yok kardesim bi hafta kala bakalım hatrlat bana
Printable View
Tamamdir...
bahadır abi kazasız belasız s2000 1850 tl kaskosu 10 taksit =)
cem 12 gün kaldı benimkinin bitmesine :)
arkadaslar bunlar olmadan fiat veremiyorum ozel mesajlarınızda bunlar mutlaka olmalı
plaka
marka
model
model uzantısı
ruhsat uzerindeki belge seri numaraları
adres
tc kimlik no
ruhsat yoksa gecici belgedeki asbis numarası
gerekmektedir
Mod arkadaşlar yeni bi konu açıp sabitelese sitede bu işi yapanları oraya eklese farklı firmalardanda teklif alınsa daha iyi olmaz mı ?
Trafik poliçesi için teşekkürler..
yeni aracımın zorunlu trafik sigortasını cem abiye yaptırdım fiyat oldukça makul hemen ilgilenip poliçemi hazırladı teşekkür ederim cem abi.
kasko teklifi alabilirmiyiz uygun cıkarsa yaptırmayı dusunuyorum sadece plaka araç bilgileri yeterli oluyormu
Cem mail attım vgurcan@gmail.com dan.
15dk da isi bitirdigin icin tesekkurler dostum, police ulasti bu arada, sagolasin
Uzerimdeki kara bulutlar kalkarsa en yakin zamanda bende bi teklif isticem :D:D:D
p.m. attım cem abi..
Bende şuan sigorta işi yapıyorum cem beyin yapmaya çalıştığını gerçekten size herkes yapmaz art niyetli sigorta şirketleri fiyat alıyor atıyorum 1.000 900 800 700 500 ama tutupda sana 500 demiyor 1.000 olanı söylüyor ki komsiyonu fazla alabilsin. Cem bey sitedeki arkadaşları tanıdığı için en uygun çıkanı ayarlıyor. Bu konuda girişiminiz başarılı tam ben düşünüyordum ancak siz çoktan yapmışsınız. Neyse sonuçda önemli olan forumdaki arkadaşların uygun fiyatlar alabilmesi. Ben bu işte yeniyim inşallah zamanla bende rayına oturturum. Nacizane siteye tavsiyem böyle tanıdığınız biri olmadıkca sigorta yaptırmayın kesin ütülürsünüz :) Cem bey çalışmalarınızda başarılar
pmleri gonderdim arkadaslar baya birikmişti kontrol edebiilirsiniz
bu arada konutta cddi ındırımler var bilginiz olsun
trafik sigortalarıda artık kasko gibi yuzde 50-60-70 indirimli olucak onumuzdeki gunlerde hasarsızlıgı olanlar ıcın yeni uygulama gelio
Trafik sigortası ve kasko için size hangi belgeleri göndermem gerekiyor?
cem telefonla konuşmuştuk.3 taksit çıkmıştı. diğer arkadaşım 10 taksit yaptı ona yaptırdım. 6 yapabilseydin senden yaptırıcaktım kısmet değilmiş kolay gelsin
yakında yururluge girecek net bir tarh henuz yok
Arkadaşlar Aramızda Liberty TrafiKasko yaptıran varmı yeni çıkmış galiba bu geçen sene yaptırdığım kaskom Liberty Trafik sigortası ise Mapfre'ydi sigortacım aradı böyle bir kampanya olduğunu söyledi bende onayladım 1.458 lirayi ödedim. Ama araçımın şuanda bir Rayiç bedeli gözükmüyor normalmi bu ? Geçen sene ki kaskomda 55 bindi. Sorduğumda ise artık yazmıcak bedel dedi o yüzden sormak istedim. Teşekkürler
nisandan itibaren araç değeri yazmıyor.
kasko değer listesindeki değer baz alınarak poliçe hazırlanıyor pert veya çalınma durumunda piyasa bedeli araştırılarak ödeme yapılıyor.
arac kasko bedellerine burdan bakabilrsiniz
Kasko Değer Listesi