Rahmetle aniyoruz. Huzur icinde yat ATAM
Son nefesime kadar yolundan ayrılmayacağıma And içerim.
Nur içinde yat ATAM.
Bize bıraktığın bu miras için sana ne kadar minnet etsek azdım ATAM.
Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...
bakmayın.. 50. tekrarı izler, hüngür hüngür aglarsınız..
http://data1.whicdn.com/images/55559..._500_large.gif
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
KOÇ Grubuna şahsım adına teşekkür etmek istiyorum, Zaman gazetesinin sitesine reklam vermişler, değerlerimizin paradan,puldan ve makamdan daha önemli olduğunu bilen, büyük iş adamlarının var olduğunu bilmek umut ve gurur verici
unutmadık unutmayacagız ve unutdurmayacagız....
Harabat ehlini hor görme zakir, defineye malik viraneler var.
Allah rahmet eylesin... Her ne olursa olsun izindeyiz cunku en mantiklisi ve en dogrusu tipki Dinimiz gibi..
Suanda sancaktar dergisinin verdigi bir ilan yuzunden, o zihniyete bir kufurler ediyorum kafamin icinde akliniz sasar...
akşam akşam beynime kan yürüdü ..
![]()
akit......
Ulan hadi birine bisi dersin arkasindan anlar. Onu anlarimda ya koskoca dergi cikaranlar, bir kesime hitap eden eli kalem tutan adam nasi bir cumleyi boyle arkasindan anlayabilir ya? O olmasaydi olmazdik diyince uuu Allah a sirk mi kosuyosun vs. Bir insan benim gozumde bu kadar aptal olabilir. Ulan denyo anan afrikaya gocse sifatin boyle mi olurdu? Yine sen mi olurdun? Neyse ya ben kafamdan hala yardiriyorum, neler eneler yapiyorum var ya uuu.. Hesap gunu geldiginde ne cevap verecekler cok merak ediyorum..
Ha koc grubunuda cok fiklemiyorum, yapmacik geliyor nedense bana..
Cennetin en yüksek katında bizleri izliyor eminim ,Onun yolunda ilerleyeceğiz ülkemize sahip çıkacağız
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Bir çataraya pataraya 1 saatte 10 sayfa yazılırken, o olmasaydı eğer, şu pazar sabahı camiye abdest almaya, namaza gitmek yerine kilise de ayine gidecegimiz gerçegi hiç düşünülmeyip, 2 kelimeyle rahmet dilenmiyor ya da 2 kelime karalanmıyor... Ama biri bir vtec alsın , kıçı kırık v2 taksın, maşallah dan geçilmiyor, sünnet düğünü hesabı..
Kimse üzerine alınmasın, sinirlerim bozuldu gazete ilanını da görünce.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
O gazeteni sahipleri yada ilan veren firmadaki bebeler.eğer o olmasaydı babaniz ingiliz olurdu
A.M.K gazetesi olmasaydı sinirlerimi bu kadar rahat yazamayacaktım ' gazeteye itafen ' , İyi ki var oldun iyiki yolundayız,izindeyiz.Bize emanet ettin belki kemiklerini sızlatıyoruz ama nolur kızma bize ATAM gün gelecek göz yaşlarına hakim olamayıp afferin size çocuklar diyerek yağmur olucaksın gökyüzünden bize.Nur içinde yat.
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)