User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
44 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Megasquirt Beyin yapanlar...?

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bladerk Erkut
    0536 6924725
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tarz işlerde malzemenin salt fiyatı üzerinden gitmeyin, ben hep şunu derim, bir tablodaki boya tutarı max 20 tl dir, ama o boyanın oluşturduğu tablo bazen 20bin tl dir...

kafanı sadece MS e kilitleme derim, senin amacın aracına stand alone bir beyin takmaksa diğer alternatifleri de araştır...
    şimdi şöyle aracın beyin tesisatı sıkıntı çıkartıyo ve zaten MS sisteme geçme fikri vardı benim amacım disbiritörden debimetreden kurtulmak jetronic beyinden kurtulmak her sabah kalktığımda araba bugün çalışıcak mı diye düşünmek değil

Daha önce haltech kullandım ve memnun kaldım ama araba swaplıydı bu orjinal bi araba alternatifler ve fiyat aralığı benim için önemli ayrıca bu araçlar için MS ideal diye düşünen ve uygulayan bir topluluk var o yüzden MS olarak düşünüyorum
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

hunteR-EX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet haklısınız fiyat konusunda ayrıca piston garage erkut dmi nasıl ulaşırım yardımcı olabilirseniz sevinirim konuşup fiyat almak istiyorum
    Bladerk Erkut
    0536 6924725

hunteR-EX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi şöyle aracın beyin tesisatı sıkıntı çıkartıyo ve zaten MS sisteme geçme fikri vardı benim amacım disbiritörden debimetreden kurtulmak jetronic beyinden kurtulmak her sabah kalktığımda araba bugün çalışıcak mı diye düşünmek değil

Daha önce haltech kullandım ve memnun kaldım ama araba swaplıydı bu orjinal bi araba alternatifler ve fiyat aralığı benim için önemli ayrıca bu araçlar için MS ideal diye düşünen ve uygulayan bir topluluk var o yüzden MS olarak düşünüyorum
    aynen katılıyorum hem fikiriz

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu iş sadece fiyata bakılarak karar verilecek bir iş değildir. Paranın karşılığında ne alacağını dikkatli bir şekilde incelemen lazım. Sorun çıkınca saç baş yolda. 2 taraf var bu işte. Yaptırıp memnun olmayan ve MS tu kaka satıyorum diyen. Birde arabada MS mi vardı diye unutan yani memnun olan taraf.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu iş sadece fiyata bakılarak karar verilecek bir iş değildir. Paranın karşılığında ne alacağını dikkatli bir şekilde incelemen lazım. Sorun çıkınca saç baş yolda. 2 taraf var bu işte. Yaptırıp memnun olmayan ve MS tu kaka satıyorum diyen. Birde arabada MS mi vardı diye unutan yani memnun olan taraf.

tabikide mesela tanıdığım bir kaç kişi var MAGİC PERFORMANCE'den MURAT bu işi çok iyi yaptığı sorunsuz yaptığı ve kullananların hepsi çok memnun adam demek ki işini yapıyo 300,500 fazla ama adam işini iyi yapıyo ve aslında benim içinde önemli olan bu ve şimdilik düşüncem MURAT tamamen karar verdiğimde fiyat pazarlığı için konuşucam ve aracı teslim edicem tabi ilk önce ufak tefek eksikleri var onları bitiricem ondan sonra teslim edicem ...
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

brkkksln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dimi benim arabadada ms vardı unutmuşum

ms düzgün ellerde yapılırsa gerçekten sıkıntısız bindiryor araca adamı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sorunsuz biniyorum ve motorum swap 2.0 lt turbo
    Bir suru 205 gordum ms li dertsiz tasasiz
    Ayni motor ve gt30 lu iki arkadasimda haltech var bendede ayni turbo ve ms var hepimiz ayni mutluluktayiz

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

Firattoptas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce yapımayan bir araç yaptım ve su üzerinde ms var sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.erkut abi benim aracıma beyni bağlayan ustadır... ona tanısabilirsiniz
    MK I Turbo Focus
    MK II Turbo Mondeo
    Mapper Bladerk

Special Ford Service & Original Spare Parts & Ford Performance Parts

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Firattoptas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha önce yapımayan bir araç yaptım ve su üzerinde ms var sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.erkut abi benim aracıma beyni bağlayan ustadır... ona tanısabilirsiniz

erkut abi ile bir konuşucam onu bi kaç sevdiğim abimde söyledi ankaradan erkut diye tabi hala aklımda MAGİC PERFORMANCE'dan MURAT var işinin ehli olarak
    Emirhan Altınbay

205 GTi

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MS ile uğraşana ve kafandan saç eksiltmektense, 900 dolar civarına Özgünden Aem EMS-4 al , tesisatını yap ve kafan rahat olsun.

Erdal Uzunoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peugeot 205 GTi aracımın motoru sıfırlanmış olup elektrik tesisatı yapılmıştır ancak elektrik tesisatı yapılırkende arabayı çalıştırırkende baya bi sorunlar stres çoğu şeyi yaşadım aslında hiç oynamadan MS sisteme geçicektim ama çalışsın öyle dedim ve bugün yuvamıza döndük...

205 GTi aracım için şimdi MS (megasquirt) sisteme geçmeyi düşünüyorum ve bu araç için bu sistemdeki fikirlerin çoğunluğunu bildiğim için 2 yapan arkadaş var...Biri KEMAL ERTEK , İkincisi ise Magic MURAT fiyat aldım nasıl aldım şöyle;

KEMAL ERTEK : Microsquirt beyinle beraber kablo tesisatı,sensör flan filan malzemelerle birlikte 1500TL fiyat aldık.

MAGİC PERFORMANCE ( MURAT ) : Megasquirt V3 beyinle beraber gereken ekipmanlarla birlikte 2200TL fiyat aldık ...

Tabi ikisiylede pazarlık yapmadık...Kendim alıp yapmayı düşündüm ama anlamam bi kaç tanıdığım kendin al yap basit yaparsın dedi bana hiç öyle gelmiyo öyle olsa ustaları olmazdı birde wideband ve ayar kısmı var .

MS sistemi daha yapan kimler var acaba kullandıkları beyin ve fiyat olarak paylaşırsanız sevinirim ayrıca İSTANBUL'da olması gerekiyor...

Tavsiyeleriniz önerileriniz nelerdir acaba kimleri önerirsiniz yada kimler var yapan kim ben yaparım der ve ne malzeme kullınıcak ve fiyat nedir paylaşırsanız sevinirim...?

vallahı kardeşim seni tanımıyorum kemal ustayıda aracımızı suan magıc te yaptırıoruz ms ıtb motajı yapılıo

sunu söylemek isterim kimseyi övücek degilim ama bu ms nasıl biseyse gördüğüm kadarıyla ilk önce herkes fiyat alıyor ucuz olan yere yaptırıyor iş cözülemeyince ***** kişiye özelde aracımı yap dıe yazılıor facede ms lerını satılıga cıkartıolar ucuz iş iyi iş anlamına gelmez acele işede şeytan karışır bence fiyata aldanma murat fazlasıyla artı işciligini yapıcaktır pişman olmazsın

her zaman demısımdır 3 kuruş fazla olsun temiz olsun dürüst adam kazansın ...
    MagicPerformance

PEUGEOT 106 GTI 1997 S16
    34 GZA 29

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106GTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahı kardeşim seni tanımıyorum kemal ustayıda aracımızı suan magıc te yaptırıoruz ms ıtb motajı yapılıo

sunu söylemek isterim kimseyi övücek degilim ama bu ms nasıl biseyse gördüğüm kadarıyla ilk önce herkes fiyat alıyor ucuz olan yere yaptırıyor iş cözülemeyince ***** kişiye özelde aracımı yap dıe yazılıor facede ms lerını satılıga cıkartıolar ucuz iş iyi iş anlamına gelmez acele işede şeytan karışır bence fiyata aldanma murat fazlasıyla artı işciligini yapıcaktır pişman olmazsın

her zaman demısımdır 3 kuruş fazla olsun temiz olsun dürüst adam kazansın ...

haklısın ki şöyle bir durum var şuan piston garage erkut ıle gorustum ve bana söyledıklerı sunlar;

bobinlerin değişmesi gerekiyormus
    volan dişlisinin 60/2 olması gerekiyormuş ( sebebı arabada bır daha motor yapılırsa yada dıslı bı kacırırsa motor yersın dıyo )
    TPS müşürünün değişmesi gerekiyormuş
    krank sensörünüde o farklı yapıyormus daha saglam oluyormus

şimdi kararsızım şöyle kararsızım piston garageden erkut bunları soyluyo magıcten murat ıse bunları takmıyo bıldıgım kadarı ıle ılerıde sıkıntı yasamaktan korkuyorum...ayrıca erkut microquirt takıyo murat megasquirt ama ekstra olan parçalar var arada ve soyledıklerı kafa kurcalıyo...
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısın ki şöyle bir durum var şuan piston garage erkut ıle gorustum ve bana söyledıklerı sunlar;

volan dişlisinin 60/2 olması gerekiyormuş ( sebebı arabada bır daha motor yapılırsa yada dıslı bı kacırırsa motor yersın dıyo )

şimdi kararsızım şöyle kararsızım piston garageden erkut bunları soyluyo magıcten murat ıse bunları takmıyo bıldıgım kadarı ıle ılerıde sıkıntı yasamaktan korkuyorum...ayrıca erkut microquirt takıyo murat megasquirt ama ekstra olan parçalar var arada ve soyledıklerı kafa kurcalıyo...
    ben öncelikle şunu söyleyeyim telafuz ettiğin isimler ms'in ustaları birisi kendı prensibini söyler diğeri kendi prensibini sen önce ne yapmak istediğine karar wer gerisini ustana bırak ama isim telefuz edip yazı yazmazsan iyi olur gereksiz yerlere gitmesin konu
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Erdal Uzunoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

vallahi karar senin kararın bizde senın gıbı yaptık incik boncugu düşündük magıc öncesınde kulagımızın arkası kaldı

söylenmez burda öncesınde ıtb ye verılen fıyatla ben muratta 2 tane araca ıtb yaptırabiliorum ...

kararını ver birisine yaptır memnunıyetını yada aksini buraya yazarsın takibini yapmıs oluruz hepberaber ...
    MagicPerformance

PEUGEOT 106 GTI 1997 S16
    34 GZA 29

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu Ms ise helede 205gti a Ms ise Erkut,u tek geçerim ..
    Bence Ms takip memnun olmayanlar kendi basına kurcalayıp saçma sapan isler yapanlardir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kralda sensin chiefff
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kralda sensin chiefff
    hahaha cok guldumm
    yavruyu gormeye gıdıcem hahah