hahah :D:icon_tup:
Printable View
kuranda yazıyor pek çok ayette geçer zaten uzağa gitmene gerek yok..
"Göklerde ve yeryüzünde olan canlılar ve melekler, onlar hepsi de büyüklük göstermeden Allah’a secde ederler. ”
( Mülk, 16/17 ) : “ Gökte olanın, size ansızın saldırıp sizi yere göçürüvermesinden güvende misiniz. O an bir de bakarsınız, yer temelinden sarsılıvermiş. Gökte olanın üzerinize dumansız ateşlerle saldırmasına karşı kendinizi nasıl güvencede hissedersiniz. İşte o an tehdit nasıl olurmuş, korku neymiş anlarsınız ”
( Şura, 42/29 ) : “ Gökleri, yeryüzünü ve bunlar içinde üretip yaydığı canlıları yaratması da Onun varlığının ve yüceliğinin delillerindendir. ”
Bilimsel olarakda şu anda tespit edilen gezegen sayısı artık trilyarları geçdi zaten evrenin bir son noktası yok..
hubble teleskopunun son bir kaç yılda tespit ettiği güneş sistemlerinin haddi hesabı yok ve diğer teleskopaların..
bilim adamları bile evrende sadece bizde yaşam olması imkansız ötesi diyorlar illaki şartların bizimki gibi uyuşduğu binlerce gezegende akıllı yaşamlar vardır diyorlar..
kaldıki dünyaya çok benziyen bizden 400 ışık yılı uzaklıkda bire bir dünya ile aynı koşullarda su olan gezegen bulundu..
Bu kadar devasal sonsuz bir evrende yalnız olmamız bana saçma geliyor sadece ulaşmak ve birbirini bulmak mesele bulsanda ulaşmak mesele
misal biz bir gezegende bizim gibi medeniyet olduğunu bir şekilde tespit ettik bizden 100 ışık yılı uzakda bizim onlara gitmemiz şu anki teknolojimizle imkansız ötesi onlardada o imkan yoksa bize gelmeleri imkansız ancak uzakdan uzağa bakar dururuz...
kumsaldaki kum tanesi gibi düşün aynı kumsalda trilyalarca kum tanesi var..
bu arada ben ufo yada neyse onlarla temasada karşıyım.. nedenine gelince evrenin doğanın kuralıdır zeki olan varlık her zaman predatör dür.. yani avcı yokedici kendini böyle geliştirir evrimleştirir ancak.. insan ırkı işde bizler koskoca insanlık tarihinde barış içinde çok çok az bir süre geçirdik devamlı savaş ve kavga haindeyiz..
şu anki pek çok kullandığımız teknolojilerin çıkış temeli sebebi yada yapılma amacı öncelik hep askeri endistüri için esasen..
o yüzden buraya gelicek medeniyetinde barışçıl olmama ihtimali yüksek yada baskın alfa olmak istiyceklerdir..
Abi bu ayetlerden uzaylıları nasıl çıkardın anlamadım?
Diğer ikisini hiç karıştırmıyorum hadi çektiğin noktaya göre uzaylıları çıkarabileceğin bi mülk 16-17 var onu ele alalım.
( Mülk, 16 )
İmam İskender Ali Mihr : Gökyüzündeki Kişinin (Allah'ın), o (yer) sallandığı zaman sizi, yere geçirmesinden (geçirmeyeceğinden) emin mi oldunuz?
Diyanet İşleri : Göktekinin sizi yere geçirivermeyeceğinden emin mi oldunuz? (O zaman) bir de bakarsınız yeryüzü şiddetle çalkalanıyor.
Abdulbaki Gölpınarlı : Kudreti ve emri, gökte bulunan, yüce olan mâbûdun, sizi yerle berâber batırmayacağından emin misiniz? O vakit görürsün ki o sâkin yeryüzü, çalkanıp durmada, titreyip kıvranmada.
Ali Fikri Yavuz : Göklerde olan (ve âlemin idaresine memur bulunan) meleklerin, sizi yerin dibine geçirmesinden emin mi oldunuz? (Ey Mekke’liler!) O vakit bir de bakarsınız, arz çalkalanıp duruyor.
Edip Yüksel : Yoksa, aniden sallanmaya başlayacak olan yerin dibine sizi batırmayacağına dair göktekinden güvence mi aldınız?
Elmalılı Hamdi Yazır : Emîn misiniz o Semâdekinden; sizinle Arzı göçürüvermesinden? O vakıt bakarsınız ki o Arz çalkalanıyordur.
Mülk 17
İmam İskender Ali Mihr : Veya gökyüzünde olan Kişinin (Allah'ın) sizin üzerinize (taş yağdıran) fırtına göndermesinden (göndermeyeceğinden) emin mi oldunuz? O taktirde uyarım nasılmış, yakında öğreneceksiniz (bileceksiniz).
Diyanet İşleri : Yahut göktekinin, üzerinize taş yağdıran rüzgâr göndermeyeceğinden mi emin oldunuz? O zaman, uyarım nasılmış bileceksiniz!
vs.
bu ayetlerden de göktekinden kasıt uzaylılar olmadığı açıktır. Daha önceleri olduğu gibi Allah'ın melekleri aracılığıyla bazı kavimleri helakı vs. dir.
Yine vodkayı çok kaçırmış ruslar.
Ulan o videoyu çeken o görüntüyü o kadar soğuk kanlılıkla çekebiliosa o duvarda dolaşanda amca oğlu falandır. Düşünsene abi karşı binayı çekiosun koca bişey binanın duvarında gezio sende bişey olmamış gibi çekiosun. En delikanlı adam bile karşısında onu gördümü telefonu atıp kaçar. Bunda kıpırdama yok.Ruhsuz pez.k.
antik çağlardan beri uzaylılar dünyayı ziyaret ediyormuş ve bunun pek çok kanıtı var. History hd de antik uzaylılar adlı bir program var. Gerçekten ikna edici kanıtlar gösteriyorlar programda. video nun uzaylılarla pek bir ilgisi yok orası başka :)
şöyle diyim Allah kişi olarak nitelendirilmez kişi beşeri bir varlıkdır senin benim gibi şahısdır yani Allahın yarattıklarındandır..
ordaki kişiden kasıt benim anladığım beşeri bir varlık senin benim gibi ama anlatıma göre bizden çok yüksek bir teknolojiye sahip.. kuranda her şey açık seçik aleni yazılmaz her çağın dini olduğu için o zamanın koşulları içinde değerlendirilir..
herkes kendi bakış açısından kendi zamanının koşulları içinde değerlendirir .. bundan 3 asır önce okuyan melek der bu asırda okuyan ufo der.. bunlar algılama ile ilgili.
uzaylıların varlığına inananlardanım. amerikalıların sadece uzaylılar değil, daha birçok doğa üstü gerçekleri bildikleri halde dünyadan sakladıklarını düşünüyorum.
geceleri gözümün önüne gelir diye video'yu izlemedim. normalde ödlek bi adam değilim ama tuhaf, korkunç yaratıklardan korkarım. karanlıktan ve karanlıkta karşıma çıkmasını düşündüğüm varlıklardan çekinen biriyim ve bu durumu sağlam iman sahibi bi hocama danıştığımda bana: "o kadar korkma, en fazla öldürür." demişti.
ben gerçekten uzaylı görsem bağırsaklarımdaki son zerreye kadar bırakmam, altıma s.çarım.
Uzaylıların varlığı konusunda yapılan belgeseller var, merak eden bir kaç basit google aramasıyla belgesellere de bilgiye de ulaşır.
beyler çok mu korkunç video'daki yaratık? tıklayım mı?
yok ya fake korkunç falan değil rahat ol :D duvarsan uzun bacaklı bir şey iniyor gibi görünüyor kamera zaten vasat ötesi doğru düzgün anlaşılmıyor..
tamam başkan izledim. o kadar da ürkütücü değilmiş. :) fake mi değil mi bilemedim ama o müzik ne ulan? bi de her b.ku full hd aletlerle çeken millete, böyle olağanüstü konularda hesap makinesi denk geliyo ya, uyuz oluyorum...
nationalda ufo avrupa diye bir belgeseller silsilesi var vakdiniz varsa evde national çıkıyorsa izleyin yoksa netten bulursunuz o belgeselleri.
avrupadaki ufo olaylarını anlatıyor.. roswell çok popüler olduğu için en çok göze batanı o ama ona gelene kadar ondan çok daha önemli şeyler var..
düzenli norveç yada isveç semalarında görülen ışık olayları varki bilim adamları o bölgeye kamp kurmuşlar bir sürü son teknoloji makinalar koymuşlar ama hiç bir bilimsel şeye uymuyor ışıklar..
isveç ile finlandiya arasında deniz altında ufo ya benzer gemi kalıntısı bulundu.. bahamalarda gene Binimi Yolu denen bir yer varki su altında çok garip v.b gibi..
roswell işin en ticari en artık popüler olmuş kısmı.. şahsen ben orayada ufo düşdüğüne inanmıyorum o zamanlar soğuk savaş dönemi rusyayı gözetlemek için denedikleri gizli gözetleme balonlarından biriydi bence düşünce örtbas etmek zorunda kaldılar..
ortaya çıkınca millet birde ufo deyince inatla kasti üstelemediler hava balonu dediler sadece.. amerika soğuk savaş dönemi rusyaya karşı psikolojik silah olarak kullandı sonradan o roswell olayını hani biz üst teknoloji varlıklarla temas halindeyiz çok gelişmiş silahlarımız var tarzında. :)
yanlız dikkat ederseniz apartmanda dolasırken pencere kenarlarına ve binadaki yatay grintilere tutunarak ilerliyo..yani kısaca fake :D
Kedidir kedi. :p :D
Videoyu izledikten sonra bu isi faiz lobisine bagladim. "Sevenim ayri, sevdigim ayri."
ufo avrupa dediginiz seriye bakicam norvecte bahsettiginiz isiklar bunlar mi?
Aurora Borealis. HD Norway 23-29.1.2012 - YouTube
http://haber5.net/haber/13/03/06/354...iz-yaratik.jpg
Tost makinesi ile yapıştırmış herhalde fotoğrafa :D