Merhaba,
Serkan Abi'yi bir diğer dost forumdan tanırım. Kendisiyle çok önceden arkadaşım Utku aracılı ile tanışmıştık ama ne o hatırlar, ne ben hatırlarım, geçenlerde bende pleksi plakalık ve kendi app plakalarımı söktür, kestir, geri montaj yaptırmak istemediğimden yeniden app plaka siparişide verdim. Kendisi ticaretten öte abi-kardeş ilişkisi kuran gerçekten harika bir insandır. Güven meselesini hiç düşünme ve emin ol bu kadar sıcak kanlı kimse ne yardım eder, ne de istediğini sana kavuşturur. Şahsen kendisi benim istediğim fontu bile makinaya zorla tanıttı
![]()
Daha Çok Viraj, Daha Çok Hız, Daha Çok S..[/CENTER]
Bende bir kaç ay önce cadde plaka arif kardeşime yaptırdım çok memun kaldım
![]()
Arif aşmış artık kendini çok sıradışı ve değişik modellerde kendisi her zaman ön planda olan biri
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Cadde plaka Arif tesekkürler hızlı teslimat güleryüzlü hizmet
Hatta siparisi ödeme yapmadan gönderdi
![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Resim eklenmemiş telefondan upload yapmıstım ;
![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Plakalik ariyorsan veya plaka bastiracaksan cadde plaka arif bence yeterli olur.
Ben yuklu miktarda pleksi plakalikda bastirdik en ufak bir problem olmadi.
Plakalarda istedigin tarzda 1 gun icinde eline ulasiyor.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
bu plakalık piyasası cok değişken valla
çiftini 90tl yapan da var 40 tl yapan da demekki karj marjı oldukca yuksek
kaliteyi ucuza yapanları bulmak gerek
ben 3 çift ümraniyedeki app plaka da yaptırdım kalite olarak memnun kaldım bir sıkıntısı yok en son özel bir tasarım yaptırtmıstım onuda kusursuz yaptılar saolsunlar.
Harun. Halis beyler güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum.
Ömer piyasada çok sayıda pleksi var hemen hemen hepsinden elimde var burada yazanlar bir iki tane yaptırmıştır ama ben en iyisini sunabilmek için her pleksiden her pleksiciden bitane ornek yaptrdim. Canlı gözle yan yana dizilince az çok ayrılırlar birbirinden.
Zaman geçtikçe yıkamalar da vs solanlar oluyor yapstrma ilacı dandik olduğundan düşen harfler yada plekesiyi yakan ilaçlar oluyor.
Benim sattigim harf düşmesine pleksideki açılmaya karşı garantilidir.
Ve bide buraya seri şekilde bir isim yazılınca tavsiyeler icin ricalarin havada ucustugu çok net gözüküyor.
İyi akşamlar hepinize.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Tavsiye ricasına yorum yapamam ancak ön-arka pleksi plakalık için 40 tl çok iyi rakam.Piyasada 2-3 katı fiyatlar dönerken..Şahsen cadde plakayı da sahibinide tanımam ancak pleksi yaptıracak olsam bende cadde plakaya yaptırırım.
Arkadaşlar sadece tech'e özel fiyatım çifti 40 TL'dir. Herhangi bir pleksi harf düşmesi, pleksi ayrılması ve beğenilmemesi durumunda yenisi yapmak ile garanti veriyorum. Pleksi den 10 kar edeceğime 5 kar eder müşterimi de memmun ederim. Çünkü aracı değil, imalatcıyım.
Saygılar
Kimseden rica minnet almadik test ettik onayladik kendi rizamizla yaziyoruzserkan abiden aldigim plakaliklar sapasaglam, ustune sticker yaptim aylardir tazyik ve cesitli kopuklere karsi sapasaglam duruyor, plaka yolladi icine sinmedi hoslanmadigimi dusundu memnun kalmama ragmen tekrar yolladi, yillardir kendisini tanirim stickerlar konusunda da bana askerdeyken yardimci oldu, plakalik ve plaka konusunda da her turlu yardimci olur allah razi olsun kendisinden
Arife tarif gerekmez
Ellerine saglik kardesım
Yıllardır tanirim arifi hem efendiligi hem esnafligi beni hiç mahcup etmedi
3 aracıma sekolive serkan abiden yaptırdım
bu 4 ncü aracım olucak
yaklasık 10 takımda arkadaslarıma yaptırdım ve su anda da yaptırmaya devam ediyorum , cok sukur telefonları acmayan haftada 1 cenazesi olan esnaflardan değil .
plakada kargodan dolayı hata olsa bile yenisini yolluyor ki bu cok önemli detay
mesaj sayısıda 1 , 14 , 100 olan yeni üyeler gibi destekçilik yapmıyorum sonucta para benım cebıme gırmıyor veya bize hediyeler de yağmıyor
Allah herkesin carsısına göre pazar versin hayırlı ısler olsun herkese![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)