Trafik poliçesi için teşekkürler..
Printable View
Trafik poliçesi için teşekkürler..
yeni aracımın zorunlu trafik sigortasını cem abiye yaptırdım fiyat oldukça makul hemen ilgilenip poliçemi hazırladı teşekkür ederim cem abi.
kasko teklifi alabilirmiyiz uygun cıkarsa yaptırmayı dusunuyorum sadece plaka araç bilgileri yeterli oluyormu
Cem mail attım vgurcan@gmail.com dan.
15dk da isi bitirdigin icin tesekkurler dostum, police ulasti bu arada, sagolasin
Uzerimdeki kara bulutlar kalkarsa en yakin zamanda bende bi teklif isticem :D:D:D
p.m. attım cem abi..
Bende şuan sigorta işi yapıyorum cem beyin yapmaya çalıştığını gerçekten size herkes yapmaz art niyetli sigorta şirketleri fiyat alıyor atıyorum 1.000 900 800 700 500 ama tutupda sana 500 demiyor 1.000 olanı söylüyor ki komsiyonu fazla alabilsin. Cem bey sitedeki arkadaşları tanıdığı için en uygun çıkanı ayarlıyor. Bu konuda girişiminiz başarılı tam ben düşünüyordum ancak siz çoktan yapmışsınız. Neyse sonuçda önemli olan forumdaki arkadaşların uygun fiyatlar alabilmesi. Ben bu işte yeniyim inşallah zamanla bende rayına oturturum. Nacizane siteye tavsiyem böyle tanıdığınız biri olmadıkca sigorta yaptırmayın kesin ütülürsünüz :) Cem bey çalışmalarınızda başarılar
pmleri gonderdim arkadaslar baya birikmişti kontrol edebiilirsiniz
bu arada konutta cddi ındırımler var bilginiz olsun
trafik sigortalarıda artık kasko gibi yuzde 50-60-70 indirimli olucak onumuzdeki gunlerde hasarsızlıgı olanlar ıcın yeni uygulama gelio