ceku guzel duruyo :D
cekuuu balımmm :D :D
Printable View
ceku guzel duruyo :D
cekuuu balımmm :D :D
carmen yakısır ufaklığa :D
benim oğlanın adı remus,remus un oğlu oldu onada varex koyduk,varex inde yavrusu olursa adı cupra olacak :)
Temo :) league of legendsde de pıtırcık bi hayvanın adı :)
arkadaşlar şuan ceku ve mira başabaş mücadele ediyorlar, arkalarından saşa geliyor :)
sanki ceku daha orjinal alışılmışın dışında duruyor, yalnız normal günlük konuşma zamanlarında cümlede kullanırsak 'ceku beni evde bekliyor', 'mira beni evde bekliyor' vs gibi olunca sanki mira daha tatlı duruyor :)
evet carmen de güzel isim fakat hızlı söyleyince dil sürçüyo o yüzden kısa isim seçmek daha avantajlı sanırım, elektra yürü git deyince bile bi cazibe oluyo ahahaha :)
karyoka da güzel isim evet ama o da uzun kalıyor :)
hera daha cok büyük köpeklere konuyo evet ama bunlar da onlardan aşagı kalmıyo sanki, büyük köpek gibi hissediyorlar sanırım :)
vertu hep güzel isim gelmiştir bana fakat köpekler daha cok r t s ş duyarlı ise beni algılamaz mı şimdi bu :)
paris ismi cok çekici hilton'dan kaynaklı sanırım biraz da, fakat şehir olarak hiç beğenemedim paris'i bu zamana kadar :) ama yine aklımın bi köşesinde var sonu s ile bittiği için
saşa da da bi süre sonra dil sürçüyo :) ama güzel isim
chihuahua :) şivava yani
hera daha kıbar duruyor
Saşa'yı konuyu açtığımdan beri şaşa diye okuyorum yav diyorum Şaşa ismini niye koysunlar köpeğe :D
arkadaşlar ceku veya mira olacak orası kesin, akşam 23'e kadar vaktim var, çekişme devam ediyor, birbirlerine cok yakın oy oranları :)
Tek heceli isimler komutlarla karisiyor,3 heceliler de fazla uzun oluyor,seslenirken ilgisini cekemeyebiliyorsunuz.2 heceliler uzerinden fikrimi soylemem gerekirse ceku güzel bir secim olur :) aklima 'pati' geldi bir de..Bilmiyorum daha once koyan varmi,sizin ufakliga cok sirin bir isim olabilir :)
Arya olabilir :) yeğenimin kedisinin ismi :)
porş erkek ismi gibi ceku iyidir :)
şivava cinsi köpeğim olsa adını
Vaio koyarım
2 tane dişi köpeğim olmuştu birinin adı olga öbürünün adı nana idi belki hoşunuza gider diye söylüyorum
Porş dedim ama cok erkekçe, kupır koyun. bkz cooper :D :D
kuku koy bence :D
Biz jack russell'a ceku adini koyduk. :) oyum ceku'ya.
Oyum ceku ya :)
Söylenmesi basit ve mümkünse tek heceli bi isim seçin komutlarda daha rahat edersiniz kızdığınız da sert bir şekil de söylensin nays mesela güzel bence :)
Bence Tina. Hem köpek kolay alışıyor hem de şirin isim.
İlla listedense hera seçerdim. Ceku, vertu, porsche bugün var yarın yok :)