User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
147 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 200sx

BoRa_200SX
    Misafir
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bir ara vteclerde aynı şekildeydi 106 larda aynı şekildeydi yavaş yavaş düşecektir zaten internette adam gibi alınabilecek 200 sx bir tuzlada ki kırmızı var KES plaka bi de Ahmet abinindi sanırsam Beyaz s14 a var gerisi hikaye...
    şimdi bu posta cevap versen suçlu olucan
    kaç 200sx biliyorsunda hikaye diyorsun bilmeden nasıl konuşuyorsunuz yazıyorsunuz milletin arabasını kötülüyorsunuz Türkiye istanbulmu?? o dediğin araçların ne farkı varki diğer 200 lerden diğerleri hikaye oluyor el değmemişmi 2 düşünüp 1 yazın lütfen

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piyasada bisürü araç var alınıp binilecek orda sanırım Ramcho beyendiği ikitanesini sölemek istemiştir diye düşünüyorum.
    Ayrıca
    her arabanın sağında solunda ufak tefek kaza vs.. olabilir bu garip deil ama gelgelelim tavan şase vs.. gitmiş sonradan toplanmış bir araç için marka model ne olursa olsun 31.500 YTL gibi bir rakam bence FAZLA ....

o paraya Ağır kazası olmayan bu araba gibi araba bulamazsın diyen varsa hosrimeydan koysun 31.500 ytl gidip alalım ....

Kimsenin arabasına laf ettiğim falan yok biçoğunuzun arabsınıda emeğinide bilirim arkadaşlar ...
    Ancak realist olun Gümrükte resmini gördüğünüz araç pert ufak vuruklu falan deil ...
    benim gözümdede hiçbirzaman 30 milyar etmez .. Ha sahibi 100 bin ytl de ister kendi taktiridir...

Dipnot:Eyer tasişteki araba ise bu siyah araç ihalede satıldığı fiyat 4.650 + vergi vs..vs.. olsun olsun 8000 ytl ye çıksın evin önüne ...
    31500 hala normal diyorsanız oke ozamn hayırlı olsun derim ben ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

BoRa_200SX
    Misafir
    beyenmek diğerlerine hikaye diyip laf sokmaksa bence sende arakadaşın gibi düşünüyorsun
    arabanın sahibi bu işleri bilen biri değil ilan 38 felandı biz anlattıkta o rakamlara inildi ve yapılan bazı şeyler sökülüp satıldı...dediğim gibi niyet binmekti yüklemekti sübabından iticisine turbosundan piston koluna dartonundan methanol kitine kadar 15-20 kalem malzeme aldık arabaya ama nasip olmadı yani zaten zaman gerçek fiyatına yada hakettiğine sattırır...Tabiki pahalı denebilir ama arabayı görmeden sallamak yada diğer 200sx lere hikaye demek kimsenin haddi değil!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANGEL'S 200SX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir 200sx sahibi olarak 98 model düz vites 200sx için 30.000 ytl gibi bir rakam çok değil bence aracı alıcak adam alır bir yere götürür, baktırır, bütçesine uyarsa alır,

Gerçekten merak ettim sizce piyasası ne olmalı,
    ayriyetten merak ettiğim tr deki 200sx leri tek tek baktınızmıki alınabilecek araçlar sadece kes,... şu bu oldu.(dipnot o 97 model 200sx de airbagler yok dikkatli incele görebilirsin bir airbag kit 15.000ytl üzerinde, o araç 40 eder 98 model 30 etmez dersen biraz haksızlık olur)

benim arabam satılık değil ama temiz 200sx merak eden varsa gelip görebilir. Hikayemi değilmi anlarsın o zaman.
    Sitemize hoşgeldiniz ilk önce üyelerimiz bölümünde kendinizi tanıtırsanız daha iyi olur ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

BoRa_200SX
    Misafir
    Nihat epeydir burda tanıtmamışmı hala kendi
    nesini tanıtıcak adamın kız gibi arabası var tek 99 gelip onada bi bilmeden biri bişey diyicek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoRa_200SX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyenmek diğerlerine hikaye diyip laf sokmaksa bence sende arakadaşın gibi düşünüyorsun
    arabanın sahibi bu işleri bilen biri değil ilan 38 felandı biz anlattıkta o rakamlara inildi ve yapılan bazı şeyler sökülüp satıldı...dediğim gibi niyet binmekti yüklemekti sübabından iticisine turbosundan piston koluna dartonundan methanol kitine kadar 15-20 kalem malzeme aldık arabaya ama nasip olmadı yani zaten zaman gerçek fiyatına yada hakettiğine sattırır...Tabiki pahalı denebilir ama arabayı görmeden sallamak yada diğer 200sx lere hikaye demek kimsenin haddi değil!

Bu mesajı bana cevap olarakmı yazdın anlayamadımda ? ona göre cevap yazıcam açıkcası bu gerginliğin ne anlamış deilim ?
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

BoRa_200SX
    Misafir
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu mesajı bana cevap olarakmı yazdın anlayamadımda ? ona göre cevap yazıcam açıkcası bu gerginliğin ne anlamış deilim ?

Peki alıntı yapayım o zaman aramızda konuşuyoruz sana dedim arkadaşın ne yazdığını anlayabiliyorum cümle ortada 2 aracı beğenebiir diğerleri hikaye diyip laf sokmasını normal karşılamana ve bunda ne var demeneydi postum...gerginlikle alakası yok araçları biliyorum bilmeyenlerin atıp tutmasını hoş karşılamıyorum sadece

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki alıntı yapayım o zaman aramızda konuşuyoruz sana dedim arkadaşın ne yazdığını anlayabiliyorum cümle ortada 2 aracı beğenebiir diğerleri hikaye diyip laf sokmasını normal karşılamana ve bunda ne var demeneydi postum...gerginlikle alakası yok araçları biliyorum bilmeyenlerin atıp tutmasını hoş karşılamıyorum sadece
    Oke
    1-Sen bu formda nekadar Arkadaşımsan Ramchoda okdar arkadaşım .
    2-Normal karşıladığımı yazdımmı yukardaki cümlelerimi net olarak algıla bizahmet.
    3-kimin neyi nekadar bildiğini yada bilmediğini ne sen nede ben bilebiliriz . Hikaye lafı ağır kaçmış bencede Ramcho girince siteye gerekl düzeltmeyi yapar bukadar celallenmeye falan gerek yok ...
    4-Aracı ve sahibini tanıyor olabilirsin çok güzelde toplanmış olabilir Ancak Hasarlı Araç Hasarlı araçtır ve herzaman normal piyasasının altında para eder ...
    Piyasasında deil Piyasasının altında ....

Bugün ciddi yürüyen sxler varken altyapıları parça listeleri dünya kadarken (ha bide tavanından şasesine tertemizken ) 50 lira yazmışsa hem boş hemde pertten toplama bir araç asla o parayı etmiyecektir .

Diyer 200sxler çöptür deildir iyidir kötüdür harikadır boyalıdır umrumda deil ...
    bu araç için yorumum budur ...
    Ayrıca bundan 1-2 sene önce 20 milyara satılmak için bekleyen okadar sx varken 2 sene sonrasında fiyatlarının bi anda tavan ötesi yapmasıda bana pek mantıklı gelmiyor .
    Revizyon yapılmış olur makinası yüklenmiş olur amenna ama standart olanlar neden bukadar uçuyo anlamak mümkün deil .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oke
    2-Normal karşıladığımı yazdımmı yukardaki cümlelerimi net olarak algıla bizahmet.
    3-kimin neyi nekadar bildiğini yada bilmediğini ne sen nede ben bilebiliriz . Hikaye lafı ağır kaçmış bencede Ramcho girince siteye gerekl düzeltmeyi yapar bukadar celallenmeye falan gerek yok ...
    4-Aracı ve sahibini tanıyor olabilirsin çok güzelde toplanmış olabilir Ancak Hasarlı Araç Hasarlı araçtır ve herzaman normal piyasasının altında para eder ...

Bugün ciddi yürüyen sxler varken altyapıları parça listeleri dünya kadarken (ha bide tavanından şasesine tertemizken ) 50 lira yazmışsa hem boş hemde pertten toplama bir araç asla o parayı etmiyecektir .

Diyer 200sxler çöptür deildir iyidir kötüdür harikadır boyalıdır umrumda deil ...
    Ayrıca bundan 1-2 sene önce 20 milyara satılmak için bekleyen okadar sx varken 2 sene sonrasında fiyatlarının bi anda tavan ötesi yapmasıda bana pek mantıklı gelmiyor .
    Revizyon yapılmış olur makinası yüklenmiş olur amenna ama standart olanlar neden bukadar uçuyo anlamak mümkün deil .
    bu yoruma genel olarak katılıyorum.
    BOZBEY

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yazdıklarım temiz ve standart araçlar için....

e30 m3 = 35 milyar ------- ederi max 20 milyar
    200sx = 50 milyar ---- -----ederi 30 milyar
    honda vtec = 25 milyar -----ederi 18 milyar
    ve buna benzer nitelikte arabalarına astronomik fiyat isteyen arkadaşlar....

sen arabayı toplayıp 30 luk arabaya 50 yaazarsan o adamda senden görür kazalı arabaya 35 yazar 40 yazar
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

BoRa_200SX
    Misafir
    Oke

maddesel olarak cevaplayım o zaman

1-Eyvallah ikinizide tanımam memnun oldum en azından senin için
    2-yani cümle ortada 100 kişi sorsan diğer araçlara *** atmış der, sen bence beğendiği iki araçtan bahsetmiş demissin onaydı lafım amacı aşmış cümle
    3-bu madde zaten benim demek istediğim..yazmak için yazmamak lazım düşünse yada bilse bence yazmazdı zaten...yazısından bilmediğini anlayabilirim
    4-kesinlikle katılıyorum ki sahibine 30 un altını bi düşün dedim karışma haddim olmadan ki 37-38 lerdeydi ilan belirttiğim üzere ki pazarlık olur ondan biraz yüksek yazdım dedi
    5..yokmuş ama burdan devam edeyim gelen parçalarla bu arabada ciddi yürürdü pek bi fark yoktur parçaları biliyorum...

diğer görüşlerin seni bağlar bazılarına katılıyorumda zaten harcadığını hiç bi arabada piyasasının üstüne ekleyemezsin...talep oldumu fiyat artar bazı dönemler talep uçuyor arabaya bence 20 milyarlık bi araba değil fiyatı daha yüksek olmalı buda benim görüşümdür...zaten araç için fiyat söyleyenlere laf etmedim dikkat edersen benim lafım neye maddelerde açıkladım 2 mizde algılarımızı çalıştırıp anladık sanırım birbirimizi tekrar memnun oldum diyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maddesel olarak cevaplayım o zaman

1-Eyvallah ikinizide tanımam memnun oldum en azından senin için
    2-yani cümle ortada 100 kişi sorsan diğer araçlara *** atmış der, sen bence beğendiği iki araçtan bahsetmiş demissin onaydı lafım amacı aşmış cümle
    3-bu madde zaten benim demek istediğim..yazmak için yazmamak lazım düşünse yada bilse bence yazmazdı zaten...yazısından bilmediğini anlayabilirim
    4-kesinlikle katılıyorum ki sahibine 30 un altını bi düşün dedim karışma haddim olmadan ki 37-38 lerdeydi ilan belirttiğim üzere ki pazarlık olur ondan biraz yüksek yazdım dedi
    5..yokmuş ama burdan devam edeyim gelen parçalarla bu arabada ciddi yürürdü pek bi fark yoktur parçaları biliyorum...

diğer görüşlerin seni bağlar bazılarına katılıyorumda zaten harcadığını hiç bi arabada piyasasının üstüne ekleyemezsin...talep oldumu fiyat artar bazı dönemler talep uçuyor arabaya bence 20 milyarlık bi araba değil fiyatı daha yüksek olmalı buda benim görüşümdür...zaten araç için fiyat söyleyenlere laf etmedim dikkat edersen benim lafım neye maddelerde açıkladım 2 mizde algılarımızı çalıştırıp anladık sanırım birbirimizi tekrar memnun oldum diyim
    Bende memnun oldum dediğim gibi gerilmeye gerek yok Ramcho foruma girince görür yasdığını ve gerekli düzeltmeyi yapar kötüniyetli olduğunu düşünmediğim için araya girme gereği duydum bende ...
    Görüşmek üzere ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

BoRa_200SX
    Misafir
    Bende memnun oldum dediğim gibi gerilmeye gerek yok Ramcho foruma girince görür yasdığını ve gerekli düzeltmeyi yapar kötüniyetli olduğunu düşünmediğim için araya girme gereği duydum bende ...
    Görüşmek üzere ...
    Saolasın ama oluyor bazen benimde yazdığına lafım yoksa tanımam etmem kişisel değil tabiki hatta gelsin ağırlarız 2-3 200sx miz var 2+3 yaparız 5 araba beğenir bundan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

Saolasın ama oluyor bazen benimde yazdığına lafım yoksa tanımam etmem kişisel değil tabiki hatta gelsin ağırlarız 2-3 200sx miz var 2+3 yaparız 5 araba beğenir bundan sonra
    Aslında çoğunluk burda bigün toplanın burdakilerde toplayalım orta yerde izmitte pistte 200sx günü yapalım size eylencedlide olur ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

BoRa_200SX
    Misafir
    Aslında çoğunluk burda bigün toplanın burdakilerde toplayalım orta yerde izmitte pistte 200sx günü yapalım size eylencedlide olur ...
    ben yıllardır gelicem özellikle drift olayına çağırıyorlar ama olmuyor işte iş güç
    yada araba yapıyor oluyorum bakalım bu hafta bi niyet var 1-2 gün kalabilirsem baya birilerini görücem...izmir 200sx day süper bi fikir

1.3 cdtı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı bizzat gördük kazası dışında hiçbirşey yok toplayandagüzel toplamış bence fatoşsuz bile güzel duruyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yıllardır gelicem özellikle drift olayına çağırıyorlar ama olmuyor işte iş güç
    yada araba yapıyor oluyorum bakalım bu hafta bi niyet var 1-2 gün kalabilirsem baya birilerini görücem...izmir 200sx day süper bi fikir
    İzmitt aman diim izmir deel
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne olursa olsun.kazası belası adam yapmısmı takmısmı orjınal butun parcalarını toplanmıs boncuk gıbıdıe duruyor.kaza olunca ne oluyor.yapıldıktan sonra sorunmu var.bı araba hem derı olcak hem spor olcak hem hızlı olcak hem az yakcak hemde hesaplı olcak yok ole bısey.herkesın degısende olur boyada arabada yuruyenı duzgunmu onemlı olan bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben dun bunu soruyodum arkdaşlara satıldımı dıye bu var tasişte
    Arkadaşlar arabada kaza olur yapılır o sorun deil yanlış anlamayın beni resme bakın Aklınıza şaseyi getirin düzelmiş şaseden bi cacık olmaz ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)