vs dendigi icin mulakatlarda yapamayacagimi soyledim tabi size verilecek gorev nedir bilemiyorum daha once Bank Asyaya basvuru yapmamistim o yuzden mulakatlari nedir bilemiyorum

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bad-Fast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahaha ee işe girdi diyelim , içki karı kız muhabbeti yapınca da kovarlar artık he , arkadaşın dediği işe yararsa bide öle değilken öle yapıcaksan diyelim oyunculuk dersleri de al bence
    Valla manevi babam dediğim yan komşum içki karı kız da aşırı abartılıdır, ve bunu tüm banka çalışanları merkez bile bilir, istanbuldan bir iki müdürün gelipte burda komşumla takılmışlığı bile vardır, bu ay müdür oldu kendisi
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bankasya ise alimlarinda eski bir hocam var danisman olarak. Bir cok ogrencimizi referans ettik ve bir cogu halen calismakta. Dizlenmis pantolon olayi cok komik geldi.... Karsinizda yillarin İK mudur yada uzmanlari var. Bu insanlar ciddi egitimler aliyorlar ve ciddi tecrube sahibi. Sizin 2-3 kere girdiginiz mulakatlari yuzlerce kez yapiyorlar.

Kurum kulturu olarak cok guzel yazmis bir arkadas. Cuma oruc vs olayi yoksa katilim bankalarinda rahat hissedemeyebilirsin. Nasil bazi firmalarda mescit yok, cuma namazi icin izin verilmez yada oruc durumuna gore duzenleme yapilmazsa bazilarinda ekstra duzenleme yapilmasi cok normal...

Basarisindan dolayi referans ettigimiz, duzgun ahlakli ve eger bir kriterse namazini kilmayip arada birasini vs icen ogrencilerimizide benzer kurumlara yonlendirdik ve hala calisiyorlar...

Sen duzgun bir kiyafetle adabini bozmadan git... Eger cemaate karsi bir karsi durusun veya husumetin varsa zaten oradan para kazanmak tutarli olmaz... Bu anlattiklarimin bir cogu kuveyt albarak turkiye finans vs icinde gecerli, ki onlarin cemaat ile baglantilari yok organik olarak...

Suan calistigim universitede cemaatcilerden ve koyu akpli olarak bilinir ama levent kircanin ogluyla calisiyoruz yillardir Calisanlarin ise %25-30u anca akp-cemaat(ler) vs kokenli...Buradaki arkadaslari tenzih ediyorum ama kaliteli calisan bulmak zor... Herkesinde bir bahanesi var ise alinmayinca yada ayrilinca...

Umarim basarili olursun...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bankasya ise alimlarinda eski bir hocam var danisman olarak. Bir cok ogrencimizi referans ettik ve bir cogu halen calismakta. Dizlenmis pantolon olayi cok komik geldi.... Karsinizda yillarin İK mudur yada uzmanlari var. Bu insanlar ciddi egitimler aliyorlar ve ciddi tecrube sahibi. Sizin 2-3 kere girdiginiz mulakatlari yuzlerce kez yapiyorlar.

Kurum kulturu olarak cok guzel yazmis bir arkadas. Cuma oruc vs olayi yoksa katilim bankalarinda rahat hissedemeyebilirsin. Nasil bazi firmalarda mescit yok, cuma namazi icin izin verilmez yada oruc durumuna gore duzenleme yapilmazsa bazilarinda ekstra duzenleme yapilmasi cok normal...

Basarisindan dolayi referans ettigimiz, duzgun ahlakli ve eger bir kriterse namazini kilmayip arada birasini vs icen ogrencilerimizide benzer kurumlara yonlendirdik ve hala calisiyorlar...

Sen duzgun bir kiyafetle adabini bozmadan git... Eger cemaate karsi bir karsi durusun veya husumetin varsa zaten oradan para kazanmak tutarli olmaz... Bu anlattiklarimin bir cogu kuveyt albarak turkiye finans vs icinde gecerli, ki onlarin cemaat ile baglantilari yok organik olarak...

Suan calistigim universitede cemaatcilerden ve koyu akpli olarak bilinir ama levent kircanin ogluyla calisiyoruz yillardir Calisanlarin ise %25-30u anca akp-cemaat(ler) vs kokenli...Buradaki arkadaslari tenzih ediyorum ama kaliteli calisan bulmak zor... Herkesinde bir bahanesi var ise alinmayinca yada ayrilinca...

Umarim basarili olursun...
    Cevabınız için teşekkür ederim abi.

Sınav sonrası gidip göreceğim zaten. Düzgün bir şekilde mülakata girip, rahat bir şekilde ifade edeceğim kendimi. Umarım başarılı olabilirim. Ha, eğer farklı konularda sorular yöneltip cevap vermemi isterlerse şayet mülakatı kısa kesip karar değişikliğimi belirtirim.

Allah herkesin gönlüne göre versin.

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende katılıyorum, inşallah güzel geçer.
    Halkbank ile 6 seneyi devirdim, yükselmek zor
    Seyyar Tayyar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)