Cem yardımın için teşekkürler![]()
Cep numaranı pm atarmısın ruhsat resimlerini hemen whatsapp'dan göndereyim. Trafiği mecbur kestirdim ama Kasko için yardım rica ediyorum
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Sigorta ve kasko yapılırken neden çok ütopik farklarda fiyat veriyorlar? Belli bi kıstas yok mu bu fiyatlamalarda ?
firmaların degerlemeleri cok farklı
degikenelr cok aynı araca 2-3 gun sonra farklı fiyat bile cıkartabiliyolar =)
cok firmayla calısmanın avantajı musteriye uygun fiyatlar verebilmek oluyor
ama bazı sigortacılar yuksek primli olanı musteriye sunuyor cunku yuzdesel olarak kendi primi cok oluyor =)))
koray trafigi yaptırmıssın tuh biz daha uygun itelerdik pardon fiyat cıkartırdık
0533 549 16 06 cem
BOZBEY
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Beyler mutlaka Cem'den yardım isteyin bu konuda![]()
Bana günün süprizini yaptı hatta sanırım bana sayısal çıktı![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
AK
AXA
ANADOLU
Y.KREDİ
ZURİCH
MAPFRE GENEL
EUROKA
bu şirketlerden Bende yardımcı olabilirim dileyen olursa.
No Comment!
konu güzel bir konu
hepimizi ilgilendiriyor
eğer faydası olacak ve işin içine uyanıklık sokmayacaksanız tüm sigortacı arkadaşlar dahil olsun.
beyler yerim maltepede ama cokda muhim değil kk cekimi yapıp kargo ve mail yapıyorum policeleri.
sigortacılık maalesef uynaklıga acık bi sektör kasko fiyatalrında kucuk bir detay direk fiyata yansıyor
ornegin tum yetkiliservisler yerine sadece anlasmalı yetkili servisler ibaresi bile police tutarını etkiler.
benim burda verdigim kasko teklifleri full olan policelerdir herhangi bir muafiyet söz konusu değil
ceşitli firmalardan fiyat alıp guvenilir yere yaptırmak en iyisi
BOZBEY
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)