Trafik sigortası ve kasko için size hangi belgeleri göndermem gerekiyor?
Printable View
Trafik sigortası ve kasko için size hangi belgeleri göndermem gerekiyor?
cem telefonla konuşmuştuk.3 taksit çıkmıştı. diğer arkadaşım 10 taksit yaptı ona yaptırdım. 6 yapabilseydin senden yaptırıcaktım kısmet değilmiş kolay gelsin
yakında yururluge girecek net bir tarh henuz yok
Arkadaşlar Aramızda Liberty TrafiKasko yaptıran varmı yeni çıkmış galiba bu geçen sene yaptırdığım kaskom Liberty Trafik sigortası ise Mapfre'ydi sigortacım aradı böyle bir kampanya olduğunu söyledi bende onayladım 1.458 lirayi ödedim. Ama araçımın şuanda bir Rayiç bedeli gözükmüyor normalmi bu ? Geçen sene ki kaskomda 55 bindi. Sorduğumda ise artık yazmıcak bedel dedi o yüzden sormak istedim. Teşekkürler
nisandan itibaren araç değeri yazmıyor.
kasko değer listesindeki değer baz alınarak poliçe hazırlanıyor pert veya çalınma durumunda piyasa bedeli araştırılarak ödeme yapılıyor.
arac kasko bedellerine burdan bakabilrsiniz
Kasko Değer Listesi
Başlık sahibine pm attım ama dönmedi. Kasko için fiyat alabileceğim kimse varmı?
kasko değeri başka bir sitede daha farklı çıkıyor benim burda farklı.gib üzerinden bakmıştım gerçi 1 -2 bin liranın farkı ne olcak sanki pert olunca o parayı veriyorlar
Kaskom şimdilik var bittiğinde sizden de teklif almak isterim ama bir şey sorucam.
Aracım 2006 model Opel Astra Twintop 1.6 atmosferik bunun araç kodu nedir sigortacim yanlış girmiş düzeltme yaptirtcam...
Mesajim bulunsun aractan ruhsati alinca pm aticam
kötu haber =(
Sigortaya kur zammı - Hürriyet EKONOMİ
Cem Bey, hem trafik hemde kaskomu yaptı, rakam olarak da uygun rakamlı aldığıma inanıyorum.Tekrardan çok teşekkür ederim .
teşekkurler cem bey kasko ve sıgorta da evo x a en ıyı fıyatı verdıgın ıcın thanksss