sigortaların cok cesitli parametreleri var yas cinsyet arac marka model hasar gecmişi vs gibi serbest piyasa oldugu ıcın cok cesitli fiyat farklılıkları cıkabiliyor.
Printable View
Merhaba, konu çok iyi olmuş elinize, emeğinize sağlık. 27-05-2014 de bi araç aldım onun için teklif alabilirmiyim? PM atıyorum size. Şimdiden teşekkür ederim.
fiat isteyen tum arkadasları cevapladım pm ile arkadaslar
akbank'ın müşterilerine özel kırmızı kasko diye bir kampanyası var isteyene yardımcı olabilirim..
özel çağrı merkezleri var
araç muayene için randevu alıyorlar
Total'den %5 akaryakıt puanı uygulaması var
istanbul içi vale hizmeti var istediğiniz yere çağıra biliyorsunuz
müşteri kiti var içerisinde (total indirim kartı istasyon haritası kalem sticker kaza tutanağı vs.)
isteyene fiyat alabilirim
Cem tesekkürler 2. kez fazla para ödemekten kurtardın.
2013 116 d 900 TL kasko 300TL trafik sigortası.
trafik sigortasında içerik aynı fakat şirketlerin ödeme gücü, anlaşmalı servis ağları ve hasar yaklaşımları farklı ...
nasıl olsa karşı tarafı karşılıyor diye 3 5 liradan kaçmamak gerekiyor trafik sigortası yaklaşık 1.5 milyon TL teminatı olan bir poliçedir.
ben belli başlı şirketlerin dışına çıkılmaması taraftarıyım.
ayrıca yeni düzenlemeye göre artık herkes hasarını kendi trafik sigortasını yaptırdığı şirketten alacak daha sonra kusur oranına göre şirketler arası rucu işlemleri olacak.
Cem merhaba,
Bişey öğrenmek istiyorum. Yanlış anlama sakın ama fiyatları verirken poliçe teminatları ne durumda? Teminatlar yeterli miktarda mı ? Trafik için ihtiyari ne kadar veriyorsun?
Kasko için her şirketin farklı uygulaması var. Kimisi orjinal parça ile yetkili serviste onarım onayına izin veriyor, kimisi de yetkili servis dışında orjinal logolu olmayan parçalar ile onarım yaptırıyor.
Bunlarda fiyatları doğrudan etkiliyor.
Bilgi verirsen sevinirim.
Cem banada yardımcı oldu. 430TL ye zorunlu trafik poliçesi aksigorta yaptırdım teşekkürler.