Harika bir yazi. Suan yeni evimde sesden uzak uyuyabiliyorumm...
Printable View
herkese geçmiş olsun kendini bilmez birkaç densizin cezasını birçok kişi çekiyor
Muayene nasil yok yaw. Bana egzost var dedi. Orjinal arabam dedim o zaman servisten egzostu orjinaldir yazisi al dedi. Ya da muayeneye gir al dedi.
Yediemin hayatının piyasasını yaptı dün gece :D
Araçları bağlanan herkeze geçmiş olsun arkadaşlar.Ataşehirde bundan sonra rahat vermezler bu kesin artık herkez dikkat etmeli.
Bu tarz yerlerde park sis gezen tayfadan korkucaksin. Turbo s2000 geliyo sessiz, 350z geliyo sessiz, e46 m3 csl geliyo sessiz. Sonra 1.4is geliyo kesicide, seat leon geliyo redlineda. Ya asil basicak adamlar basmiyo. Kenarda kosede millete hava atmaya calisanlar yuzunden yandi atasehir. Ben orda oturuyorum her gidisomde dusunuyorum artik baglarlarmi acaba diye.
Kendi temizliğinizi kendi içinizde yapmadığınız sürece dışardan bakıldığında sapla saman asla ayırt edilemez...
Otomobil sevmek ile bir zümrede kendine sıfat oluşturmak için birşeyler yapmaya çalışanı ayırt etmek, yapılanın verdiği zararı görebilmek çok önemlidir. Türkçe; "Çanak Tutmak" der... Tutmamalı. Hem zümreye hem de kişiye hayrlısı budur.
Park halindeki aracımız alındı çağlarla benim ve daha kimlerin varmı ötesi ya
biz baskını tahmin ettik zaten. Ama benim araba zaten karşıda boşlukta duruyordu. Ama alp2 yu çıkaramadık bi türlü. Sonra baktık çekiciler yol kenarında ne varsa çekio alıo. Laguna ne var noooluo burada diye durup sorduğu için aldılar. Corsa dizel yol kenarında duruo diye bağladılar. Bana Ataşehirde o saatte işin ne dio poliscik. Keyfimin kahyası mısın istediğim yerde dururum dedim. Bana böyle megane yok diyen polis ayrı apaçi. Sabahta arabayı aldık çocuğun arabayı çekici ile almışlar. 100 lira çekici parası istiyolar. Oradan burası 1 km yok 100 lira ne dio. İstersen öde istemiosan ödeme araba burada kalsın diolar. Yedieminci bana arabayı güzel yapmışsın sis farları tamponlar güzel olmuş dio. Araba orjinal diorum nasıl orjinal al ya benim ki de Megane GT benimki de spor ama öyle değil dio. Yarabbi dedim çıktım.
Normal şartlarda egzozdan bagladıklarında aracı sadece men edıyolar.orjınal halıne cevrıldıgınde trafık subeden meni kaldırıyorsun.ancak aynı cezadan 3 defa yendıgınde muayne men oluyor diye bılıyorum.
gecmıs olsun yakalananlara..