tabanı çiçekliydi komple beyaz değildi...
Yok usta yahu envayi cesidi var tabani kirmizi okan yok. Bakarsan cok makbule gecer benim icin yoruyorum senide cok tesekkurler
Önemli değil bakayın ona göre haber ederim sana
dün İstaklal caddesindeki yerlerede baktım oralardada yoktu
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Sağolasın senide yoruyor um bi ayakkabi icin. Yokmu baska goren duyan yada bulabilecek olan.1 aralik a kadar bulmam lazim
Melih fabrika magazasına da baktım çalışana sordum varmı diye önce birsonra abi samanlıkta iğne arar gibi birşey bu dedi Tr de yok dedi
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Chuck Taylor All Star on sale 0104 [tu48om0025] - $54.34 : Converse Shoes Outlet, Converse Chucks
gönder, varmı yokmu TR ye site güvenlimi bilmem.
Yanlış aramışsın ebayda ondan bulamamışsındır..
eğerki converse in böyle bir modeli varsa ebayda resmi converse store sahipleri var amerika almanya ingiltere falan bunlara mesaj çek modeli tam olarak yaz kesin birinde vardır yoksada istersen senin için fabrikadan sipariş geçerler getirtirler..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bizimki yeni trendle alakadi yok seneler once oyle bi converse giymis soyleyip duruyo dogum gunude yaklasiyo benim icinde iyi olur fazla masraf etmem. Ebayda baktim yada ne yazmam gerekiyo yada sizin buldugunuz bi link varsa bana yollayin. Gerci yurt dusindan gecsem bile yetismez artik 1 araliga
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Chuck Taylor All Star on sale 0104 [tu48om0025] - $54.34 : Converse Shoes Outlet, Converse Chucks
Bu çok güzelmiş. İnsan ayağı olsa da giysek...
K.
abi eğer hiç bi şekilde bulamazsan trde veya ebayda vs normal tabanları beyaz olanı alıp boyatmak gibi bi fikir geldi aklıma , ayakkabı boyayan yerler muhakkak o kıvamda bişeye benzetir diye düşündüm tabi sadece bi fikir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)