Allianz
Axa
Ak Sigorta
Anadolu Sigorta
4 büyük sigorta şirketi ile çalışıyoruz
trafik ve kasko için
tc kimlik
plaka
ruhsat belge seri no
fiyat teklifi bilgi vs. talepleriniz için
goksel@alemdarsigorta.com
0532 374 02 22
Printable View
Allianz
Axa
Ak Sigorta
Anadolu Sigorta
4 büyük sigorta şirketi ile çalışıyoruz
trafik ve kasko için
tc kimlik
plaka
ruhsat belge seri no
fiyat teklifi bilgi vs. talepleriniz için
goksel@alemdarsigorta.com
0532 374 02 22
kusura bakmayın eğer izin varsa bende paylaşmak isterim forumdan birkaç abime ve kardeşime yardımcı olmaya çalıştım ve yine olmak isterim
elimdeki firmalar
1-mapfre
2-sompo
3-allianz
4-axa
5-anadolu
6-groupama
7-ergo
8-dubai
9-doğa
10-ege
11-generali
sadece vermeniz gerekli bilgiler
t.c kimlik no
aracınızın plakası
ruhsat belge seri no ad soyad yazan kısımdaki veya yeni aldıysanız asbis referans no
ulaşmamız için cep no
bana ulaşmanız için gerekli numara ve adres
0539 380 76 47 veya p.m yolu ile
berkesigorta2@gmail.com
ziya_berk@hotmail.com
beyler yonetimden izin alıp kendi konunuzu acsaydınız keşke
portfoy eksiginiz varsa direk müşteri paslayalım isterseniz ....
ö m atan arkadaslar var iletişim bilgileri konuda mevcuttur evet sigorta teklfi veryoruz halen hali hazırda gecen seneden forumdan arkadaslarımızın yenilemlerinide yapıyoruz ...
Kardeşlerim. Bu hafta cem kardeşimden fiyat almak nasip oldu. Benim ticari araçlar, özel kullandığım araç vs alayının trafik sigortası 1000tl yi buluyordu araç başı. Tüm sigorta firmalarından yazılı teklif aldık. Cem sağ olsun 370 tl ye buldu ve yaptı
motosiklet için yardımcı olabilecek olan var mı?
Aynen banada motosiklet için lazım
tabiki evrakları vatsap uzerinden yollayın teklif calısalım
-bu arada arkadaslar ev sigortası ile ilgili kampanya var yangın sel deprem su baskını çilingir hizmetini kapsayan ve 50.000 tl ye kadar eşya bedelli allianzın bir kampanyası var yıllık 120 tl gercekten işe yarayan ve cok uygun bir kampanya dusunenler benim irtaba gecsin...
hasar durumunda karşı tarafın hasarının öncelikli olarak trafik sigortasından karşılandığı, teminatı aşan tutarların ise varsa kaskodan karşılandığını bu nedenle trafik sigortasınında aslında önemli olduğu bilgisini aldım. doğruluğu nedir?
yani abidik gubidik bir firmanın işlemleri aksatması geciktirmesi can sıkıcı olabilir diye düşünüyorum eğer doğru ise
tabi doğru önce trafik sigortasından sonra kaskoda ihtiyari mali mesuliyet teminatından karşı taraf hasarları ödenir. uyduruk firmalar can sıkabiliyor
belli baslı firmalar haricinde kasko veya trafik policesi işlem surelerini uzun tutup musteriyi bunaltabiliyorlar herseyde oldugu gibi marka firmalar daha cozumler sunuyor
cembozbey teşekkürler, sayende hesaplı kasko ve trafik sigortası yaptırabiliyoruz...
Bu konu iyi olmuş, bende Cumartesi günü bi araç alıcam Allah nasip ederse Cem Abi' den hemen bi fiyat alırım artık.
Beyler konu kirliliği olmaması açısından buraya yazıyorum. Sigortaci ve kaskocu arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar yönlendirirse minnettar olurum.
Bugün sabah seyir halindeyken maddi hasarlı trafik kazası yaptım. Benim araçıma sağ yandan çarptilar size sormak istediğim. Kasko haricinde sigorta eksperi araç ikame veriyor mu ? 10 gün gibi bir süre arabasız kalıcam kaskomdan bunu istiyebilirmiyim?
Karşi tarafın sigortasından işlemleri başlatırsam eğer ki aşağıdaki gibi belirttiğim şekilde aracımın hasar durumu;
- Şimdi ustanın dediği hasarın miktari 2.000 TL sağ ön çamurluk sağ arka camurluk ve sağ ön kapıda ufak ezik ve boya dökülmesi. Jantta çizikler mevcut ( Ama yapılan işlem sağ ön camurluk duzeltılıp lokal boyancak ve sağ arka camurluk pasta cila ile rutuş kapatılcak ve sağ kapı da ki ufak göcükler düzeltilcek dendi )
Araçımda olan hasar aşağıdaki gibi miktar 2.000 tl tutarında cebimden yaptırsam tramer gözükmücek ama karşı tarafın sigortasından araçımı yaptırırsam. Tramer de işlenicek olan kaportalar + fiyat direk 2.000 tl olarak yazar mi? Yoksa ÇARPMA mi gözükür detayli bilgisi olan arkadaşlar beni yönlendirirse ya cebimden yaptırıcam ya da sigortadan yaptırıcam. Hangisini tercih etmeliyim hangisi beni az bir yara ile kurtarır.
Teşekkürler yorumlar için herkese.
Kaskon varsa tabiki isteyebilirsin ama şöyle bir durum var şirketlere göre durum değişiyor kimi 7 günlük veriyor kimi 15 günlük veriyor 7 günlük senin hakkın kasko poliçelerinde standart olarak teminat altında ama zamanında ekstra ücret verip 15 günlük yaptırdıysan 10 gün kullanabilirsin yada 7 günlük hakkın dolarsa ve araçtan memnun kalırsan 3 gün daha kiralayabilirsin belli bir ücret karşılığında
aracımın kaskosu kasımda bitiyor geçen sene 890 tl civarına yaptırdığım axa kasko bu sene hasarsızlıgımda olmasına ragmen 1100 civarı rakam cıkarttı kasko poliçelerine zam geldi gibi bir bahane uydurdular varmı böyle bir durum 600-700 civarı fiyat beklerken bu fiyatı duyunca şok oldum.
şok olucak bi durum yok suanda sigortaların cogu bile 1000 ortalamarında geziyor =)
yuzde 100 e yakın zam geldi sigorta ve kaskolara bence aldıgın rakam guzel
yinede evraklarını gonderirsen bizde rakamları teyit edebilirz