1.4i s motor perfonmansi nasildir. Lpgde fazla perfonmans alinmadigi soyleniyor internettede soylentiler var
1.4i s motor perfonmansi nasildir. Lpgde fazla perfonmans alinmadigi soyleniyor internettede soylentiler var
1.4 stock motordan ne bekleyebilirsin ki?
filtre egzoz kat iptali falan çıtırdan yürür manuelse
1.2.3 güzeldir çoğu 1.6 araçla yürür 4.5 vasattır..
bide bildiğim kadarıyla hb ler daha iyi gidiyomuş sedanlara göre vites oranları farklı olması lazım yukarda söylediklerim hb için geçerli sedanını bilmiyorum.
Bilgiler için teşekkürler
1-2-3 vay be dedirtir, 4 bit be dedirtir1.4is ciler bunu cok iyi bilir.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
3.5 senedir kullanıyorum 1-2-3-4 iyi bence zaten 3ün sonunda 150yi deviriosun şehir icindede rahat rahat cogu 1.6 aracı alırsın 4ü bitmek bilmez 200e dayarsın saglklıysa arac5i yok gibi bişe lpgde yazın klimala beraber rampalar işkence olur
![]()
yazın eskı focaya gıden daglık rampalarda, klımayı kapatır ve benzine alırdım![]()
Arabacı Ağır japon..
bu 1.4 is lerin 0-100 hızlanması kaç saniye ölçen varmı, fabrika verisini sormuyorum kendi ölçen varmı![]()
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Performansı iyidir.. Tork ve frenleme değerleri iyi değil.. Diğer arkadaşlar 10 kere yazmış bende 11.yi yazayım; 1-2-3 muazzam tatminkar performans gösterir, 4.de şapşallaşır 5i unut zaten sür aşşağı... LPG takmayı hiç düşünmedim öğrenciyken bile gerek yok makul şartlarda kullanılırsa üzmez asla..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)