User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
111 sonuçtan 96 ile 111 arası

Konu: Kamyon kaç yapablir ?

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilimum çekiş kontrolleri sağolsun, viraj alabilmeleri konusunda

BORKED
    National Geographic Mega Fabrikalar:Mercedes (Türkçe Dublaj) - YouTube

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu hortlatmış olucam ama . antalyada bilenler vardır expo 2016 fuar yapılıyo .bu alanda çalışan kamyonlar resmen dehşet saçıyo bunları en etkili nereye şikayet edebiliriz . adamlar 120 130 gidiyo . bi yere patlayıp geberip gitseler neysede allah göstermesin birinin canını yakıcaklar . nereye telefon açabilirim yada mail atabilirim . trafik demeyin şikayet eden çok oldu bişey yaptıkları yok ..

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memurdan ziyade direk emniyete belediyeye v.b yerlere şikayet edilirse daha etkili olur hatta çevrede sözü geçen tanınmış birindende yardım istenebilir ciddi bi konu çünkü

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu hortlatmış olucam ama . antalyada bilenler vardır expo 2016 fuar yapılıyo .bu alanda çalışan kamyonlar resmen dehşet saçıyo bunları en etkili nereye şikayet edebiliriz . adamlar 120 130 gidiyo . bi yere patlayıp geberip gitseler neysede allah göstermesin birinin canını yakıcaklar . nereye telefon açabilirim yada mail atabilirim . trafik demeyin şikayet eden çok oldu bişey yaptıkları yok ..
    Trafik polisleri, belediye, iski, ayedaş, tedaş, agdaş... istediğin yere şikayet et; hepsi kıvırmaya başlıyor, oraya biz değil Jandarma bakıyor, o bizim sorumluluk alanımız değil, hemen ekip yönlendiriyorum (yersen), her hafta şikayet için ararsan bizi meşgul etme demeler...vs vs vs

Sizin için çalışıyoruz diyorlar ama şikayet edersen küfürü yiyorsun. Kendi kendimize mi adalet sağlayacağız bilmiyorum ama heryer artık böyle.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu sorunun cevabını arayan

1-haramidere horozun ordan yokus yukarı teme dogru olan baglantı yolu hergün bir tanesiyle ugrasyırom küfür kıyamet .

2-istoc-sultangazi(yada tersi) yoluna, girsin iki nokta arası radarlı yolda 80'i sallamadıklarını görün terorist gibiler hafriyat kamyonları.

3-biliyorsanız hadımköyden baslayıp kemerburgaza kadar giden 3.köprü yada arnavutköy/taya kadın yolu denen yere bir girin gidiş gelişli yolda nası umursamadan sollamaya cıktıklarını görün.
    bir keresinde önümde 2 tanesi denk geldi tam boslugu yakaladım ikisini birden geciyim diye ümitlenirken, 1 önümdeki hafriyatcı dallama önündekini sollicam önce benim üstüme sonrada karsı seride bir atladıki onun ondekini gecip benim onu geçmeye basladıgım hız 130 falandı ebenin ... dedim artık yuh
    1881 - 193

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sorunun cevabını arayan

1-haramidere horozun ordan yokus yukarı teme dogru olan baglantı yolu hergün bir tanesiyle ugrasyırom küfür kıyamet .

2-istoc-sultangazi(yada tersi) yoluna, girsin iki nokta arası radarlı yolda 80'i sallamadıklarını görün terorist gibiler hafriyat kamyonları.

3-biliyorsanız hadımköyden baslayıp kemerburgaza kadar giden 3.köprü yada arnavutköy/taya kadın yolu denen yere bir girin gidiş gelişli yolda nası umursamadan sollamaya cıktıklarını görün.
    bir keresinde önümde 2 tanesi denk geldi tam boslugu yakaladım ikisini birden geciyim diye ümitlenirken, 1 önümdeki hafriyatcı dallama önündekini sollicam önce benim üstüme sonrada karsı seride bir atladıki onun ondekini gecip benim onu geçmeye basladıgım hız 130 falandı ebenin ... dedim artık yuh
    O değil sen aynaya bakacaksın; o heriflerin geçiş önceliği var, dokunulmazlıkları var, var oğlu var. Hafriyat yerine hasta taşıdığını, ambulans kullandığını düşünenler olabilir.
    Anadolu yakasında da çok güzel terör estiriyorlar. İstediği yere park eden, yolu kapatan, sol şeritte zincir gibi peşpeşe gidenler... ne ararsan var.

Özellikle 3.köprü, 3.havalimanı ve belediyenin işlerini yapan taşeron firmaların kamyon şoförleri nasıl canları isterse öyle kullanıyorlar.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uğraşırım diyorsan alacaksın eline kamerayı uğraşıp sağlam görüntüler çekeceksin. Sonra görüntüleri haber bültenlerine göndereceksin illaki bunları yayınlayacak ulusal kanallar çıkar.

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babam hafriyatta çalışırken şirket günlük her kamyona rüşvet parası veriyordu polis için. Yani hafriyat kamyonlarını şikayet etmekle bir sonuç alınması zor. İş firmalarla polis arasında dönüyor. Inşaat vesaire işi yapanların çoğunun da hükümete yakın olduğunu düşünürsek...

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunların hepsine gps sistemi bağlıcaksın hızlarını metrobüs gibi 70-80 e sabitliyeksin geçemicek istesede ondan sonra da mobese tarzı bir birim kurulacak bu kamyonları toplu taşımacıları vs denetlicek. tabi bu sistem 500 tl ye satılabilsede devlet 1000 e çakar orası ayrı ama böyle bir sistem lazım

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En son birden cok direk diktiler yol ustune 10 gundur yokum bilmiyorum ama kamera yerleri gibiydi hiz takibi icin
    Baya bi etkili olucaktir bekliyoruz..

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hafriyatcı tayfası günlük yaptıgı sefer başına para kazanıyor. O kamyonlardaki adamların halini görseniz acırsınız.. Denetim felan hak getire, sırf daha fazla ayakta durmak için acayip acayip kimyasalları atıp direksiyon başına çıkan bile var.
    Tango-1 never dies.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uğraşırım diyorsan alacaksın eline kamerayı uğraşıp sağlam görüntüler çekeceksin. Sonra görüntüleri haber bültenlerine göndereceksin illaki bunları yayınlayacak ulusal kanallar çıkar.
    uğraşmaya uğraşırım . biraz önce eski harfiyat komyonu haberlerine bakındım da bi dünya kaza haberi var eski tarihli ama sonuç gene aynı devam .. adam gibi caydırıcı ceza kesmeleri lazım ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devlet kendi adamina kendi isini gorenlere ceza keser mi ya da yaptirim uygular mi ? Ne cozum bulunsa da bos benim gozumde

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı benım euro truckta tırla gidişim
    DR. OWL

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kamyon kaç yapabilir sorusuna uzun yolda rampa aşağı inişi yakaladıklarında 160-170 giden kamyoncular var.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    İzmit-istanbul çevre yolunda bıktım onlarla uğraşmaktan kafalarına göre önüne atlamalar yol vermemeler savrularak makas atmalara bir gün başıma birşey gelirse o yolda olucak geçen 110 120 civarı gidiyodum iki araba önümde arayı hiç kapatırmadan sol şeritten gidiyodu ne kadar hız yapıyo bilmiyorum ama fena gidiyolar 2 ay önce savrulurum diye korkup 80 le döndüğüm keskin virajda arkamda 2 şeridi kaplayıp hız kesmeden üzerime gelirken gördüm kaçmasam biçip geçicekti bir gün birini fena dövücemde bakim ne zaman
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)