benim aracı da yere çok yakın diye bağladılar. 3 bin deviri geçmiyordum ki egsozum bile orjinaldi. araç s2000
Printable View
benim aracı da yere çok yakın diye bağladılar. 3 bin deviri geçmiyordum ki egsozum bile orjinaldi. araç s2000
orada olup bağlanan herkese geçmiş olsun..
egzozlu, filmli aracı bağladın onu anlarımda basık aracı neden bağlarlar hiç anlamam..
beyler bakın
bu tip insanları alkışlamayın! hayranlıkla seyretmeyin!
yapılan şey mallık başka birşey değil
bu tip insanlarla muhattap olmayın, konuşmayın , içinize almayın, uzak durun
deneme yapmayın, rolling yapmayın, kafanızı döndürüp bakmayın
zamanla bunlar ufak ufak doğada yok olurlar market poşetleri gibi gibi, merak etmeyin.
gitsinler boş bir arazide, uzak yerlerde sabahlara kadar
hatta günlerce, hatta motor patlayana kadar lunch yapsınlar devir kesiciye girsinler
insanları rahatsız etmesinler kardeşim
yoksa siz yanarsınız böyle
polis gelir gerçek apaçiler ile birlikte sadece film yapmışlarıda alır, o kadar detaya inmez.
edit:
imla hataları ve ekleme
Bende kısa süre oncesine kadar atasehirdeydim
Oranın Yüksek bina yapısı oyle bir akustik yapıyordu ki anlatılmaz yaşanır
Sadece atasehirde gazlamalarda degil shellden otobana çıkış Umraniye ye doğru gazlama , üstten çıkışdan otobana doğru gazlamalar hepsi atasehirde evin icinde gazlaniyor gibi geliyordu
Eminim kurunun yanında yasta yandı ama ***** yerde dururken yapılanlar yüzünden saklanacak yer aradığım cok oldu utandım resmen
Kesicide giden type r kesicide giden s2000 teker yapan motor ve gece saat 1
Birazda orada oturanlara hak verin
Üstelik ilçe emniyet Mud dibinde oluyor bunlar ama o bölgeye Selamicesme trafik bakıyor diye müdahale edilmiyordu sonunda olan oldu sohbet icin bile gitmek zorlaştı artık :(
bi cahil cocugun yaptıklarının faturası.....
bi zaman ataşehirde kaldık sanırım bir gece yarışa gitmek için körfeze gece camdan bakıyorum biri sıkıyor arabayla sanırsın salonda:D arabayı göremiyorum nerdeyse orası cidden sorunlu ama herkes kendine yapıyor ektiklerini biçiyor
Selamiçeşmedeyim Muayene yok hadi yırttık :D
Deneme yapılacak yerde buluşunca kimse karışmıyor, girmeyin o semte
Polis resmen kıyım yapmış. Haketmediği için de yakalanan arkadaşlara geçmiş olsun.. Ataşehir mimli yerler konusunda başı çekiyor zaten Anadolu yakasında.
Bu arada dün gece deneme (400-450hp) yapan arkadaşlardan aracını kaptıran oldu oldu mu ?
Padişahları veriyo padişahları.
Bizim eve 2 km gibi bir mesafede ataşehir. Haftasonları cam açık olursa oturma odasından duyuluyor sesler. Ataşehirdeki evleeri düşünemiyorum.
-------
2 haftada 1 giderim b*kunu çıkaranlar olmasa çok güzel oluyor muhabbet, ortam. Ama işte oluyor, olacak da. :/
Bizim burada da o beyinsizler yüzünden çok problem oluyor..beter olsunlar...
herkese geçmiş olsun kendini bilmez birkaç densizin cezasını birçok kişi çekiyor
Muayene nasil yok yaw. Bana egzost var dedi. Orjinal arabam dedim o zaman servisten egzostu orjinaldir yazisi al dedi. Ya da muayeneye gir al dedi.
Yediemin hayatının piyasasını yaptı dün gece :D
Araçları bağlanan herkeze geçmiş olsun arkadaşlar.Ataşehirde bundan sonra rahat vermezler bu kesin artık herkez dikkat etmeli.
Bu tarz yerlerde park sis gezen tayfadan korkucaksin. Turbo s2000 geliyo sessiz, 350z geliyo sessiz, e46 m3 csl geliyo sessiz. Sonra 1.4is geliyo kesicide, seat leon geliyo redlineda. Ya asil basicak adamlar basmiyo. Kenarda kosede millete hava atmaya calisanlar yuzunden yandi atasehir. Ben orda oturuyorum her gidisomde dusunuyorum artik baglarlarmi acaba diye.
Kendi temizliğinizi kendi içinizde yapmadığınız sürece dışardan bakıldığında sapla saman asla ayırt edilemez...
Otomobil sevmek ile bir zümrede kendine sıfat oluşturmak için birşeyler yapmaya çalışanı ayırt etmek, yapılanın verdiği zararı görebilmek çok önemlidir. Türkçe; "Çanak Tutmak" der... Tutmamalı. Hem zümreye hem de kişiye hayrlısı budur.
Park halindeki aracımız alındı çağlarla benim ve daha kimlerin varmı ötesi ya
biz baskını tahmin ettik zaten. Ama benim araba zaten karşıda boşlukta duruyordu. Ama alp2 yu çıkaramadık bi türlü. Sonra baktık çekiciler yol kenarında ne varsa çekio alıo. Laguna ne var noooluo burada diye durup sorduğu için aldılar. Corsa dizel yol kenarında duruo diye bağladılar. Bana Ataşehirde o saatte işin ne dio poliscik. Keyfimin kahyası mısın istediğim yerde dururum dedim. Bana böyle megane yok diyen polis ayrı apaçi. Sabahta arabayı aldık çocuğun arabayı çekici ile almışlar. 100 lira çekici parası istiyolar. Oradan burası 1 km yok 100 lira ne dio. İstersen öde istemiosan ödeme araba burada kalsın diolar. Yedieminci bana arabayı güzel yapmışsın sis farları tamponlar güzel olmuş dio. Araba orjinal diorum nasıl orjinal al ya benim ki de Megane GT benimki de spor ama öyle değil dio. Yarabbi dedim çıktım.
Normal şartlarda egzozdan bagladıklarında aracı sadece men edıyolar.orjınal halıne cevrıldıgınde trafık subeden meni kaldırıyorsun.ancak aynı cezadan 3 defa yendıgınde muayne men oluyor diye bılıyorum.
gecmıs olsun yakalananlara..
her zaman ki gibi baskalarının hataları yuzunden bır cok kişi magdur duruma dusmus.Kesicide gezen yada sırf ben burdayım,bakın egzozum var diye bagırtanlara goz yumdukca daha cok kısılerın bası sırf aracları kısısellestırdıgı ıcın yanacaktır.
Aracları baglananlara gecmıs olsun.
Acaba kacanlara bir yaptırım uygulanacak mi ? Arkadan ceza yollama vs soz konusu olur mu ?
Temizlik sart ama bende bu yasanan olayda e5 te yanlayan cocugun s
katkisi olsuguna inaniyorum.
Medyaya ciktikca daha fazla zorlasicak isimiz.
Medyanin devletinde polisinde uzerindeki etkisi buyuk.
Çok güzel özetlemişsin . Tam ortalık duruldu derken S virajında yapılan mallıkardan sonra adını anmak istemediğim değerli şahısın istinye ayrımında yediği *** sayesinde daha da beter bir duruma düştük. Eğer ki bu şekilde davranışlar sergiliyen , başkasının hayatına bile saygı duymayan şahısları aranızda barındırmaya devam ederseniz park halinde garajınızda duran arabanızda alınıcak hale gelicek.