2011 model leon var çok yakın arkadaşımın 100bin küsür kmde hasar kaydı var aracın ancak değişen parçası sağ çamurluk kapı düzeltilip boyanmış airbaglarda filan açma yok fiyatıda dost işi yapacak ne diyosunuz abilerim kardeşlerim araç beyaz
2011 model leon var çok yakın arkadaşımın 100bin küsür kmde hasar kaydı var aracın ancak değişen parçası sağ çamurluk kapı düzeltilip boyanmış airbaglarda filan açma yok fiyatıda dost işi yapacak ne diyosunuz abilerim kardeşlerim araç beyaz
Güzel km yapmış 2 sene içinde . Bildiğim kadarıyla yakıt konusunda çok iyi 1.2 Tsi . Onun dışında kaza değişen boya durumu sizin durumunuza kalmış.
imzasız..
Araç öyle kazalı gibi durmuyor cidden çok temiz araç napsam bilemedim şimdi
dost işi ne kadar yapıcak o önemli bence... dost kazığı yemede sen.
İbizada 1.2tsi alinir ama bence leon ve jetta 1.4 tsi olmali.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Hem km yuksek, hem hasar kaydı var. Araba düzgün diyorsunuz, ucuza alıp ucuza verecekseniz neden olmasın.
1.2 TSİ Style 105 Bg 6 İleri 1 ay boyunca kullandım kesinlikle alınır.Performansı bana göre gayet tatmin ediciydi.
2011 17.000 KM'de Ön Tampon,Kaput Boyalı,Sürücü-Yolcu Airbag Tamirli Pert Kayıtlı aracı 27.000-TL'ye satmıştık geçtiğimiz Mart ayında kafanızda bir fiyat fikiri oluşturur umarım.
yani almalımıyım sizce uzun süre binmeyi düşünüyorum çünkü alım satım işim yok
25000 TLye 2006 model 1.6 araba vermiyorlar kaldı ki alacağınız araç 2011 model ve turbo.. Şuan masrafı yoksa her türlü alınıp binilir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)