User Tag List

18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: Allianz Sigorta - kirik cam - 1 aydir "incelemede"

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Allianz Sigorta - kirik cam - 1 aydir "incelemede"

Esimin aracinda vdf den alirken yapilan bir Allianz Sigorta kaskosu vardi. Cami tas geldi ve catladi, yenisi ile degisti. Camin parasini pesin verdik camciya ve sonrasinda hasar dosyasi acildi. Bayramdan onceki hafta.

Bu gune kadar surekli incelemede, sifir arabanin tas gelip degisen cami neden inceleniyor anlamiyorum. Ne zaman arasam hala inceleniyor, hatta arada sirada onlerindeki ekranlarda "guncelleme" oluyor, bizde IT'ci degil , gerizekaliyiz zaten....

Iki gun once suresi doldu ve yenilemedim, baska bir kasko sirketi ile yeniledim.

Aman uzak durun allianz sigorta dan, maazallah cam degil de araba pert olsaydi paranizi alamazdiniz...

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Esimin aracinda vdf den alirken yapilan bir Allianz Sigorta kaskosu vardi. Cami tas geldi ve catladi, yenisi ile degisti. Camin parasini pesin verdik camciya ve sonrasinda hasar dosyasi acildi. Bayramdan onceki hafta.

Bu gune kadar surekli incelemede, sifir arabanin tas gelip degisen cami neden inceleniyor anlamiyorum. Ne zaman arasam hala inceleniyor, hatta arada sirada onlerindeki ekranlarda "guncelleme" oluyor, bizde IT'ci degil , gerizekaliyiz zaten....

Iki gun once suresi doldu ve yenilemedim, baska bir kasko sirketi ile yeniledim.

Aman uzak durun allianz sigorta dan, maazallah cam degil de araba pert olsaydi paranizi alamazdiniz...
    Camın parasını niye peşin verdin ki?
    Ayrıca neden camı değiştirdikten sonra hasar dosyasını açtırdın?
    Camı değiştirdiğin yerin Allianz ile anlaşması yokmuydu?

Yanlış sıralama ile iş yapmışsın, durumun Allianz ile ilgisi yok. Merak ettim, Allianz'ı bırakıp hangi şirketi seçtin ?

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merdiven alti camciya gittin di mi anlasmali servise gitmek yerine Izbetor seni ya
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cami Ankara uzman oto cam da degistirdim ve merdiven alti bir yer degil. Ayrica yilda 2 can degisim hakkim var, beyansiz olarak. Istersem pimapende taktiririm. Allianzi savunmayin bana? Hayirdir?

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cami Ankara uzman oto cam da degistirdim ve merdiven alti bir yer degil. Ayrica yilda 2 can degisim hakkim var, beyansiz olarak. Istersem pimapende taktiririm. Allianzi savunmayin bana? Hayirdir?

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gittiğiniz yer Allianz sigorta ile anlaşmalı mıydı ? değil miydi ?

edit : mantıksız soru oldu, parasını verip değiştirmişsiniz. anlaşmasız bir yer demekki.

edit 2 :

Güncel allianz poliçesinden ilgili klozu aynen kopyalıyorum.

CAM HASARLARINDA

Aracın sadece camlarının kırılması ile sınırlı olan tazminat taleplerinde, hasar onarımı Allianz Anlaşmalı Cam Servis İstasyonları'nda muafiyetsiz olarak karşılanır, aksi takdirde 100 TL den az olmamak üzere, hasar üzerinden %15 oranında muafiyet uygulanır. Anlaşmalı cam servislerinde kullanılan parçalar yerli üretim olup, öncelikle bu camların kullanılması esastır.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben sıralamayı yanlış yaptığını ifade ediyorum. Bu şekilde hangi sigorta şirketine gidersen git, adamların akıllarına başka işler gelebileceğinden incelemeye alabilirler. Sen önce camın parasını verip camı değiştirmişsin, sonrada ya benim cam değişim hakkım vardı diyerek hasar dosyası açtırmışsın.
    Camcıda yanlış iş yapmış, önce dosya açılacak, hasarlı camla beraber aracının fotoğrafları çekilecek, sonra cam değişimi yapılacak.
    Sen hakkın var diye kafana göre dosya açtırmadan camı değiştirirsen adamlarda incelemeye alır tabi. Hatta sorarlar, hasarlı cam nerede diye.
    Allianz'ı savunmuyorum ama Allianz'ı bırakıp hangi şirketi tercih ettin onu merak ediyorum.

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahah manyak misin la deli niye savunalim sigorta sirketini Takiliyoruz.

Burasi TR olm, yazildigi gibi okunmayan bir memleket burasi, degisik biyer Dava etsen bi *** olmuyor, mevzu cikarsan umursamiyorlar, boyle boktan bir is ahlakina sahip buranin sirketleri genelde. Sen niye yadirgiyorsun bu kadar onu anlamiyorum, popo killarin kadayif oldu hala alisamadin lan
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu neyin kafasindasiniz? Cam hakki 2 tane. Beyanname acilmasina gerek yok. Eksper geldi bakti degisim verdi. Ben daha ne yapayim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ankarada olimpia ya gidiyordum onlar önce fotoğrafını çekiyor sonra değişimini yapıp teslim ediyorlar ben bu süre zarfında para filan ödemiyorum tabii,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yahu neyin kafasindasiniz? Cam hakki 2 tane. Beyanname acilmasina gerek yok. Eksper geldi bakti degisim verdi. Ben daha ne yapayim?
    Nasıl yani, sen cami değiştirdin, sonra hasar dosyasını açtırdın, sonra eksper geldi değişim mi verdi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam allianz ile anlasmali olmadigi icin camin parasini pesin verdim. Hasar dosyasinda odeme bana sonra yapilacagi icin.

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Gürsel Merhaba,
    Allianz ve Yapı Kredi sigorta birleşti.Bu sıkıntılar bir süre daha devam edecek sanırım çünkü allianz çalışanları eski yapıkredicilere eğitim veriyorlar... Ben Tunus caddesinde bizzat yerlerine gittim durumu gördüm... Cidden sıkıntı yaşıyorlar şuan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Adam allianz ile anlasmali olmadigi icin camin parasini pesin verdim. Hasar dosyasinda odeme bana sonra yapilacagi icin.
    Poliçede ne yazıyor, şöyle bir ibare var mı, anlaşmalı olan servislerde, hasarsızlığınız (varsa) bozulmadan cam değişim hakkınız var.
    Sende anlaşmasız olan servise gidersen, ödemeyebilir, veya öder ama hasarsızlığın yani ödeyeceğin prim bedeli bozulur/bozulabilir.

Soru şu, niye anlaşmasız olan servise gittin?, değişecek olan cam anlaşmalı serviste yokmuydu?

Demek istediğim, bunu hangi sigorta şirketine yaparsan, mevcut haklarında sıkıntı çıkabilir, hatta çamura yatıp ödeme yapmayabilirlerde.

Allianz'ı bırakıp hangisine geçtin ?

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orjinal cam mi takildi yan sanayi mi?

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarıdaki mesajımda editleyerek , güncel kasko poliçelerinde yer alan cam kırılması hasarlarına ait notu yazdım.

Muafiyet uygulamasına maruz kalacaksınız malesef. Cam için ne kadar ödemiştiniz ?
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

BosphorusBoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ŞİRKETE GİT İKİ ANA AVRAT BAK HMN İNCELEME BİTER.
    BU ARALAR sigorta şirketleri cidden zıvanadan çıktı.
    sıkıştırmazsan ömür boyu aramazlar seni.
    No Comment!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Twitter ve Facebook'ta hashtag vererek ve @ ile direkt yazarak yaptığım şikayetler sonucu , ne hikmetse bugün inceleme tamamlandı ve yarın 16:30 da ödeme yapılacağı bildirildi.

Yaşasın sosyal medya

Bu arada orjinal cam takıldı , 585 Lira tuttu , 100 lirasını düşerek 485 lira ödeyecekler.

Bu arada sigortacilik.gov.tr den de şikayet ettim , oradan da döndüler bana. Aklınızda olsun. Anında tepesine biniyorlar sigorta şirketlerinin...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)