teklifleri yolladım ilgilenen arkadaslara...
bu arada 2014 araclar gelio kendi sigortacınızdan veya dısardan bi firmadan fiat almadan bayii lerden kasko ve sigorta yabtrmayın fena iteliyorlar =)
BOZBEY
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
35 Plaka sıfır captiva trafik sigortasını biraz önce 213 liraya kestim, bayide bu fiyata sanmıyorum yapsınlar![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
bu arada arkadaslar bana teklif icin bilgi gonderenler arac sahiplerinin mesleklerinide yazarlarsa ogretmen a.s. calısaı veya bankacı gibi özel indirim alma sansım olabilir.
BOZBEY
Arkadaslar araclar uzerine yogunlastık ama ciddi bir konuda işyeri sigortası,
Örnegin kendi işyerimi yaklasık 200 m2 civarında ve otomotiv işide yabtgımdan dılayı önundeki 100.000 tl ye kadar olan araclarla beraber 600 tl ye sigortalattım
Bunun ıcınde hırsızlık cam kırılması terör yangın sel su basması duvardaki boyanın kabarmasına kadar var.
Ofis işyeri fabrik tarzı yerler içinde gayet uygun teklifler hazrlayabilirim bilginize![]()
BOZBEY
aracımın sıgortası 10. ayda bitti henuz yaptıramadım kullanmadıgım içinde sorun değil 3 aydır trafiğe çıkmıyorum cezası oldugunu söylediler ne kadar bir cezaya maruz kalırım ocakta yaptırmayı düşünüyorum
an itibariyle 3. poliçemizi de yapmış bulunuyoruzacıyoooor acıyoooor acıyooorrr
teşekkürler sipirmin
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)