User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
103 sonuçtan 96 ile 103 arası

Konu: rusya - gorulmemis yaratık

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzaylıların varlığı konusunda yapılan belgeseller var, merak eden bir kaç basit google aramasıyla belgesellere de bilgiye de ulaşır.
    Ben o geceden sonra ciddi araştırdım bu konuyu inanıyorum artık

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu olay geldi aklıma birden filmide var şeytan geçidi diye,kısa bi yazı alıntıdır

2 şubat 1959 gecesi ural dağlarında vukubulan ve 9 dağcının ölümü ile sonuçlanan esrarengiz olay. olayın geçtiği yer, kholat syakhl dağının doğusundaki dyatlov geçitidir. "kholat syakhl", mansi dilinde ölüm dağı anlamına gelir. dyatlov adı ise grubun lideri igor dyatlov'a atfen sonradan verilmiştir.

kayakçıların kamp kurdukları yerdeki çadırları içeriden yırtılarak parçalanmış olarak bulunmuş, kurbanların bazılarının karda yalınayak, hatta don gömlek koşarak bir şeyden kaçtıkları, ikisinin kafatasının, ikisinin de kaburgalarının kırıldığı, birinin de dilinin yerinde olmadığı saptanmış, ancak bütün bunlara rağmen hiçbir cesette fiziksel mücadele izine rastlanmamıştır. ayrıca ölenlerin giysilerinde anormal düzeyde radyasyon izleri bulunmuştur. ölenlerin bazı yakınlarının iddialarına göre cesetlerin ciltlerinde turuncumsu, saçlarında ise grimsi bir renk hakimdi. resmi sovyet kayıtları olayı "bilinmeyen bir gücün" etkisine bağlamıştır.

yapılan spekülasyonların en yaygını olayın olduğu gece ve bunu takibeden günlerde bölgede çok sayıda kişi tarafından gözlemlenen turuncu ışık saçan gök cisimleri ile ilgilidir. bir başka iddia da bölgede sovyet ordusunun gizli askeri deneyler yaptığı yönündedir.

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanki mum ışığında yapılan gölge oyunları gibi ama gerçekse ürkütücü..yakalayan iyi yakalamış
    banada oyle geldi

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taksimde biara ufo müzesi vardı sene 2003müydü neydi gezmiştik sağlam dökümanlar vardı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Muharrem C.80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taksimde biara ufo müzesi vardı sene 2003müydü neydi gezmiştik sağlam dökümanlar vardı.
    Mobil bilgilendirme aracı vardı İzmir'e de gelmişti. Ben de gitmiştim güzeldi. Bu tip şeyler ilgimi çekiyor ancak inandırıcı şeyler bulamıyorum, hep bir masal kıvamında ilerliyor mevzu.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben o geceden sonra ciddi araştırdım bu konuyu inanıyorum artık
    O gece ne iyi muhabbet dönmüştü, ben o geceden sonra bir kaç araştırma yaptım,national da bir belgesele de denk geldim, çok inanılası şeyler bulgular var.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

BurakYozgat. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu saatten sonrada geleceklerse de gelmesinler cidden palayla çıkarım azını yüzünü gırarım

Real men use three pedals !
    Supercharged e36coupe

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ağalar,
    hiç düşündünüz mü neden bu ufo müzeleri neden bu mobil bilgilendirme araçları national belgeselleri falan. Bunların kaynakları dayanakları kim national geographic belgesel yaptı diye o şey gerçek midir? Bu adamlar kime çalışıyordur?
    Bizim, uzaylıların varlığını bilmeye hazır olmadığımızdan dolayı bizi uzaylıların varlığına hazırlayıp uzaylıları bize takdim etmek için mi tüm bu yapılanlar?
    Yoksa bir propagandadan ibaret mi?
    Tabikide öyle. Propaganda. Ne için yapıyorlar şimdiden kestirmesi güç ama çeşitli senaryolar var illa ki. Ama daha erken.

Bu arada darkmoon nickli ağabeyim,
    O ayetlerde geçen göktekiler kelimesinden kasıt Allah Teala'dır yahut dolaylı yoldan diğer kavimlerin helakına vesile olmuş meleklerdir.
    Bu 3 yy. sonra ufo 3 yy. sonra marslı olması gibi bir durum söz konusu olamaz.
    Yine bu sağa sola çekmeye müsait ayetlere ufo propagandası yapılan sitelerde sıkça rastlıyoruz. Ama ufak bi tefsir araştırmasıyla doğrusuna ulaşılabilir.
    Karikatür güzelmiş
    Selametle.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)