hahah iyiymiş :D
Printable View
Cem tesekkürler 2. kez fazla para ödemekten kurtardın.
2013 116 d 900 TL kasko 300TL trafik sigortası.
trafik sigortasında içerik aynı fakat şirketlerin ödeme gücü, anlaşmalı servis ağları ve hasar yaklaşımları farklı ...
nasıl olsa karşı tarafı karşılıyor diye 3 5 liradan kaçmamak gerekiyor trafik sigortası yaklaşık 1.5 milyon TL teminatı olan bir poliçedir.
ben belli başlı şirketlerin dışına çıkılmaması taraftarıyım.
ayrıca yeni düzenlemeye göre artık herkes hasarını kendi trafik sigortasını yaptırdığı şirketten alacak daha sonra kusur oranına göre şirketler arası rucu işlemleri olacak.
Cem merhaba,
Bişey öğrenmek istiyorum. Yanlış anlama sakın ama fiyatları verirken poliçe teminatları ne durumda? Teminatlar yeterli miktarda mı ? Trafik için ihtiyari ne kadar veriyorsun?
Kasko için her şirketin farklı uygulaması var. Kimisi orjinal parça ile yetkili serviste onarım onayına izin veriyor, kimisi de yetkili servis dışında orjinal logolu olmayan parçalar ile onarım yaptırıyor.
Bunlarda fiyatları doğrudan etkiliyor.
Bilgi verirsen sevinirim.
Cem banada yardımcı oldu. 430TL ye zorunlu trafik poliçesi aksigorta yaptırdım teşekkürler.
Bende yenilettim. Allah razı olsun çok ilgilendi Cem Bey
Cem abiye sormadan sigorta yaptırmayın :)
Abi tekrar teşekkürler yardımların için.
Buraya ufak bi güncelleme yapalım yeni aracımın sigortasını yine Cem'den yaptırdım hızlı ve ekonomik şekilde hallettik tekrar teşekkür ediyorum.
tekrardan selamlar arkadaslar taşınma sebebiyle cok aktif olamadım foruma
gecen senenin yenilemeleri geldi teker teker ulastık yeniledik sigortaları
ilk sayfada iletişim bilgilerimiz yer almakta ama tekrar hatrlatalım
0533 549 16 06 cem
cembozbey@hotmail.com
Cem hızlı ve rakipsiz fiyatlar için tekrardan teşekkürler...
Askere gider ayak 106nin trafiğini en uygun yoldan hallettik tesekkurler Cem abi :)
mesajımız bulunsun. :)
tesekkur ederim kazasız belasız arkadaslar
melih hayrlı teskereler kardesm
bana hiç kısmet olmadı Cem beyle çalışmak :))))
En uygun fiyat yine Cem Abiden bu senede. Teşekkürler hızlı dönüş için :)
cem usta pm atıyorum.geçen sene fiyat yüksek çıkmıştı bu sene araç farklı umarım düşük çıkarırsın :)
cem usta pm attım.geçen sene fiyat yüksek çıkmıştı bu sene araç farklı umarım düşük çıkarırsın :)
cem bey mesleğe devam ediyormusunuz ?
Tabiki telefonum mesjlarda mevcut vatsapdan ruhsat resimlerini gonderin halledelim
reserved..
kasko ve trafik rakamlarında yeni rekorlar kaan pakaydan geldi
trafik ergo 122 tl
kasko axa 359 tl
=))))
Allianz
Axa
Ak Sigorta
Anadolu Sigorta
4 büyük sigorta şirketi ile çalışıyoruz
trafik ve kasko için
tc kimlik
plaka
ruhsat belge seri no
fiyat teklifi bilgi vs. talepleriniz için
goksel@alemdarsigorta.com
0532 374 02 22
kusura bakmayın eğer izin varsa bende paylaşmak isterim forumdan birkaç abime ve kardeşime yardımcı olmaya çalıştım ve yine olmak isterim
elimdeki firmalar
1-mapfre
2-sompo
3-allianz
4-axa
5-anadolu
6-groupama
7-ergo
8-dubai
9-doğa
10-ege
11-generali
sadece vermeniz gerekli bilgiler
t.c kimlik no
aracınızın plakası
ruhsat belge seri no ad soyad yazan kısımdaki veya yeni aldıysanız asbis referans no
ulaşmamız için cep no
bana ulaşmanız için gerekli numara ve adres
0539 380 76 47 veya p.m yolu ile
berkesigorta2@gmail.com
ziya_berk@hotmail.com
beyler yonetimden izin alıp kendi konunuzu acsaydınız keşke
portfoy eksiginiz varsa direk müşteri paslayalım isterseniz ....
ö m atan arkadaslar var iletişim bilgileri konuda mevcuttur evet sigorta teklfi veryoruz halen hali hazırda gecen seneden forumdan arkadaslarımızın yenilemlerinide yapıyoruz ...
Kardeşlerim. Bu hafta cem kardeşimden fiyat almak nasip oldu. Benim ticari araçlar, özel kullandığım araç vs alayının trafik sigortası 1000tl yi buluyordu araç başı. Tüm sigorta firmalarından yazılı teklif aldık. Cem sağ olsun 370 tl ye buldu ve yaptı
motosiklet için yardımcı olabilecek olan var mı?
Aynen banada motosiklet için lazım
tabiki evrakları vatsap uzerinden yollayın teklif calısalım
-bu arada arkadaslar ev sigortası ile ilgili kampanya var yangın sel deprem su baskını çilingir hizmetini kapsayan ve 50.000 tl ye kadar eşya bedelli allianzın bir kampanyası var yıllık 120 tl gercekten işe yarayan ve cok uygun bir kampanya dusunenler benim irtaba gecsin...
hasar durumunda karşı tarafın hasarının öncelikli olarak trafik sigortasından karşılandığı, teminatı aşan tutarların ise varsa kaskodan karşılandığını bu nedenle trafik sigortasınında aslında önemli olduğu bilgisini aldım. doğruluğu nedir?
yani abidik gubidik bir firmanın işlemleri aksatması geciktirmesi can sıkıcı olabilir diye düşünüyorum eğer doğru ise
tabi doğru önce trafik sigortasından sonra kaskoda ihtiyari mali mesuliyet teminatından karşı taraf hasarları ödenir. uyduruk firmalar can sıkabiliyor
belli baslı firmalar haricinde kasko veya trafik policesi işlem surelerini uzun tutup musteriyi bunaltabiliyorlar herseyde oldugu gibi marka firmalar daha cozumler sunuyor