App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Mondeom kiralamadan çıkma ama şöyle. ilk olarak 0 km uzun dönem olarka 3 yıllığana kiraladık 3 sene bindik 130.000 km yok yaptık sonra. istedik bize sattılar... Eğer bu şekilde bulabilirsen sorunsuz sıkıntısız binersin kardeşim..
Bütçe olarak arabasına göre düşünüyorum. Üst limit 77.000 diyebilirim ama kredi çekmek istemiyorum o yüzden 50.000 nakitim ile almak istiyorum. Hani olursa a 3-4 krei çekeyim diyorum zorlamasın daha fazla.
Yalan yok ben hayvan gibi zorlayarak kullaniyorum arac kiraladigim zaman
ozellikle daha once kullanmadigim seyler kiralayip deneme yapmak en buyuk hobim![]()
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Abi yanlış anlamayın ama büyük denilen şirketlerden birinden araç alan arkadaşım davalık oldu. 8 binde diye aldıkları golf komple boyalı çıktı. isim lazımsa özelden vereyim , nasılsa büyük şirketiz bizle uğraşmak zor diyerek de ittirebiliyorlarBiraz üst segmentte araç baktığınız için temiz bulma şansınız daha yüksek, 5-10 binde ne olabilir ki al gitsin diye iyice baktırıp alıp binebilirsiniz. Fakat ne olursa olsun vereceğiniz rakam az buz değil , 10 binin altında gerçekten 0 gibi bir araçsa alınabilir..
Kiralama aracından vazgeçtim arkadaşlar. Ruhsat sahibinden olmadığı sürece araç almıcam. Bir araç buldum galeride akrabasına bırakmış konsinye olarak. Bugün baktım yarında babamla bakıcam. Bakalım hayırlısı ile araba işini bitiricem inşallah sıkıldım artıkAlması satmasından daha zor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)