Gerekli bilgileri pm ile gondermistim dönüş olmadi. Gormediniz sanirim.
Yanlış konuya yazmışım
Cem sağolsun yine halletti kaskomuzu trafiğimizi en uygun haliyle whatsapp üzerinden
Rakamları yazmıyim benim indirim oranları moral bozucu
Ama Kasko biraz daha düşerse Trafikle eşitlenecek neredeyse, zorunlu trafik sigortası fiyatları geçmiş yıllara göre Vtec gibi devirleniyor maşallah
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Arkadaşlar trafik kasko konusunda fiyat almak için özelden ulaşabilirsiniz
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
1998 yılından bu yana hizmet vermekteyiz.
Acentemiz Pendik Çarşı'da Doğu Mah. Namık Kemal Cad. No:12 - Pendik - İstanbul
Acente Tel : 0(216) 390 73 98 - 0(216) 390 27 29
mail: goksel@alemdarsigorta.com
Acil teklif almak için whatsapptan gerekli bilgileri 0532 374 02 22 yollarsanız daha hızlı yardımcı olurum.
Cem kardeşim yine farkını gösterdi ve herkesin verdiği fiyatın nerdeyse 200 tl altına ttrafrik poliçesi ayarladı. Adam ailemizin sigortacısı
Bu arada yok ziraat bankası yok vakıf bankası şukadar düşüğe yapıyormuş yazıları baştan aşağı yalan. Ben iyi bir ziraat bankası müşterisiyim en düşük rakam 950 tl iken ziraat 1400 tl verdi
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Arkadaşlar kolay gelsin bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Eski çaliştiğim firma'da tanıdıklarım olduğu için orada sigorta policesini kestiriyordum, 15 gün sonra sigorta yaptırdım ve birgün sonra araçımı sattım tekrar iptali için satiş sözleşmesi vs gönderdim bana haftaya iadeniz gerçekleşir dendi. Ve 2-3 gün sonra iflasini istediğini duydum. Sigorta kestirdiğim firma ise Axa sigorta. Eski çaliştiğim firma şuanda muhattap yok gibilerinden sözler ettiler. Bende Axa 'ya durumu bildirdim orda ki arkadaşlara da satiş sözlesmesini gönderdim iadem gerçekleşir mi yoksa acentenizle mi çözün der?
Arkadaşlar konu güncelliğini yitirdi mi devam ediyor mu kasko sigorta konusunda yardımcı olacak arkadaş
benimde kasko sigorta bu ay sonu doluyor yok mu yardimci olabilecek arkadas?
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)