Bilimum çekiş kontrolleri sağolsun, viraj alabilmeleri konusunda
National Geographic Mega Fabrikalar:Mercedes (Türkçe Dublaj) - YouTube
Printable View
Bilimum çekiş kontrolleri sağolsun, viraj alabilmeleri konusunda
National Geographic Mega Fabrikalar:Mercedes (Türkçe Dublaj) - YouTube
konuyu hortlatmış olucam ama . antalyada bilenler vardır expo 2016 fuar yapılıyo .bu alanda çalışan kamyonlar resmen dehşet saçıyo bunları en etkili nereye şikayet edebiliriz . adamlar 120 130 gidiyo . bi yere patlayıp geberip gitseler neysede allah göstermesin birinin canını yakıcaklar . nereye telefon açabilirim yada mail atabilirim . trafik demeyin şikayet eden çok oldu bişey yaptıkları yok ..
Memurdan ziyade direk emniyete belediyeye v.b yerlere şikayet edilirse daha etkili olur hatta çevrede sözü geçen tanınmış birindende yardım istenebilir ciddi bi konu çünkü
Trafik polisleri, belediye, iski, ayedaş, tedaş, agdaş... istediğin yere şikayet et; hepsi kıvırmaya başlıyor, oraya biz değil Jandarma bakıyor, o bizim sorumluluk alanımız değil, hemen ekip yönlendiriyorum (yersen), her hafta şikayet için ararsan bizi meşgul etme demeler...vs vs vs
Sizin için çalışıyoruz diyorlar ama şikayet edersen küfürü yiyorsun. Kendi kendimize mi adalet sağlayacağız bilmiyorum ama heryer artık böyle.
bu sorunun cevabını arayan
1-haramidere horozun ordan yokus yukarı teme dogru olan baglantı yolu hergün bir tanesiyle ugrasyırom küfür kıyamet .
2-istoc-sultangazi(yada tersi) yoluna, girsin iki nokta arası radarlı yolda 80'i sallamadıklarını görün terorist gibiler hafriyat kamyonları.
3-biliyorsanız hadımköyden baslayıp kemerburgaza kadar giden 3.köprü yada arnavutköy/taya kadın yolu denen yere bir girin gidiş gelişli yolda nası umursamadan sollamaya cıktıklarını görün.
bir keresinde önümde 2 tanesi denk geldi tam boslugu yakaladım ikisini birden geciyim diye ümitlenirken, 1 önümdeki hafriyatcı dallama önündekini sollicam önce benim üstüme sonrada karsı seride bir atladıki onun ondekini gecip benim onu geçmeye basladıgım hız 130 falandı ebenin ... dedim artık yuh
O değil sen aynaya bakacaksın; o heriflerin geçiş önceliği var, dokunulmazlıkları var, var oğlu var. Hafriyat yerine hasta taşıdığını, ambulans kullandığını düşünenler olabilir.
Anadolu yakasında da çok güzel terör estiriyorlar. İstediği yere park eden, yolu kapatan, sol şeritte zincir gibi peşpeşe gidenler... ne ararsan var.
Özellikle 3.köprü, 3.havalimanı ve belediyenin işlerini yapan taşeron firmaların kamyon şoförleri nasıl canları isterse öyle kullanıyorlar.
Babam hafriyatta çalışırken şirket günlük her kamyona rüşvet parası veriyordu polis için. Yani hafriyat kamyonlarını şikayet etmekle bir sonuç alınması zor. İş firmalarla polis arasında dönüyor. Inşaat vesaire işi yapanların çoğunun da hükümete yakın olduğunu düşünürsek...
Bunların hepsine gps sistemi bağlıcaksın hızlarını metrobüs gibi 70-80 e sabitliyeksin geçemicek istesede ondan sonra da mobese tarzı bir birim kurulacak bu kamyonları toplu taşımacıları vs denetlicek. tabi bu sistem 500 tl ye satılabilsede devlet 1000 e çakar orası ayrı ama böyle bir sistem lazım
En son birden cok direk diktiler yol ustune 10 gundur yokum bilmiyorum ama kamera yerleri gibiydi hiz takibi icin
Baya bi etkili olucaktir bekliyoruz..
Hafriyatcı tayfası günlük yaptıgı sefer başına para kazanıyor. O kamyonlardaki adamların halini görseniz acırsınız.. Denetim felan hak getire, sırf daha fazla ayakta durmak için acayip acayip kimyasalları atıp direksiyon başına çıkan bile var.
Devlet kendi adamina kendi isini gorenlere ceza keser mi ya da yaptirim uygular mi ? Ne cozum bulunsa da bos benim gozumde
Aynı benım euro truckta tırla gidişim :D :D
Bir kamyon kaç yapabilir sorusuna uzun yolda rampa aşağı inişi yakaladıklarında 160-170 giden kamyoncular var.
İzmit-istanbul çevre yolunda bıktım onlarla uğraşmaktan kafalarına göre önüne atlamalar yol vermemeler savrularak makas atmalara bir gün başıma birşey gelirse o yolda olucak geçen 110 120 civarı gidiyodum iki araba önümde arayı hiç kapatırmadan sol şeritten gidiyodu ne kadar hız yapıyo bilmiyorum ama fena gidiyolar 2 ay önce savrulurum diye korkup 80 le döndüğüm keskin virajda arkamda 2 şeridi kaplayıp hız kesmeden üzerime gelirken gördüm kaçmasam biçip geçicekti bir gün birini fena dövücemde bakim ne zaman