slm lar arkadaslar..sımdı soyle bı fıkrım var..elm 327 no lu urun bılındıgı uzere cogu araca bluetooth uzerınden aracın ecu sune baglanıyor..androıd yada ıos yazılımlı telefonlarda baglantı kurarak gereklı programlar sayesınde arac uzerınde bulunan sıstemlerın anlık degerlerını gorebılıyoruz..sogutucu rpm hız hava fıltre gırıs sıcaklıgı vs....golf 5 aracımda teybın oldugu yerı sokup fıber yada baska bı seyle kalıp yaparak 7-10 inch arası bı androıd tablet koymak ıstıyorum..elm327 sayesınde devamlı baglı kalmak ve aracımla gezerken devamlı bılgılerı gorebılmek ıstıyorum..malumunuz telofonun ya sarjı bıtıyo yada elden dusuyo..vs...aynı anda mp3 player olarakta kullanmam lazım bunun ıcın tabletın jack ından auidison bit one tarzı bı ıslemcıye gırıs yapıp anfıye baglamam lazım..tabletın sarjınıda konsolun arkasında gereklı ıslemlerle yerlestırmeyı planlıyorum..malumunuz gosterge fıyatları bıraz yuksek benımkı gıbı 32 pın kullanan cogu arac bu sayede hem 2*double dın hem mp3 player navigasyan gosterge pod vs.. derltlerden kurtulabılır..boyle bı sısteme sızın verebılecegınız ekstra bı tavsıye ne olabılır?kullanım alanını artırmak foksıyon genısletmek yada altarnetıf ucuk bı fıkır..yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler..