Arada bir tanınan bir yerde valelik yapıyorum. Kullandığım dsg araçların bazılarında titreme sorunu gördüm. Ve arabalar max 3-4 yaşında
Printable View
Arada bir tanınan bir yerde valelik yapıyorum. Kullandığım dsg araçların bazılarında titreme sorunu gördüm. Ve arabalar max 3-4 yaşında
bana kalırsa tüm mesele 7 ileri değil 6 ileri olayı.VW nin yağ distribütörü VW yi tokatlamaya kalkınca 7 ileri kuru tip e geçtiler.Bizim caddy 2006 model olması lazım 200k km 6 ileri DSG en ufak problem yok.Ama benim polom 7 ileri mesela.Şu ana kadar bir problem çıkarmadı ama ne zaman böyle bir konu görsem içime kurt düşüyor.
Dsg olayı tamamen şanş meselesi.
Buna kendim ve ağabeyimde dahil çoğu arkadaş 7 ileri Dsg kullanıyor daha kimsenin şikayetini görmedim. Ama internete yazdığın zaman onlarca şikayet var.
Sanırım biz şanslı olan kısımdanız.
sans degil aslında hepsinin vakti gelicek ama daha vakitleri var :D
abi sorun sanıyorsam mekatrnic aynı zamandada kavraması
Avcılar parsellerde bir yer önerildi,Can oto ismi.Bu dsg olayına 1 milyon Euro para harcamışlar ve tekel olmuşlar.Uzay otoya yap desende onlarda bize yollayacak abi dediler:)Revize edersek 2700 TL sıfır dersen 4500 TL dediler.Almanya'dan az hasarlı araçlardan kendileri gidip söküyorlarmış beyinleri falan filan.Bana baya inandırıcı geldiler.Yarın oraya çektirip yaptıracağım gibi görünüyor şimdilik.
İlgi alaka gösteren herkeze teşekkür ederim.Ben sıfır arabada şanssız olduğumu anladım:)
Volkswagen 2,6 milyon aracı geri çağırdı - Milliyet Haber
Volkswagen 2,6 milyon aracı geri çağırdı
Alman otomobil firması Volkswagen'in "Tiguan" ve "Amarok" modellerindeki 1 milyon 39 bin aracı teknik arıza, 7 vitesli çift debriyajı 1,6 milyon aracı da yağ değişimi konusunda geri çağırdığı bildirildi.
Volkswagen'den yapılan açıklamada, 2008 ile 2011 yılları arasında üretilen 800 bin Tiguan model aracın geri çağrıldığı, bu araçların far sisteminde problem bulunduğu ve kısa bir müdahale sonrası düzelme imkanı olduğu belirtildi. Bu araçlardan 147 bininin Almanya'da olduğu vurgulanan açıklamada, yine geri çağrılan 239 bin Amarok 2.0 dizel motorlu aracın da akaryakıt dolaşım sisteminde pürüzler olduğu, bu nedenle geri çağrıldığı ifade edildi. Açıklamada, 7 vitesli çift debriyajlı 1,6 milyon aracın da isteğe bağlı olarak yağ değişimi konusunda geri çağrıldı bildirildi. Öte yandan, Volkswagen 7 vitesli araçlarında Çin'de mart ayında bir sorun daha yaşamış ve 384 bin aracını geri çağırmıştı
Bizde bırak geri çağırmayı,kendimiz gidip iki kere şikayetçi oluyoruz kaale alınmıyor:)
Almanya'ya yazdım baya detaylı bakalım oradan nasıl bir sonuç çıkacak.
benim aracı en az 3 sene kullanmayı düşünüyorum. büyük ihtimal bana da patlar. :) 2+2 yıl garanti uzatma yapmıştım. şu an içim rahat ama başkalarının canı çok pis yanıyo... geçmiş olsun arkadaşım. ;)
bile bile lades, geçmiş olsun.
Bu şikayet ve diğer şikayetler olmasına rağmen yine de Doğuş Oto'dan araba almak isteseniz min. 3-4 ay sonrasına gün veriyorlar. Bunu da anlamak zor valla.
Dayım golf 7 1.6 tdi dsg highline da karar kıldı. Almayalımmı şimdi biz wv?
Tamamen Doğuş şerefsizliği kusura bakmasınlar.
Dsg almaya değer keyifli bi şanzıman ama Doğuş politikası yüzünden insanların midesi bulanıyor.
Arıza çıkabilir bu normal,arıza riski çift kavrama şanzımanların çoğunda var.
Günümüz otomobil sektörü her geçen gün daha ileri teknolojiye gidiyor.
Örneğin: Mercedes mühendisleri 9 ileri şanzıman için uğraşıyorlar,buda sorunlu olabilir.
Ama önemli olan satan firmanın bunun bilincinde olması.
Doğuş otomotiv yolunacak kaz arıyor! Garanti biterse gözünün yaşına bakmıyorlar ki garantiliyken bile eminimki müşteriye kitleme politikası yapıyorlardır.
Kesinlik ile bundan sonra doğuş grubu araç almam.Diğer markalar çok farklı değildir tabiki ama Vag grubu kesinlik ile yok artık.
çok geçmiş olsun abi :(
benim asıl merak ettiğim bu dsg7 ler bi 10 sene sonra ne durumda olucak ?