P.zevenkler 1080p araba videosu çekip koymasını biliyorlar, yaratık olunca vga kamera :)
Printable View
P.zevenkler 1080p araba videosu çekip koymasını biliyorlar, yaratık olunca vga kamera :)
fakein oğlu...
Dümenn :))
fake olmasa bile inanırım neticede o kadar nükleer bombayı patlatıp çernobil gibi büyük nükller kazalar geçirdikden sonra radrasyonu yemiş yada nükller serpintiye maruz kalmış mutasyona uğraşmış gen yapısı bozulmuş hayvanlar hatta insanlar bile olabilir..
ufo lar genelde radrasyon oranının çok yüksek olduğu yerlerde görülüyor. amerikadada en çok görüldüğü alanlar ya nükller test alanları yada gizli silahların test edildiği yerler..
o değilde artık marsda görüntiledikleri yaratık görüntülerini nasa sansürlemeden yayınlasa iyi olur.. biliyorlar artık kesin olarak yabancı türlerin ollduğunu insanlık hazır değil diye söylemiyorlar..
videonun sonuna doğru tam kameranın üstüne doğru atlasaymış :D o zaman korkuturdu işte :D :D :D
ilginç :)
fake tabiki :)
fondaki müziğe dikkat ederseniz gerilim müziği koymuşlar zorla korkunç hale getirmeye çalışıyorlar ..
Bir görüntüyü gerçek olma ihtimali zaten direk kadrajından belli oluyor adam oradaki nesneye odaklanmamış direk binayı çekmiş ve sonrasında siyah lekeyi eklemiş :)
Karadenizde parlayan bi cisim vardı yamaçta dolandı takıldı sonra gitti adam direk o nesneye odaklanmış böyle olsa daha inandırıcı olur :)
bu vıdeoya fake demenın sıhırbaz numarasına ıp var demekten farkı yok :)
fake olup olmadıgını bılmem ama size yemın ederım zonguldaktayız şimdi bizim bağ evine geldik böyle sessiz sakin dere var köprünün üzerinden geçiyoruz felan adam öldürseler kımsenın umrunda degıl zaten kımse yok etrafta + eve ulasmak ısteyen kısı döt korkusundan öglen gunesınde bıle gelemez heryeri kazmışlar kaçak kömür felan cıkarmıslar yemın ederım korku fılmı ceksem ıyı para kaldırırım neyse gıttık işte geçen bayram evin çatışına cıktık abim ben kuzen ağaçlar otlar felan ayırıyoruz anasını satıyım branda varmış onu atalım dedık kaldırdım kucagıma yuklendım nah 40-50cm tarantula mı ne örümcek ama modeli ne.. neyse aq yere bi attım bı kactım uzaktan tırmıkla kurcalıyom brandayı kova yokmu hanı buyuk yogurt kovaları tam o kadardı boyu kremit renkliydi şerefsizim kucagıma yuklendım bıde ne bıleyım ben branda da saklanmış it var.... arkadaşlar başa gelmeden bilinmiyo :D
Uzaylı diye bir şey yok. İnsanlar hazır değil diye söylemiyorlar falan hikaye.
Kanıt yok benim görüşüm.
Cok saglam uzayli arkadasim var :)))))))
Izgarası güzel olur bunun...
şuana kadar ciddi anlamda sadece güneş sistemindeki gezegenler hakkında bilgi sahibiyiz ve hayat belirtisine rastlanmadı(deniyor). çünkü uygun atmosfer ve su şartları yok diye yorumlanıyor. Ama bu düşünce bizim dünyamızda yaşayan canlılar için geçerli. Ya oksijen tüketmeyen su içmeyen hayvanlar, ışığa ihtiyaç duymayan canlılar varsa?
Demem o ki mutlaka saklanan gerçekler var ama bunlar zaten evrende var olanların milyonda biri. Çünkü gerçek anlamda güneş sistemi dışındaki gezegenlerde incelemeler yapılmadı. Emin olun bizden bir sonraki nesil çok farklı şeyler ile karşılaşacak.