Bunun tam olarak ne oldugunu bilen var mi .fake gibi de durmuyor hani. Cok enteresan geldi.
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! | Video | Yaşam | Sansürsüz Haber
Bunun tam olarak ne oldugunu bilen var mi .fake gibi de durmuyor hani. Cok enteresan geldi.
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! | Video | Yaşam | Sansürsüz Haber
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
sanki mum ışığında yapılan gölge oyunları gibi ama gerçekse ürkütücü..yakalayan iyi yakalamış
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Sabah izlemiştim, şimdi gece gece izlemiyim.İlginç bişey ya. Ama ışık oyunu olabilir diye düşündüm ben.
Arkadan da dayamışlar gerilim müziğini. Aman beyler, bacaklarıda uzun uzun hareket ediyor, Rusya'dan buraya gelmesi çok uzun sürmez. : ))
(bu mesajımdan sonra bi daha haber alamazsanız...)
K.
Böyle bir konu hatırlıyorum![]()
...
bu tip şeyler hep rusyadan çıkıyor ne hikmetse.
yıl olmuş 2013 her seferinde bu görüntüleri tost makinesiyle çekiyorlar.
ayrıca biri yorumlamıştı videonun fake oluşunu gölgelerin düşmemesi falan diye kesin sahtedir yani..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Bence işe daha bir inandırıcılık katıyo ondan dır şimdi profesyonel kamerayla çekseler izleyenler aaa bak yarım saat kamerayı kurmuş falan bu fake tir sanki biliyomuş onun çıkıcağını falan derler diye cep telefonu kamerasıyla çekiyolar görür görmez hemen sarıldım telefona havası katmak için![]()
Gece gece izlemicem, konu yarina kalirsa sabah izlemeyi dusunuyorum.![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye