User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
106 sonuçtan 96 ile 106 arası

Konu: Kaza yaptım allah rızası için akıl verin.

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok detayli birsey yazmiycam...o kendimi arabanin altina atiyim filan nedir ya kardesim...musibet isabet ettigi anda sebat etmek gerekir...neticede bir teneke yigini...allah can sagligi versin...
    birde kesinlikle illegal bir yoldan kendine avantaj sagliycak bir olaya girme derim...farkedemeden daha pahaliya maledersin...
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmiş olsun cok talihsiz bi kaza bende arabamı aldıgımda 2 aylıkken ehliyetsiz kaza yapmıstım arkadan kucuk kamyonete vurmustum dayım inip halletmişti arabadan bile inmedim.Tabi sonrası kaporta masrafı,Herseyde bi hayır vardır cok borc altına girme ama.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadir54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün yazılanları tek tek okudum. Benim yorumum şudur ki SEN çaktırmadan sigorta veya kasko yaptırıp bütün günahını bu sigorta şirketlerine yıkarsan yada bu tür taktiklerin peşinde koşarsan. Böyle talihsiz olaylar başına daha çoook gelir.

Okumuşsun ama idrak edememişsin. Bütün şuan aracın sigortası olması üzerineydi. Eğer öyleyse neden cebinden yaptırsın diğer aracı? Şuan sigortası olan aracı, işlemler kolay olması için, üstüne aldıktan sonra kendi sigortası üzerinden yaptırması tavsiye edildi. Ne taktiği ki bu? Ne ali cengiz oyunu gördün de böyle işleri kovalamam falna tavsiyesi veriyorsun?
    Instagram: mutusgarage

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadir54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün yazılanları tek tek okudum. Benim yorumum şudur ki SEN çaktırmadan sigorta veya kasko yaptırıp bütün günahını bu sigorta şirketlerine yıkarsan yada bu tür taktiklerin peşinde koşarsan. Böyle talihsiz olaylar başına daha çoook gelir.
    Allah korusun bır gun kaza yaparda aracın perte cıkartırlar eksper 30 bınlık arabama 25 bın vrıyor ne yapayım dersen eger sana dıyecegım tek laf sıgortayı dolandırmaya calısma basına talıhsız olaylar gelir aman dicem.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illegal yolları denememek lazım, kaskodan arabamı boyattım 1 2 bin liradan kaçtım sanayiden çıktım polis aracımı bağladı direk ceza yedim, arabayı çıkarttım istanbula geldim döndüm çorludan motor şişirme yaptı motor yedim 4 5 bin harcadım sıfır motor aldım. Çektiğim stres vs paha biçilemez..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bu kadar kişi yazmış illegal kul hakkı falan. Demek ki denizlide müslüman yokkk. Eski aracıma kaç defa olduğu yerde çarpıp kaçtılar. Birinde komşumuz plakasını alıyor. Adamı karakoldan aratiyoruz ben vurmadim diyor.
    Adamın fren teli koptu polis kaskom var diye suçu 8 de 8 bana yazdı. Bu zamana kadar ne vergimden kaçtım nede cezamdan. Ben bunları yaparken haklı yediği cezayı ödemeyenle sigortayı aldatan aynı kefede değil mi yani ?

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun bi araba için bu kadar borcun altına girmezdim şahsen beklerdim 2 düşük modelini alırdım dertsiz binerdim
    bu kadar üzülecek bişey yok her gün çıkıyor bu arabalara cebimizden paralar durduk yere bişey oldu sanayiye gittin 50-100 veriyosun
    bence tek tesellin canının sağ olması olsun sakat kalıp tekerlekli sandalyeye de düşebilirdin allah korusun kimsenin başına vermesin
    cana gelmesinde para kazanılır ben ehliyetim yokken ve arabnın sigortasıda bitmişken kaza yaptım karşı taraf suçluydu babam sigortayı yaptırıp halletmişti o zamanlar tam hatırlamıyorum illegal falan ne dümenler dolaplar dönüyor mecbur kalınmışsa bi şekilde sigortayı kandırarak bu işi çözün derim

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar konunun hepsini okumadım ama sigortacı arkadaşlar daha iyi bilir:

Araç satış işlemlerinde karşı tarafın sigortasını fotokopi çektiriyoruz, çünkü sigortacımın söylediği önceki sahibinin sigortası 1 hafta geçerli. Demem o ki önceki sigortadan karşı tarafın hasarı karşılanamaz mı? Ya da satış alınmadan cooperın önceki sahibi yaptırıp veremez mi?

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Day Walker abi bahsettiklerini bilmediğim için yapılan şeyde herhangi bi dolandırıcılık gibi bişeyin söz konusu olacağını tahmin edemedim , ilk yazdıklarımdan dolayı kusura bakılmasın
    o zaman bilmediğin etmediğin konularda bilir kişi gibi yorum yapmayacaksın kardeşim kulağına küpe olsun.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sigortayı keklemek diye bir durum yok, civardaki herkese soruyorlar, tüm kamera kayıtlarına bakılıyor, ekspertiz olayı detaylı yani.. o yüzden daha legal bir yol bulunmalı.

bu arada 5 kere kasko yaptırdım, hiçbirinde arabayı gören olmadı.

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı aldığın kişi adına trafik sigortası ve kaskosu yok mu ?

neyse okuma zahmetine katlandım ...

doğru olan mevcut sigortadan karşı tarafın hasarını yaptırman , kasko yoksa miniyi kendin yaptıracaksın ...

satış alıp yeni sigorta yaptırıp hasar ihbarı işine girme bence

aracı aldığın kişiye yaklaşık 500 TL gibi bir ödeme yaparsan hakkını helal eder. Çünkü bu hasar yüzünden birdahaki yaptıracağı trafik sigortası pahalı olacaktır.
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)