hala anlamıyorsunuz, o adam yüzünden gündemdesiniz, kamuyoyunu tatmin etmek için size patlıyorlar işte,
siz hala beğenin bu tarz adamları
Printable View
hala anlamıyorsunuz, o adam yüzünden gündemdesiniz, kamuyoyunu tatmin etmek için size patlıyorlar işte,
siz hala beğenin bu tarz adamları
Sen Ataşehir e hayatın boyunca kac defa bulundun ?
Harun yaptıkları kimse onaylamiyor da Ataşehir de ki olayın mimarları nı tecrübeli genc yaşlı adamların hepsi biliyor .atasehir de ki mevzuyu ben bilerek arabamı getirmiyorum.
Bu bağlanan arkadaslara baglanmadan kurtulan şanslı arkadaslara ders olsun.
Oraya gelen bu riskleri göze alarak aracını dekora yatirmasin.sonra bunlar oluyor.
Biz insanları islah edemeyiz. Malimiza zarar gelmesin diye tedbir alabiliriz sadece.
Benim gecen aya kadar oturdugum ve arkama bakmadan kactigim yer!
Sabaha kadar gazlaniyor,lastik otturen,egsoz bagirtan vs vs...
Sikayetler cogalinca bunu yaptilar. Kurunun yaninda eminim yasda yanmistir ama uzulmuyorum. Yuzlerce kez cocuk korkarak uyanmistir yatagindan. Otobanda,cevreyolunda bas kardesimde sitelerin cevresinde ne basiyorsun!
Standart disi sanayi egsozlari,susturucu iptalleri. Ses cok ciksinda,ne olursa olsun...
Polisde vur deyince eminim oldurmustur....
Bizim gibi Mod tutkunlarinin keyfine sogan dograndi...
Ataşehir'de kısa bi süre geçirdim.
Alt girişten, üst girişten, ortadaki kavşaktan vs. her taraftan kapanmıştı ve bir yandan çekici götürecek araç arıyordu.
Stock arabama bindim, çevirmeden "umursanmadan" geçtim ve gittim.
Kimsenin cam filmsiz, alçak olmayan ve gürültü çıkarmayan arabayı bağladığı yok.
Polisin etrafında yürürken de şaka yollu "Alkol çevirmesi mi?" dedim, "Yok, modifiye çevirmesi" şeklinde cevapladılar.
:)
benim aracı da yere çok yakın diye bağladılar. 3 bin deviri geçmiyordum ki egsozum bile orjinaldi. araç s2000
orada olup bağlanan herkese geçmiş olsun..
egzozlu, filmli aracı bağladın onu anlarımda basık aracı neden bağlarlar hiç anlamam..
beyler bakın
bu tip insanları alkışlamayın! hayranlıkla seyretmeyin!
yapılan şey mallık başka birşey değil
bu tip insanlarla muhattap olmayın, konuşmayın , içinize almayın, uzak durun
deneme yapmayın, rolling yapmayın, kafanızı döndürüp bakmayın
zamanla bunlar ufak ufak doğada yok olurlar market poşetleri gibi gibi, merak etmeyin.
gitsinler boş bir arazide, uzak yerlerde sabahlara kadar
hatta günlerce, hatta motor patlayana kadar lunch yapsınlar devir kesiciye girsinler
insanları rahatsız etmesinler kardeşim
yoksa siz yanarsınız böyle
polis gelir gerçek apaçiler ile birlikte sadece film yapmışlarıda alır, o kadar detaya inmez.
edit:
imla hataları ve ekleme
Bende kısa süre oncesine kadar atasehirdeydim
Oranın Yüksek bina yapısı oyle bir akustik yapıyordu ki anlatılmaz yaşanır
Sadece atasehirde gazlamalarda degil shellden otobana çıkış Umraniye ye doğru gazlama , üstten çıkışdan otobana doğru gazlamalar hepsi atasehirde evin icinde gazlaniyor gibi geliyordu
Eminim kurunun yanında yasta yandı ama ***** yerde dururken yapılanlar yüzünden saklanacak yer aradığım cok oldu utandım resmen
Kesicide giden type r kesicide giden s2000 teker yapan motor ve gece saat 1
Birazda orada oturanlara hak verin
Üstelik ilçe emniyet Mud dibinde oluyor bunlar ama o bölgeye Selamicesme trafik bakıyor diye müdahale edilmiyordu sonunda olan oldu sohbet icin bile gitmek zorlaştı artık :(
bi cahil cocugun yaptıklarının faturası.....
bi zaman ataşehirde kaldık sanırım bir gece yarışa gitmek için körfeze gece camdan bakıyorum biri sıkıyor arabayla sanırsın salonda:D arabayı göremiyorum nerdeyse orası cidden sorunlu ama herkes kendine yapıyor ektiklerini biçiyor
Selamiçeşmedeyim Muayene yok hadi yırttık :D
Deneme yapılacak yerde buluşunca kimse karışmıyor, girmeyin o semte
Polis resmen kıyım yapmış. Haketmediği için de yakalanan arkadaşlara geçmiş olsun.. Ataşehir mimli yerler konusunda başı çekiyor zaten Anadolu yakasında.
Bu arada dün gece deneme (400-450hp) yapan arkadaşlardan aracını kaptıran oldu oldu mu ?
Padişahları veriyo padişahları.
Bizim eve 2 km gibi bir mesafede ataşehir. Haftasonları cam açık olursa oturma odasından duyuluyor sesler. Ataşehirdeki evleeri düşünemiyorum.
-------
2 haftada 1 giderim b*kunu çıkaranlar olmasa çok güzel oluyor muhabbet, ortam. Ama işte oluyor, olacak da. :/
Bizim burada da o beyinsizler yüzünden çok problem oluyor..beter olsunlar...