User Tag List

Sayfa 13/13 İlkİlk ... 3111213
246 sonuçtan 229 ile 246 arası

Konu: Ataşehir Gazileri Parmak Kaldırsın

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuç olarak hepimiz bu civata somun yıgınlarına heves edip biniyoruz burada tutupta birbbirimize en çok sen gazladın en çok ben gazladım senin ki dizel benimki tüplü onunki elektrikli diye yerin dibine sokmaya gerek yok

ha bunları geçtim üstüne birde gaza gelip birbirimize karşı agır laflar etmenin hiç bir alemi yok sonuç olarak yine hepimiz bu camianın içindeyiz yeri gelecek birbirinize nasıl işleriniz düşecek o adamın suratına bakacaksınız... 5 dakikalık zaaflarınıza yenik düşmeyin, üzülürsünüz..

barti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sisler acık gezen tayfa sinirlenmis)

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sisler acık gezen tayfa sinirlenmis)
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...ambasi-hk.html

AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alper'i kar lastiğinden bağlamışlar

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaptırmamıstım megane'a ama yaptırsam ne farkederki ne alaka?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse konuyu saptırmayalım arkadaşım ben milletin onunden gaz vererek gecınce sekil oldugumu dusunmuyorum sana laf etmemistim ama kendi ustune alınmıssın herkes istedigini yapsın beni ilgilendirmez ama atasehır shell hastane karsısı oldugu ıcın biraz empati kurabilir o tarz hareketleri yapanlar o olgunluga erismis abiler zaten soylemis bunu

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Airmass yada başka herhangi bir egsoz zevkli ok fakat bu amir memur işlerinden benim midem bulanıyor.
    Kullanımı zevkli fakat cevreden ve cezadan dolayı da sıkıntılı.
    Bu sebepten bu tip egsoz takmıyorum. Huzur spec takılıyorum.
    Megan hidir , 60 lik boru sonada ep3 egsoz takınca çevirmede sadece Allah'ın selamını veriyorlar

Tavsiyem bu tarz bir setup yapın kedinize. Hem kafanız hemde cevreniz rahat olsun
    Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Airmass yada başka herhangi bir egsoz zevkli ok fakat bu amir memur işlerinden benim midem bulanıyor.
    Kullanımı zevkli fakat cevreden ve cezadan dolayı da sıkıntılı.
    Bu sebepten bu tip egsoz takmıyorum. Huzur spec takılıyorum.
    Megan hidir , 60 lik boru sonada ep3 egsoz takınca çevirmede sadece Allah'ın selamını veriyorlar

Tavsiyem bu tarz bir setup yapın kedinize. Hem kafanız hemde cevreniz rahat olsun
    aaa güray abi deme öle airmass kadar güzel eksoz tanımadım ben allah'a şükür deli gibi gazlamayıp milleti üstüme çekmediğim içinde daha polislik işim olmadı
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

cem_subasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackGetz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cem Eyvallah 2 dakikada sayande Apaçi olduk ama senin gibi 2 dakikada DANSÖZ olmadık.
    Birincisi ben sana ve caglara apacisin demedim yazdiklarim ortada, ikinizinde araclari benzinli ve cikardiklari ses belli benm aracim sizin egzoz seslerini bastiriyosa benzin dokup arabami yakarim.

Ikincisi otoparkta araclarimiz yan yanaydi seni polise kotuledim mi yada bu arabaya bak bana bak mi dedim aracinimi kotuledim ? Plakalarini polise gosterirken yanindaki arkadasin senn aracin icin polise neler dedigimi iyi duydu...

Ben dansozluk yapmisim ya sagda solda sikiyomusum ya beraber sikalim kimin sesi daha cok duyuluyo gorelim...
    CUP Edition

Finansinvest

BlackGetz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem Özür Dilerim Kardeşim Ne Anlamda Söylediğimi Yanlış Anlamışsın Kusura Bakma Tekrar.

Bu Saatten sonra daha alır gider yapmaya gerek yok hepimiz yandık yanıldık kalpler kırıldıysa affola
    Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder

34 GE 5563 - BlackGetz
    34 KA 0667 - matKAp VTI
    41 KK 495 -- KKing VTI
    34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu nerelere gelmiş.
    Arkadaşlar anlamak istemediğiniz bişey var.
    Burda bu durumdan rahatsız olan kişilerin söylemek istediğini kompleks yapmadan anlamaya çalışın lütfen!
    Burda söylenmek istenen şey manasız yere arabayı bağırtmayın,insanları eksoz sesleriyle rahatsız etmeyin...
    Marka meselesi değil bu. Yeri gelir Scirocco basar,yeri gelir Cupra basar,3.20 basar s2000 basar mesele bu değil.
    Ama bazı Honda'cılar,106'cılar var ki akıl alır gibi değil. Sürekli aynı tip arabalar sürekli son devir gidip bağırtıyorlar,konuşurken yanındaki insanın sesini duyamıyorsun!
    Anladığım kadarıyla arabadan ses çıksın diye sökülmedik şey kalmıyor insanlar bunlara kızıyor.

Her Honda bağırttığında 4 yanımda muhabbeti bırakıp ana avrat küfür eden insanlar var ya.
    Araba geçiyor park ediyor,10 dk sonra tekrar biniyor tekrar bağırtıyor tekrar park ediyor.
    Bundaki mantık ne? Ne yapmaya çalışılıyor?
    Ön tarafa spor yay takılıp arkada takılmayan sarı renkte farları olan aynı tip arabaların deli divane bağırmalarını izlemek inanın hoş değil.

S2000 gördüm bi tane,komple eksoz var oldukça fazla ses çıkıyor. Adam göbekte yuvarlak çiziyor bunun mantığı nedir? 'S2000 arabam var bakın nasıl yanlıyorum' dedirtmek mi?
    Ferrari,Porsche kullanan insanların bu insanlar kadar egosu yok hakkaten anlamak mümkün değil.
    Sesten biz orda rahatsız oluyorken evinde eşiyle oturan insan rahatsız olmaz mı?
    Yıllarca İstanbul'da pist olsa keşke dendi artık pist var gidin orda bağırttırın,yanlayın,lastik yakın,son devirde gezin kötü bişey söylemiyoruz.
    Geçen ay mı ne bi tane adam sesten rahatsız olduğu için viski şişesi sallamış evinden aşşağıya.

Bunu yapan Scirocco,Cupra,gibi arabalarda var tabiki fakat komple eksoz dahi yaptırsan Honda,Peugeot kullanan arkadaşlar kabul etmesede bu arabalardan o arabalar kadar insanları rahatsız edecek sesler çıkmıyor.
    Ben onlarada kızıyorum,DSG geçişlerinde eksozu patlatarak hava yaptıklarını zannediyorlar buda çok yanlış. Halbuki herkeste var bu arabalar,herkesin ayrıcalığı bu tek kişinin değil.

Bu insanları ciddi şekilde uyarmak lazım. Orada hastane olduğunu şimdi bugün öğrendim daha da üzüldüm.
    İnşallah biraz daha aklımız başımıza gelir.
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

yasinipek79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanki herkes sütten çıkmış ak kaşık
    Otobanda yol kapatıp duracak kadar yavaşlamak roll yapmak başka insanların hayatını tehlikeye atmıyor haklısınız sizde.
    Kimse birbirini boklamasın o yüzden .
    Aynen oyle gorsen herkes suten cıkmıs ak kasık..kımse gazlamıyor kımsede egzoz yok fılm yok..bırakın sosyal mesaj vermeyı..once donun bır kendınıze bakın dıyorum.bu arada bunları yazan ama gercekten oyle yapan ve yasayanları tebrık edıyorum.onlar gercekten dusunduklerını yapıyorlar..ama cogu kısının neler yaptıgını cok ıyı bılıyoruz.

yasinipek79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı low&slow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O bu değilde anlamlı anlamlı iğneleyici yorum yapan kişilerin sol alttaki otomobiller bölümüne bakıyorumda beynim sürekli error veriyor
    Sosyal mesaj vermeyı severız severız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Git ataşehirden milyonluk ev al gece uyku uyuyamama ne güzel memleket be

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O gün tesadüfen ordaydım. Downpipe'lı falan bir aracım var ama sessiz sakin geçtim parkettim. Bir tane corvette vardı aşağı yukarı gazlıyordu. Sonra beyaz bir Mustang gördüm, bir kaç tane de honda rahatsızlık veren. Genele bakacak olursak herkes sakindi, muabbetini ediyordu. Sonra herkes giderken yollar kapıtıldı polisler işleme başladı. Benim aracımda kaldırımda park halindeydi. Polisler çekmeye başladılar park halinde ki araçları, gittim sordum neye göre çekiyorsunuz diye? Cam filmine bakıyoruz, alçak mı ona bakıyoruz görebileceğimiz şeylerden dolayı bakıyoruz dedi. Bende de bunların hiç biri olmadığından bıraktım aracı, çekilmedi de tabii. Sonra aynı polise bu sıkı yönetim nereden çıktı yahu dedim, o bir tane zibidi var ana yolda araba çeviren o yüzden alevlendi amirlerimiz dedi. Umarım anlatabilmişimdir. Ben de kim vurduya gidebilirdim oturmaya gittiğim yerde sırf o araç çeviren ve kesici yapan arkadaşlar yüzünden. Lütfen etrafa olmasa bile bu camia'da olan insanlara saygı duyalım, yoksa ileride araçlarımızı otoparktan çıkartamayacak hale geleceğiz..

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    herkeze selam ve geçmiş olsun böyle durumlar her zaman başımıza gelebiliyor
    ben zamanında aynı yolda evo ya subaruya ayar yapan biliyorum bu işler zincirleme gelişiyor
    ben beyaz mustang sahibiyim evet göbekten hızlı döndüm çünkü aracım 1500 devrinin altında stop ediyor veya sirkeliyor eksantriklerden dolayı üstünde slinck lastik oldugu içinde parlak asfaltda pati fazla çekiyor o yolda tın tın gitmek imkansız diye bilirim benim için çok kez geldim ve her zaman aracımı arkalara çektim ses olayı olmasın diye bu sefer seytan mı türtü mü diyelim girmiş bulundum ve yine söylüyorum
    araba sirkeliyor gaza basmak zorunda kalıyorum ve bianda patinaja kaldı ve hemen çektim gazdan ayagımı ama yapacak bişey yoktu
    daha sonra ordan ayrılırken arabayı 0800 devire kadar yıgdırıp indim ayıp olmasın diye
    bu tip araçla o mevikiye gelmemek en dogru olan galiba
    tekrar geçmiş olsun
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkeze selam ve geçmiş olsun böyle durumlar her zaman başımıza gelebiliyor
    ben zamanında aynı yolda evo ya subaruya ayar yapan biliyorum bu işler zincirleme gelişiyor
    ben beyaz mustang sahibiyim evet göbekten hızlı döndüm çünkü aracım 1500 devrinin altında stop ediyor veya sirkeliyor eksantriklerden dolayı üstünde slinck lastik oldugu içinde parlak asfaltda pati fazla çekiyor o yolda tın tın gitmek imkansız diye bilirim benim için çok kez geldim ve her zaman aracımı arkalara çektim ses olayı olmasın diye bu sefer seytan mı türtü mü diyelim girmiş bulundum ve yine söylüyorum
    araba sirkeliyor gaza basmak zorunda kalıyorum ve bianda patinaja kaldı ve hemen çektim gazdan ayagımı ama yapacak bişey yoktu
    daha sonra ordan ayrılırken arabayı 0800 devire kadar yıgdırıp indim ayıp olmasın diye
    bu tip araçla o mevikiye gelmemek en dogru olan galiba
    tekrar geçmiş olsun
    Ben senin mi onu bile bilmiyordum
    Dediğim gibi bence herkes bu camia'da birbirini kollamalı yoksa sıkıntımız büyük..

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben senin mi onu bile bilmiyordum
    Dediğim gibi bence herkes bu camia'da birbirini kollamalı yoksa sıkıntımız büyük..
    evet malasef aslınd bu tip olaylar sesten çok fazla kalabalıktan meydana geliyor direk tavır yarış için toplandılar oluyor daha önce yaşadık
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)