Hani devlet bize bakmiyy diye dağa çıkmada hak gören zihniyet var ya, bunların zihniyetininde ondan farkı yok. Zamamnında yanlışlar yapılmış tamam, Atatürk'te yapmış olabilir her ne kadar sıradan bir insan olmasada insandır, üstüne üstlük yaşadığı dönemi düşününce, yaşadığı sıkıntıları düşününce hata yapmamış olmasına, yüzde yüz sağlıklı düşünebilmiş olmasına imkan çok yok gibi. Bu zihniyette o hataların arkasına saklanarak, içlerindeki asıl kini nefreti kusuyorlar neden çünkü yeterince sömüremiyorlar islamı, Atatürk o zamandan bunun önüne geçmiş. Biz dinini dört dörtlük yaşayan insanlar değiliz belki, içeriz ederiz, namaza niyaza önem vermeyiz vs, dinimizden uzaklaşmışız belki hatta, keşke böyle olmasaydık derim ama iyiki dinde serbest zihniyetiyle 12 yaşında kızı 3. eş olarak alıcak kadar uzaklaşmadık dinimizden, dinimde böyle diye benim dinime inanmayanı yuhlayacak hor görecek kadar uzaklaşmamışız dinimizden.. Atatürk geçmiş bunların önüne, şimdi o batıyor bunlara. Sarıkla cübbeyle insan dolandırmaya başlamış sözüm ona o dinine çok bağlı insanlar zamanında, doktordan, ilimden kuvvetli olmuş nefesleri zamanında.. Bunların önüne geçilirken yanlışlar yapılmış olabilir, yapıldıda özellikle İsmet İnönü döneminde ama yapılabilir, olabilir. Malesef eyüp gökhan gibi insanlar yüzünden dininden. Atatürk hata yapmazz o yanlış yapmazzz, osmanlı kötüydü vs zihniyetindeki insanlar yüzündende kemalistlikten soğuyor, uzaklaşıyor.. Allah bize ne dinimizi ne o dine bağlılıkla bu toprakların kat katını kazanmış ecdadımızı nede bu toprakları cihana karşı koruyup kurtarmış atalarımızı unutturmasın, unutursak ne türklük kalır ne başka birşey...
Aşırı Atatürkçü gezip dinime küfreden terbiyesizinde, ben dinime çok bağlıyım, Atatürk içki içiyordu keşke olmasaydı diyip onun hakkını gözardı edeninde vardır çekeceği acılar illaki, bu dünyada yada öbür dünyada..
Keşke bu köpekler;
Fatih'i, Yavuz'u, Süleyman'ı sever iken Atatürk'ü de sevebileceğimizi; Atatürk'ü sevmenin, Allah'ın birliğine ve Hz. Muhammed efendimizin de O'nun kulu ve Peygamberi olduğuna inanmamızın ikamesi olmadığını idrak edebilecek kadar zeki, soylu, satılmamış olsalardı..
İşte o zaman bölünmez, bir olurduk.. Rabbim hepsini gazabına maruz bıraksın...
bu itneye nekadar sövsen az , neymiş türkü türk yapan özellikleri Mustafa Kemal almış mış... Sen Mustafa Kemale kurban ol şerefsiz !
Ağkeğpeyle ne alakası var ya adam alperen ocaklarından.. -dı.. yani oradan ayrılmış yada kovulmuş her neyse dönmüş haymana'ya.. Bunu tartışmak ne kadar doğru bilmiyorum ama bunlar bana hobi olarak müslüman olmuşlar izlenimi yaratıyor..
İnsan Atatürk'ü sevmeyebilir? Ama bunun gibi yavşak, karaktersiz olunmaz burada ki amaç çok farklı ve düşünce özgürlüğü dahilinde de değil.. Adi herif her şeyi suistimal eder bunlar.. Hep aynı kaynaktan beslenmek böyle psikolojisini ve ideolojisini bozar insanın..
söylenecek bi çok şeyi büyüklerim söylemiş , hala anlayamıyorum ATATÜRK olmasaydı şuanda Türkiye diye bi ülke Türklük diye bi kavram bile olmayacaktı işgal altında sömürülecektik kadınlarımız kızlarımız elin oyuncağı olacaktı , ATATÜRK'e olan kinleri babalarının belli olmaları sanırım
Eyüp Gökhan Özekin & Nasuh Mahruki 5N1K 11.11.2013 - YouTube
tekrarını izlemek istiyenler linkten izliye bilir
yazılan yazılmış yazacağım tek şey .................................................. ................................................ boşlukları doldurmak sizin hayal gücünüze bağlı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)