106da encoks evdıgım kalkış ve 3sonuna kadar gidişi ılerısı benı etkılemıyor fazla![]()
www.honda-tech.com
Hiç saxom yada 106 gtı olmadı ama sayısızca vts bindim kulandımda ilk önce bildiğim kadaruyla şanzıman oranları orjinalde baya uzun olduğu için düz yolda 5 bitiremedikleri gibi 210 215 gibi kaldıkları zaten orjianlde 7.400 ceviriyo olması lazım 7.400 limteki 106 saxo dynoda 225 gibi bi sürate kesiciye giriyor yani orji saxo 106 230 240 yaptım diyen ancak kendini kandırır kadranda görüyo olabilrisniz ama oda kadranın hatasını gösterir konfora gelince pek bişi beklemeyin zaten pek konforlu araçlar dil içleri daima boş durur ama gerçekten neşeli arabalar sadece egsoz patlatma sesi için binilir![]()
5cm yayla istediğiniz arabada sorun yaşarsınız direksiyon kutusu başta olmak üzere...
halk tipi herhangi bi arabayı alıp (gti gsi vts bilmem ne bahsetmiyorum) 10 sene yaylı filtreli eksozlu chipli binip ve limitlerini zorlarsanız bu tür hatalarla karşılaşmanız muhtemeldir.
hala hayranlıkla baktığım ve imrendiğim arabadır 106lar .. bilinçsiz kişiler tarafından alınıp neslinin günden güne tükenmesi yada özelliklerini kaybedip beyaz şahin gençliğinin gözdesi olması ve bu arabayada aynı kadroyla binmeleri (en az 4kişi)gerçekten üzücü bi durum..
sonuç olarak peugeot firmasının en başarılı arabası 106 gti bana göre...
ben bişiy anlamadım valla kadran ısındenhep bıldığım 7200de 225 230 arası yaptığı 106nın, ama bı fotoda 6000de 210 gibi dier erdemın koyduğunda 7200 223 gibi kı daha normal olanı o bence
cem sen nası 7750 cevırdın bu arada dağdanmı attın arabayıeheueh
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)