RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
valla hiç acımadım. bir yakınımı bu tip adamlar gibi birisi yüzünden kaybettim. istediğin kadar iyi pilot ol kendi canını düşünmüyorsan trafikteki insanların canını düşüneceksin eğer adamsan...
evet hepimiz bazen trafikte de olsa gazlıyoruz ediyoruz kimse sütten çıkma ak kaşık değil ama kendi adıma konuşayım trafikteki hiç kimseyi riske sokacak birşey yapmadım yapmamda.. bana göre böyle olması gerekiyor.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
çok az ceza yemiş tamam direksiyonu sağlam ama son yaptığı hiç olmamış bence sağlam rakamlı bir cezayı hak ediyor.
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
bi hemşerimden utanıyorum
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
herifin parasına bile ayrı bir saygı gösteriyolar fb hesabında, mantık almıyor
Nedir bu direksiyonu saglam direksiyonu saglam herkesin dilinde. O kadar saglamsa piste ciksin kapali alanda drift yapsin. Milletin canina kastetmesin.
direksiyonu sağlam diyorsunuz en ufacık bir hatayla ailenizin üzerinden geçse merak ediyorum yorumlarınızı bizde gazlıyoruz çıkıp temde ama bu direk eşşeğin a.. su kaçırmak
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
E60 M5 ile neredeyse tüm videolarını ilzedim helal olsun çok iyi kullanıyo Allah tekerine taş değdirmesin , boş yolları artık tercih ediyo ama işe şehirin tam ortasından çevirince dikkat çekmişsosyal mesaja da hayır
![]()
bu direksyonu sağlam dıyen vatandaşlar sızın ailenızden bırıne zarar verse su hareketlerı yaparken hala dıreksyonu sağlam dıyebılıcekmısınız acaba
adamın resmen ergen apaçi tarikatı var ulanVideoyu da tarikattaki üyelerden biri açmış Harun abimizin başına gelenler diye , facebookuna bakın tarikat üyelerinin youmları bomba
Fetoya rakip olur bu arkadaş yakında çekirdekten kapıyo bebeleri
![]()
.
Arkadaşlar bunlar güzel değil ben arkadaşı tanımam etmem kardeşim yaşındadır muhtemelen eminim iyi biridirde ama bu hareketleriyle üç beş kişi yapdığını beğeniyorsa emin olunki şu anda tv de izleyip üç bin beş bin tanede düşman edinmişdir..
sizin gibi düşinmiyen onu trafik canavarı olarak gören içinde öfkeyle yanıp tutuşan insanlarda vardır.. iyi güzel şeyler değil böyle hevesleri varsa çıksın piste kapalı kör yollar vardır gitsin oraya büyük dere bu işin yerimidir allah aşkına..
orada çift sapak var biri köprü altı biri seyran tepe sanayi sapağı orada ciddi yüksek süratli bir trafik var orayı bilenler biliyor orası bu işin yerimidir.. normalde zaten orda çok kaza oluyor...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)