Mazda / RX / RX-8 / 2006 Mazda RX8 RacingBeat S-Ported,50900km,Acil Satılık sahibinden.com'da - 90820519
bu araçla ilgileniyorum uğraşıma değer mi arkadaşlar ?
motor tamir ettirsek maliyet ne olur ?
sandık motor getirtsek maliyet ne olur ?
Mazda / RX / RX-8 / 2006 Mazda RX8 RacingBeat S-Ported,50900km,Acil Satılık sahibinden.com'da - 90820519
bu araçla ilgileniyorum uğraşıma değer mi arkadaşlar ?
motor tamir ettirsek maliyet ne olur ?
sandık motor getirtsek maliyet ne olur ?
sandık motor 6600 tl 2-3 ay önce yetkili servisi arayıp sorduğumda öyle demişti.niye bilmiyorum ama araç sanki performansının hakkını tam olarak veremiyor gibi.Yoksa herkes 40 liraya rx8 alırdı.Fiyatları birden dip oldu bu sıralar.Açıkcası 250 -260 hp lik rx8 i polo gti yazılımlı olarak geçtiğini gördüğüm videolar vardı.Vergisi çok güzeldir.Yakıtıda bir o kadar kötüdür.Ben olsam tamir ettirmezdim.Zaten fiyatı aham şahım yüksek bir fiyat değil komple ypaarsın sıfır motor kafan rahat olur.Aracın çok hırpalandığı düşüncesindeyim.Gerçektende şık ona diyicek laf yok![]()
tamir işine girme derim bence imkan warsa sıfır takılmalı bunlara yada alıp başka bişiler swaplıcan.
Araci Biliyorum Hadimkoyde. Motorunu bilemem fakat dis gorunus olarak fena degil diri duruyor arac
kafamdaki düşünce araçların motorları sıkıntılı zaten motor getirtip hiç değilse kendim özenerek garantili bir şekilde kullanmak birde birisi diri demiş birisi yıpranmış demiş![]()
hazır konusu varken bir şey merak ediyorum bu rx8 lerin 2008 den sonra motorları daha düzgün diye bir bilgi aldım geçen gün servislerinde ne kadar doğrudur 2010 2011 leri alınır mı yoksa bunlarda ilerde motor yüzünden canımızı sıkar mı ? + ilandaki araç çok yorgun görünüyor iyi düşünmek lazım..
motor sorunu hepsinde var çünkü sandık motor var araçlarda ama dediğin gibi biraz daha geliştirilmiş bir motora sahip
Turkiyede bu wankel motoru tam anlamiyla rektefiye edebilen bir usta var mi
!!!!!!!!!FARKIMIZ TARZIMIZDIR!!!!!!!!!!!!
rx-8'de motor sorunu yok , motordan anlamayan insan sorunu var şu konuda da oldugu gibi.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
alınır tabi neden alınmasın ? Dünyanın en güzel ve özel araçlarından biri.Asıl soru sana uygunmu bu araba ? Önemli olan o. Bakımlarını hiç aksatmadan zamanında yapıcakmısın ? Doğru yagı suyu vs koyabilecekmisin anlıyormusun az cok bu işlerden rotary'den ? Gerekirse yabancı rotary forumlarına girip orda paylasınları inceleyebilecekmisin ? Yüksek yakıtını karsılayabilecekmisin ? 2. elde elden kolay cıkmayacagını biliyormusun ? Vs vs vs
arastır dostum google denen birşey var , birsürü rotary forum var , burda 50 kez konusu açıldı rx-7 rx-8 sahipleri sayfalarca yorum yaptı kolaya kaçmayın gidin arastırın , forumda arama var 50 defa rx-8 konusu konuşuldu...Konu hakkında bilginiz yoksa "sorunlu motor" diye yorum yapmayın (lafım sana değil..)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)