Ben geliyim o gelmiyorsabana 2 hafta dedin ama
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
tmm kardeşim bu hafta sonuna ayar yapıyorum senide aramızda görmek istiyoruz cupra gelsin sıkıntı yok.
ama bu aksam senle işim yok k.bakma hafta sonu gelirsen hem deneriz hemde tanışırız.
Sistem Honda & PowerTune
Mını vs. typer guzzel olurmus. Hsonuna renk gelır, dıkkatlı olun ama yol kaygan olabıılır.
TeamPASAOGLU
ahahah yok koray abi nerdeşurda nekadar olmuş arabaya bineli
![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
olaydı iyiydisadece arabayı görürdük video fln bana göre şeyler diil zaten
![]()
Job a gönülden destek yapabilecegimiz bsy varsa ayrica bir telefon yeterli kardesim kazasiz belasiz gazlamalar
hayırlısıyla kazasız belasız inşallah job type r yanımda geçti geçenlerde maşallahı var.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Hayırlısı olsun job burdayken sevdiğimiz bi kardeşimizdeydi gayet sağlıklı bi typerdı sonradan sıkıntıları olsu halledildi öyle yada böyle açıkcası burdan gittikten sonra merak ettik acaba nasıl şuanki durumu diye bizde tekrar görmüş ve izlemiş oluruz sonçları bekliyoruz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)