Chıvas erkek olsa jack :)
Printable View
Chıvas erkek olsa jack :)
listede yok ama 'hatun' olsun :)
Abi erkek olsaydi PANPA koy dicektim de kizmis, ASKIM koy. :)
sonuçlar ceku'yu gösterdi fakat, mira olarak karar verdim en son :) ceku biraz daha erkeksi gibi
bu arada bebeğimiz sonunda geldi evine :)
http://i1239.photobucket.com/albums/...psa495d2ee.jpg
Hadi hayirlisi ayrilmayin bir omur boyu :)
Mira yapın derim, ispanyol turist kafilesine denk gelirsen de işe yarar hem. :D
(ispanyolca mira "look" yani "bak hele la" anlamına gelmektedir.) :D
mira oldu aynen ismi, en son düşündük taşındık ceku'dan vazgaçirdler en sonunda :)
http://i1239.photobucket.com/albums/...ps2b447024.jpg
Masallah mira'ya.Kiz babasi olmak zordur :)
ilk gece nasildi,sakinlestirici vermisler buyuk ihtimal bu gece biraz daha sancili gecebilir.Isiklar kapali olursa korkabilir,sizinle ayni odada kalirsa daha iyi olabilir.Sabirli olun ve kizmayin. birkac gun gecsin bebis eve alissin gerisi kolay
valla dün yoldan geldi uzun bursadan ankaraya, rahat gelsin diye igne yemiş, geldiğinde sersemdi, baya da acıkmıştı, aldık hemen veteriner bi abim var, eglendiği mekandan çıkardım baktı ayaküstü, yarım yaglı veya yogurt ile atlatalım bu geceyi dedi, aynen dediğiniz gibi kız babası olmak baya zor :)
o geceyi öyle atlattık, sabah kalktıgımda yanımda idi, koynuma girdi, sıcagı cok seviyor, bugun de 3. aşısını oldu tüm kontrolleri yapıldı, fakat doping yapan bi mama aldırdı bana 1 hafta onu yicek, onu oglen yeyince akşam bi de 8 de az yiyebildi, normalde 4 ogun yemesi gerekiyordu, sürekli uyuyor bu arada :)
bu arada kızacak hiçbirşey yapmıyor çiş ve kaka dışında :) ona da göz yumuyoruz
mira çok kibar ve asil duruyor :)
igneden uyuyordur,kulak iclerini elleyin cayir cayir yaniyordur.Ayni yere tuvaletini yapmasini istiyorsaniz çis damlasi yardimci olur.Mutluluklar sizin ve Mira'nin yaninda olsun her zaman
Savic Puppy Trainer Tuvalet Eğitim Spreyi - Petozel.com
şöyle birşey buldum sanırım bu tuvalet eğitimi için sprey.
Çükübik koy
mersedes koy