yarın için anadolu yakasında mangal yakabileceğimiz ve masaları olan piknik yeri tavsiyeniz var mı acaba ?
yarın için anadolu yakasında mangal yakabileceğimiz ve masaları olan piknik yeri tavsiyeniz var mı acaba ?
[QUOTE=zıpzıp;7169857]Merhabalar. Çogunuz gibi benimde 1 gün iznim var bunu değerlendirmek amacıyla hep sagı solu geziyorum. En son izinde ağva şile gibi yerlere gidip gezdim. İstanbula yakın bu tarz yerler varmıdır. Bildiginiz gidilip görülcek gezilicek yerler bir gün kalınıcak otel vs.. Gezdigim günden birkaç kare atayım. Tekirdag Marmara ereglisi corlu Çanakkale taraflarında gezmediğim yer kalmadı.Birde size danışayım. İstanbulda neredeyse gitmediğim müze tarihi yer yok gibi
![]()
Bu tarz biyerde konakladık.
Hocam konakladığınız yerin adı ve adres bilgilerini paylaşırmısınız tam böyle bi yer aramktaydım
Bahçeköy şiddetle tavsiye edilir
![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Agva Tree Tops Park Hotel
işini görebilir.
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Romantik kaçak et kesecek yer olarak özellikle 'burası' diyebileceğiniz yer var mı![]()
Bugün Samet kankamın yazısı üzerine kıyıköyü ziyaret ettim bekledigimden katkat daha iyi çıktı cok mutlu oldum tekne turu attım balık yedim gezdim dolaştım kesinlikle tavsiye ediyorum.
![]()
JoYTeaM
Bi önceki gittigim yerin fotograflarına bakarken fark ettim igneada yazıcagıma ne düşünerek avşa yazmışımhahaha düzeltme yaptım
JoYTeaM
tekne turunda baya alçak köprü vardı altından yatarak geçiyoduk kafaları vurmamak için belli dönemlerde yükseliyor su demişlerdi geçebildiniz mi ?![]()
dasestar
Bu hafta biraz vakit ayırıp Cilingoz'a gittim.. Aman allahım gitmez olaydım elimi cebime atıp fotograf dahi çekmedim.. O nasıl yollar o nasıl sakın ha sakın mecbur kalmadıkca gitmeyin cok kötüydü. yollar beni harab etti arabanızı seviyorsanız sakın.
JoYTeaM
maşukiyeyi severim. gerçi ben genelde tesislere kapanıp açık havada kahvaltı ve su sesi dinlemeyi tercih ediyorum![]()
Yakın zamanda bir ağva planı güzel olacak 4 senedir anadolu yakasında oturuyorum ümraniyede üstelik ama halen gitmedim şile ve ağvaya...
Favori mekanım yoros kalesi ve anadolu feneridir her zaman muhteşem bir karadeniz manzarası
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)