Kurallara uyulduğu sürece sorun olmaz.
Uzun yolda 90-120 mis gibi gidiliyor yeter ki amaç erken gitmek değil sapasağlam sağlıklı ulaşmak olsun.
Altınızda ki araç ne olursa olsun 4 yada 5 tane metal saplamaya (bijon) bağlısınız.
xx
Kurallara uyulduğu sürece sorun olmaz.
Uzun yolda 90-120 mis gibi gidiliyor yeter ki amaç erken gitmek değil sapasağlam sağlıklı ulaşmak olsun.
Altınızda ki araç ne olursa olsun 4 yada 5 tane metal saplamaya (bijon) bağlısınız.
xx
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02
Adam parketmeyi beceremiyosa, aynaları nizami şekilde kontrol edemiyorsa, trafik kültürünü çözememişse ne diye verirsin ehliyeti ? Sözde ehliyet almak zorlaştı vs deniliyor hala bir sürü KAZMA ehliyet alabiliyor rahat bir şekilde.
Ceza yemeyelim diye kendimizi kasıyoruz diken üstünde araba kullanıyoruz. Bundan dolayı kaza yapmayacak olsak bile yapacak hale düşüyoruz gerilmekten.
Herkese ehliyet veriyorlar ve herkes istanbul trafiğinde inanılmaz rahatBiz trafikde dikkat edenlerde hep bunu görüyoruz bence.
Geçen gün E5 de Beylikdüzü'nde sol şeritte bi jetta 70 80 hızında ama şeridi bi ortalıyo bi giriyo anlamadımsağım falan bomboş gittim yanına baktım adam telefonla uğrasıyo
bastım kornaya girdi şeridine bıraktı telefonu insanlar bıraksan üstüne cıkıcak.. Evet ben dikkat etmek zorundayım kornaya basmayıp sağdan usul usulda rahatca gecebilirdim ama bu kadarda rahatlık fazla ya
dün güngörenden levente geliyorum e5te haliç girişinde motorlu trafik geçti önümde dur dedi aha dedim yedik filmden cezayı3 araçlı konvoy geldi sonra geçti önüme 2 focus 1 merso. Mersedeste gazete okuyor arka koltukta kurtlar vadisi pusudaki amerikalı kel dayım gibi birisi. Takıldım bende trafikte peşlerine baya geldim hızlı hızlı, arkadaki focusta bir adam sürekli arkayı gözetliyor telsize bişeyler dedi motorlu trafik geldi arabanın içine baktı tırstım çıktım peşlerinden. Ama o trafikte jet gibi getirdiler beni m.köy çıkışına kadar sağolsunlar
birde sürekli görüyorum bu iettler e5 te emnıyet şeridini kapata kapata gidiyorlar. bu kurallar sadece vatandaşamı var ? kerizmiyiz ulan biz
Polis sök dedi, vatandaş sökmedi | HABERDE SON NOKTA-SONKALEMEDYA.COM
mesela kesinlikle siyasi olduğuna inanmıyorum Atatürk resmini sök uyarısının. Yine yazılmak için yazılmaya çalışılan bir ceza gibi... Yok Atatürk'ten bir rahatsızlıkları varsa Allah belalarını versin zaten
güzel para kazanıyorlar cezalardan gerek e5 deki 70 gerekse büyükçekmecedeki tabelasız olan ve hız sınırı 50 olan kameranın cezaları.
e5 deki 70 hız limitine uyarken halıcıoğlu taraflarında yanyoldan sağa içeri girdiğinizde bir anda 30km hız yazan radarla basbaşa kalıyoruz acı fren yapsan bir yana fren yapmasan ceza yeme duygusu bir yana 2 aydır radarlara dikkat etmeme rağmen toplam 600 kusur tl ye yakın ceza yedim.
Heryerden alıyorlar daha neler görücez kim bilir.
Bide bonus var geçen haberlerde denk geldim kanunu çıkartıyorlarmış garsona verdiğimiz bahşişten bile vergi alıcaklarına dair gülüyoruz artık![]()
banada 3 defa saçma sapan ceza geldi hatta bir tane aldığım aracın önceki sahibinin cezaları bana rücu etti neyse hallettim onlarıda ne olursa olsun istanbul trafiği rezalet ben beylikdüzünden levente gidiyorum yolda kapışanımı istersin başka araçların sürücülerinin hayatlarını tehlikeye atabilicek şekilde sürenlerimi istersin..
adam orta şeritte yanından sol şeritten geçiyorum bildiğin aracının yarısı sol şeride kayıyor ben geçerken adama korna çalıyorum çalmasam beni bariyere sürükliycek ve bunun farkında bile değil normal şeridinin içinde gidemeyen insanlardan bahsediyoruz..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Sabah 05:55'de işe geliyorum. İnsan gibi kurallar dahilinde 70 kmh ile kullanıyorum E5'de. Sabah saydım net 17 kişi arkadan gelip üstüme çıkacak şekilde dibime girdi ki en sağ şeritte gidiyorum.
Ya Merter - Zincirlikuyu arasında kamera diye bir şey yok ve bundan dolayı 70'i sikleyen yok ya da herkesde hayvan gibi para var gelen hız cezasını ödüyorlar. Bi *** anlamadım ben bu işten. Eğer kameralar aktif değilse bende basıcam skerim böyle aşkın ızdırabını kamyon otobüs minibüs ne var ne yok tamponumda geldi zilyon tane sellektör yedim
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
niye isyan ediyorsunuz ki, kural varsa uymayana ceza da var.. adam gördüğünü görmezden mi gelsin, görmezden gelen de görevini ihmal eden aldığı maaşı haketmeyen şerefsizdir..
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02
"YaSko"
Bu sabah Ataşehir ve Kadiköy de cam filminden ceza kestiler. Aynı gün içinde 2 tane ceza.
İtiraz etmememe rağmen,tavırları hiç hoş değil memur arkadaşların.İnsan kendini cinayet zanlısı zannediyor.
Sizlere sormak istediğim bu yasal mıdır? ilk cezamda 7 gün film izni yazıyor. 2. cezamdada aynısını yazdı.ceza yoksa çekiciye yüklerim tavrında konuştu.
valla bende ilk başta 70 le gidiyodum sirket aracıyla özellikle e5 karsıya kdr ve(merter ups-havaalanı arası) gectigmiz 3-5 ay baktım olcak gibi degil aynı sellektörün bini bin para .1tane bile gelmedi ceza
ilk cezayı yediğin gibi izinlisin trafikten 2.nin yazamaması lazım diye biliyorm net bilenler söyler zaten
1881 - 193∞
uyarı var zaten bol bol metrobüs tarafında radar hız şeridi gibi bir tabela var ara ara koymuşlar..
cezada hemen gelmeye bilir yıl sonu toplu yollayabilirler klasik.. sonra bana ceza gelmedi diyenler 3-4 ay sonra süpriz cezalarla karşılamasın..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Arabanın arkasına projektör yada güçlü bir flash taktırmayı planlıyorum bu şekilde ben 70'le giderken tepeme çıkan hayvanlar için
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)